Brrrr kaip šalta Švedijoj. Iškabintų raudonus žaisliukus, pasakyčiau, kad už savaitės Kalėdos.

O žmonės restoranuose sėdi prie staliukų lauke
QUOTE(evers @ 2009 10 13, 18:17)
noreciau ir as.....bet tas mano mazis nesupras kai sakysiu deje vakarienes nebus...mama gelytes uzsimane...
Nu nereikia taip graudžiai ir į sąžinę

Nesvarbu kaip juokaujam, esu tikra, kad nei viena paskutinių vaiko pinigų už gėlę neatiduodam
QUOTE(diasaja @ 2009 10 13, 20:52)
O iš Dvi-aš pavėlavau
Pabūsiu gera ir pasakysiu, kad nepavėlavai

Jei tikrai nori. Nes visų pageidavimų kol kas negavau nupirkti, o kadangi pati gerokai išprotėjus dėl amarilių ir pačiai smalsu kas kitoj pardėj, ketvirtadienį pasieksiu ir ją, o ryt gali būti kelias vėl ves pro tą pačią pardę. Tada jau galutinai ką gausiu, tą gausiu.
Taigi,
Egluže žiemos, tavo Papilio parvažiuoja. Kaina 43 Lt.
Ice Tea, Girafee ir Zombie kol kas dar sąraše. Gali būti, kad ir liks sąraše. Iš Cybister buvo keturios rūšys, išrinkau du gražiausius lotynus.
Cybister Lima

ir Cybister Bogota

Išsirink kuris labiau patinka, antrą aš padovanosiu sesei. Kaina 43 Lt.
Likusius pažiūrėsiu kitoj parduotuvėj, tik žinok, kad ten visos kainos buvo 52Lt, nepriklausomai nuo rūšies.
Jediaro, tavo pageidavimas liko pakibęs ore, dėl to kol kas neparvažiuoja niekas. Vis tik - turi dar šansą, net ir už 43 lt (jei tik eisiu pro šoną, kas labai tikėtina, nes parduotuvė visai netoli). Šiandien mačiau tokį Sonata Alfresco. Panašus į tai, ko tu nori.

Blossom Peacock irgi buvo toks
Sąrašas kas dar buvo po 43Lt:
Cybister Emerald
Cybister Lima
Cybister Bogota
Fairy tale
Temptation
Jewel
Picotee
Red Peacock
Blossom Peacock
Magic Green
Cybister Green Goddess (nors man jis nuotraukoj nepasirodė siaurais lapais)
Lovely Garden
Nilla
Alfresco
Aphrodite
Moonlight
Papillo (liko tik 1 svogūnas po 43 Lt, ir tas nevertas dėmesio, tokio nepirksiu. Jei kuri norėsit, liko tik pardė po 52 Lt)
Dancing queen
Double Dragon
Kaip kuris atrodo - suveskit i google vaizdai ir rasit nuotraukas.
Dėl pinigų grąžinimo - nuspręskit kaip norėsit pasiimti. Vilnietės gali pasiimti tiesiai ir tada grąžinti pinigus. Iš kitų miestų - nuspręskit pačios. Jei reikės siųsti, siųsiu, tik už siuntimą prisidės keli litai, kuriuos iš manęs nuplėš Lietuvos paštas. Jei siųsitės, parašysiu sąskaitą į AŽ.