Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IV tema)

QUOTE(Dvi @ 2009 10 14, 09:08)

Kaip aš tau pavydžiu- ŠITIEK amarilių vienu metu pirksi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 14, 09:30)
Kaip aš tau pavydžiu- ŠITIEK amarilių vienu metu pirksi  thumbup.gif  thumbup.gif

Tikrai jai smagu thumbup.gif
Atsakyti
Na jūs merginos pavarot biggrin.gif Aš iš shtelingo kai 3 pirkau ir reikejo 60lt palikt baisu buvo doh.gif Turbūt aš dar nesu pasiekusi jūsų lygio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 14, 09:30)
Kaip aš tau pavydžiu- ŠITIEK amarilių vienu metu pirksi  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(jediara @ 2009 10 14, 09:34)
Tikrai jai smagu  thumbup.gif

Smagu. Dar smagiau butu, jei reiketu ir juos visus susodinti ir laukti kol prazydes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 10 14, 10:10)
Smagu. Dar smagiau butu, jei reiketu ir juos visus susodinti ir laukti kol prazydes biggrin.gif

Va čia jau mūsų smagumas tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nenorėk visą smagumą susirinkti hihihi.gif hihihi.gif Mes tau per forumą pasirodysim rolleyes.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cunami @ 2009 10 14, 10:08)
Na jūs merginos pavarot  biggrin.gif  Aš iš shtelingo kai 3 pirkau ir reikejo 60lt palikt baisu buvo  doh.gif  Turbūt aš dar nesu pasiekusi jūsų lygio  biggrin.gif

blush2.gif blush2.gif bet kai pagalvoji, kad tuos pinigus išleisi vis tiek, o čia moki už SVAJONĘ, ŠILUMĄ širdelei ir akims rolleyes.gif , tai pinigų taupymas nebetenka prasmės mirksiukas.gif Aišku, jei pinigėliai nesimėto, tai tikrai reiktų pasverti, bet kai turi lyčnų savo reikmėms, tai geriau amarilis, nei naujas lūpdažis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 14 spalio 2009 - 09:19
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 14, 10:19)
blush2.gif  blush2.gif bet kai pagalvoji, kad tuos pinigus išleisi vis tiek, o čia moki už SVAJONĘ, ŠILUMĄ širdelei ir akims  rolleyes.gif , tai pinigų taupymas nebetenka prasmės mirksiukas.gif  Aišku, jei pinigėliai nesimėto, tai tikrai reiktų pasverti, bet kai turi lyčnų savo reikmėms, tai geriau amarilis, nei naujas lūpdažis  tongue.gif

reikia ir lūpdažių, juk turime prie savo gėlyčių būti gražios lotuliukas.gif
Atsakyti
Dvi ačiūū clap.gif notworthy.gif notworthy.gif Dabar jau azartas paėmė, dar užsimaniau Cybyster lima . Jei nesunku ir bus- paimk ax.gif
Ar taip ar taip pinigų nėra biggrin.gif , kadangi mano mama t.p. išprotėjus dėl gėlių, tai tikiuosi iš namų neišvarys dėl kelių naujų svogūniukų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 14, 10:48)
Dvi  ačiūū clap.gif  notworthy.gif  notworthy.gif Dabar jau azartas paėmė, dar užsimaniau Cybyster lima . Jei nesunku ir bus- paimk ax.gif 
Ar taip ar taip pinigų nėra biggrin.gif , kadangi mano mama t.p. išprotėjus dėl gėlių, tai tikiuosi iš namų neišvarys dėl kelių naujų svogūniukų g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tuoj manęs pardej lauks su atidarytom durim lotuliukas.gif
Atsakyti
Aišku bus tų pinigų, man jų ir negaila, tik vietos namuose nėra, visi kampai gėlėm apstatyti, todėl ir stengiuosi neįsijausti o tuo pačiu ir pinigai susitaupo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 10 14, 10:57)
Aišku bus tų pinigų, man jų ir negaila, tik vietos namuose nėra, visi kampai gėlėm apstatyti, todėl ir stengiuosi neįsijausti o tuo pačiu ir pinigai susitaupo  biggrin.gif

Amarilius vasarą ištremi į daržą, rudenį jie miega kamputy, palanges praplatinti reikia tik žiemai ir pavasariui lotuliukas.gif Gera gėlė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 10 14, 10:57)
Aišku bus tų pinigų, man jų ir negaila, tik vietos namuose nėra, visi kampai gėlėm apstatyti, todėl ir stengiuosi neįsijausti o tuo pačiu ir pinigai susitaupo  biggrin.gif

O aš taip negaliu verysad.gif Aš verčiau kaktusus paskutinius išmesiu, bet svogūnui vietos VISADA ATSIRAS thumbup.gif thumbup.gif

Be to vienus vienu metu keliu, kitus kitu- tai taip gaunasi, kad vieni eina liulio, o kiti akis krapštosi ir bunda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 14 spalio 2009 - 10:01
QUOTE(Dvi @ 2009 10 14, 10:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tuoj manęs pardej lauks su atidarytom durim lotuliukas.gif

blink.gif vau merginos nepasimazino....va tik ar bepanesi... g.gif
nu nors tiek gerai kad parodys visiem.... biggrin.gif laukiam moraliskai palaikom.... mirksiukas.gif
Atsakyti