Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IV tema)

Įdomu, kokie mūsų pražydės iš Schettelig? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 05, 21:06)
Įdomu, kokie mūsų pražydės iš Schettelig?  g.gif

Laukit siurprizų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 05, 23:46)
Laukit siurprizų mirksiukas.gif

Tai jau tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano shetelinginiai jau leidžia žiedstiebius- tai kažin kada sulauksių žiedų g.gif
Atsakyti
Mano shetelinginis oranžinis yra nepilnaviduris mirksiukas.gif Bet maniškiai dar miega mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 05, 20:06)
Įdomu, kokie mūsų pražydės iš Schettelig?  g.gif

tokie kaip ant pokelių, negąsdink manęs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 10 06, 08:22)
tokie kaip ant pokelių, negąsdink manęs  unsure.gif

Taip taip,as irgi net neabejoju kad tokie,net kitu minciu nekyla lotuliukas.gif

Vakar kazkaip itartinas man pasirode Red Lion svogunas ,tokia lyg ir dregna ruda zievyte,tai nulupau ja (tik 1 sluoksni)ir ka jus manot -radau 2 nestuke.gif wub.gif
Tai nezinau ka man su juo daryt?Gal nemigdyt,ir augint vaikiukus g.gif bet nepailsejes jis turbut nezydetu?O jei migdyciau ar nenunyktu tie svoguniukai?
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 06, 09:33)
O jei migdyciau ar nenunyktu tie svoguniukai?

Aš tai su visais vaikais migdau blush2.gif ir kelsiu tik tada, kai pradės leisti ką nors rolleyes.gif
Atsakyti
O mano kaip jau rasiau Liberty jau leidzia ziedstiebi ir ruosiuosi ji sodinti, o pasodintaja nympha kisiu i spinta pastoveti ax.gif as ja sodinau nes lyg ir 2 vaikiukus auginasi g.gif

beje vakar veimas La Paz mazylis isvyko i naujuosisu namucius 4u.gif tikimes gero augimo, o as isigijau mazaji picote wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 10 06, 09:39)
beje vakar veimas La Paz mazylis isvyko i naujuosisu namucius  4u.gif  tikimes gero augimo, o as isigijau mazaji picote wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif Vajė vajė kokia laiminga nauja įmotė assa.gif
Aš irgi saviškio laukiu didis.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 10 06, 09:22)
tokie kaip ant pokelių, negąsdink manęs  unsure.gif

Ir aš norėčiau, kad taip būtų, nes būtų gaila, jei sužydėtų nepilnaviduriai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 06, 08:39)
Aš tai su visais vaikais migdau  blush2.gif ir kelsiu tik tada, kai pradės leisti ką nors  rolleyes.gif

Bet pas ji lapai tai labai dideli ir zali g.gif gal kiek veliau migdyt?
Ir gal geriau zemej,(parsinesiau smelio,tai padaryciau misinuka)nes kiti tai sasai dezutej miega ax.gif
Mader o kokia pas tave vaikingoji nympha?
Atsakyti