Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IV tema)

QUOTE(evers @ 2009 10 14, 11:01)
blink.gif vau merginos nepasimazino....va tik ar bepanesi... :

As kaip Garfildas... geriau skudurus is ciumodano ismesiu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 10 14, 11:05)
As kaip Garfildas... geriau skudurus is ciumodano ismesiu...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

SUPER thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 10 14, 11:05)
As kaip Garfildas... geriau skudurus is ciumodano ismesiu...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

va va kazkodel taip ir pamaniau kad grysit be drabuziu.... ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na aš irgi jau mažinu orchių, tai kai tik bus laisvos vietos ant palangių amariliai apsigyvens ( beje kitais metais atsiras daug tuščių palangių pas mane, tai net nenoriu galvot kuo visa tai gali baigtis doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 10 14, 11:14)
Na aš irgi jau mažinu orchių

Kokiu budu tu jas mazini? Gal galima priglausti tas, kurias is namu isvarai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 10 14, 11:14)
Na aš irgi jau mažinu orchių, tai kai tik bus laisvos vietos ant palangių amariliai apsigyvens ( beje kitais metais atsiras daug tuščių palangių pas mane, tai net nenoriu galvot kuo visa tai gali baigtis  doh.gif )

o man antraip....kitais metais teks su vaikais kambariu apsikeist kas mano gelem bus.... doh.gif nieko jokiu kamuoliu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 10 14, 10:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tuoj manęs pardej lauks su atidarytom durim lotuliukas.gif

Gal nuolaidų kuponą gausi, gera klientė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 14, 11:30)
Gal nuolaidų kuponą gausi, gera klientė  lotuliukas.gif

Švedai nesupranta nuolaidų be oficialaus nuolaidų sezono lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha, bus 10 perki ir 3 dovanų lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tada nuolaida nuolaidų sezonui lotuliukas.gif .
Pas mane kambary tik amariliai, 1 klivija ir 1 valota auga, buvo kelios palergonijos, tai kažkaip nunyko ax.gif dar šeflera galuojasi (labai graži bet jau vietos užima doh.gif ) Balkoną levandos puošia

Kai kelis svogunus shetelinge pirkau, mama sakė "prašyk tėvo, kad padarytų lentyną ant palangės kaip antrą aukštą, nes netilps visi vazonai"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 14 spalio 2009 - 10:46
Ice tea, kaip atrodo Emerald ir Bogota? Nerandu internete...
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 10 14, 11:19)
Kokiu budu tu jas mazini? Gal galima priglausti tas, kurias is namu isvarai?  ax.gif

Na neišvarau aš jų, jos smagiai apsigyvena tėvų, anytos namuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 14, 11:43)
Aha, bus 10 perki ir 3 dovanų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tada nuolaida nuolaidų sezonui lotuliukas.gif .

Ui kaip norėčiau.... wub.gif
QUOTE(diasaja @ 2009 10 14, 11:47)
Ice tea, kaip atrodo Emerald ir Bogota? Nerandu internete...

Bogota paziurek pora psl atgal - buvau idejus nuotrauka Ice tea pasirinkimui.
Cybister Emerald
user posted image
Atsakyti