Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IV tema)

QUOTE(zebrina @ 2009 10 06, 09:44)
Bet pas ji lapai tai labai dideli ir zali g.gif gal kiek veliau migdyt?
Ir gal geriau zemej,(parsinesiau smelio,tai padaryciau misinuka)nes kiti tai sasai dezutej miega ax.gif

Jei lapai žali, tai aišku, kad lai auga thumbup.gif thumbup.gif Nėra reikalo migdyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 06 spalio 2009 - 08:50
QUOTE(Mader @ 2009 10 06, 09:39)
O mano kaip jau rasiau Liberty jau leidzia ziedstiebi ir ruosiuosi ji sodinti, o pasodintaja nympha kisiu i spinta pastoveti  ax.gif  as ja sodinau nes lyg ir 2 vaikiukus auginasi  g.gif

beje vakar veimas La Paz mazylis isvyko i naujuosisu namucius  4u.gif  tikimes gero augimo, o as isigijau mazaji picote wub.gif

O dabar būsiu nesuprasta doh.gif man Picote schmoll.gif , bet La Paz wub.gif wub.gif wub.gif seilėtekis

Labas rytas merginos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teska: 06 spalio 2009 - 08:52
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 06, 08:41)
thumbup.gif  thumbup.gif Vajė vajė kokia laiminga nauja įmotė  assa.gif
Aš irgi saviškio laukiu  didis.gif  hihihi.gif

dar 3 mazuciai auga ir stipreja wink.gif

QUOTE(zebrina @ 2009 10 06, 08:44)

Mader o kokia pas tave vaikingoji nympha?

balta su raudonu dryzeliu, cia paprastoji man atrodo jo vadinasi... nu Tiesiog nympha ax.gif

QUOTE(Teska @ 2009 10 06, 08:51)
O dabar būsiu nesuprasta  doh.gif  man Picote  schmoll.gif , bet La Paz  wub.gif  wub.gif  wub.gif  seilėtekis

vis kitoks i kolekcija wink.gif

Beje gal kuri noresit Red Lion?
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 10 06, 09:56)

Jei koks La Paz netyčia gimtų, tai aš labai labai labai jo noriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 06, 08:59)
Jei koks La Paz netyčia gimtų, tai aš labai labai labai jo noriu  mirksiukas.gif

jie jau atskirti ir auga, tik dar mazuciai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 10 06, 10:03)

Paaugink ir man vieną, aš pažadu būt gera mama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik tėvas, tai tuoj nusišaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 10 06, 09:03)

Ir as noreciau ,jei butu dar laisvas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 06, 08:50)
Jei lapai žali, tai aišku, kad lai auga  thumbup.gif  thumbup.gif Nėra reikalo migdyti  mirksiukas.gif

Na tai neisim miegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 06, 11:06)
Paaugink ir man vieną, aš pažadu būt gera mama  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tik tėvas, tai tuoj nusišaus  doh.gif

Negalima tėvų iki tiek davesti - vyrų ant Lietuvos ir taip mažai mirksiukas.gif
Žiūrau čia vaikų dalybos vyksta g.gif . Pas mane (jei atmintis neapgauna- atskyriau nuo motininio bet nepažymėjau nuo kurio doh.gif ) yra 2 Lemon Lime vaikai. Šiek tiek paauginsiu ir ieškosiu įmočių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 06, 09:28)
Žiūrau čia vaikų dalybos vyksta g.gif . Pas mane (jei atmintis neapgauna- atskyriau nuo motininio bet nepažymėjau nuo kurio doh.gif ) yra 2 Lemon Lime vaikai. Šiek tiek paauginsiu ir ieškosiu įmočių biggrin.gif

As noriu lotuliukas.gif kad jau isprotet tai iki galo doh.gif lotuliukas.gif doh.gif doh.gif gali rezervuot? mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tai žinau, kad esu vaikų prašiusi, bet nieko neatsimenu sad.gif galva kaip kibiras...
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 06, 10:28)

Lemon Lime neturiu, bet gal biškį stabdyt reikia, o dar ir Vilnius g.gif
Atsakyti
dabar bijau duot - o jei tie kaimietukai, tai keiksit mane kad daviau Lemon o pražydo paprasti biggrin.gif . Kaunas nesvarbu, kažkada vistiek važiuosiu, o ir Mader gal vis dar norės paprasto kaimietiško amarilio.
Tai kai prasidės tikros dalybos tada apsiskelbsiu pioneer.gif
Atsakyti