Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(dinaraop @ 2009 10 06, 11:17)
dar norejau pasiteirauti ar butina skubeti pas gine?tiesiog iki menesiuko liko 2d ir kazkur skaiciau kad kuo maziau lenda prie to maziuko tuo geriau,tai jei prisiruosciau 5 sav ar nieko???ir dar del folio ir magnio norejau pasiklaust ar jau pirkti ir gerti ar savaitele dar galiu palaukti iki gines konsultacijos?

turi savaite tai folinei rugsciai, paskui nebera prasmes,- 6-ta savaite uzsidaro nervinis vamzdelis. Arba ne. Tai mink staigiai i vaistine,- dar savaite pagerk, jei pilnavertishkai nevalgai ar esi vyresnio amzhiaus.

O kam ta magni gert? blink.gif unsure.gif

o pas ginekologe galima ir ishvis neit, nors ir visa neshtuma rolleyes.gif Daug kur ginekologai pageidauja, kad nescioji 'nesulauktu 2 menesiniu', ty, pirmas vizitas planuojamas 8 savaite. Na, nebent yra polinkis i negimdinius neshtumus, - tada svarbi kuo ankstyvesne diagnostika.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 10 06, 14:21)
turi savaite tai folinei rugsciai, paskui nebera prasmes,- 6-ta savaite uzsidaro nervinis vamzdelis. Arba ne. Tai mink staigiai i vaistine,- dar savaite pagerk, jei pilnavertishkai nevalgai ar esi vyresnio amzhiaus.

O kam ta magni gert?  blink.gif  unsure.gif
o pas ginekologe galima ir ishvis neit, nors ir visa neshtuma rolleyes.gif Daug kur ginekologai pageidauja, kad nescioji 'nesulauktu 2 menesiniu', ty, pirmas vizitas planuojamas 8 savaite. Na, nebent yra polinkis i negimdinius neshtumus, - tada svarbi kuo ankstyvesne diagnostika.

na ryt jau einu pas gine,nemoku gyvent nezinioje,tai manau ir folio spesiu pagert:)svarbu kad tik vietoje viskas butu,na o del magnio cia kazkur skaiciau supermama kad geria del to rudo tepliojimo kaip isitvirtina kad nekraujuotu...gal ir negerai cia prisiskaiciau...na ryt pasitarsiu su gine.o valgau as puikiai ir metu man 24 smile.gif
Atsakyti

Sveikutes

Folio rugsti liepia gerti iki 12 sav, o ne iki 6 kaip sakoma.

O magni gerti dauguma ginekologu liepia veliau, jeigu yra tikimybe kad gimda susitraukineja ar panasiai. Man magnio kol kas gerti neliepe.
Atsakyti
pabego mano zirniukas verysad.gif sekmes visoms linkiu visa ko geriausia
Atsakyti
QUOTE(Prrreciouss @ 2009 10 07, 03:30)
pabego mano zirniukas  verysad.gif  sekmes visoms linkiu visa ko geriausia

Nenusimink, pasibels ir kitas zirniukas i tavo pilveli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 10 06, 16:40)
Sveikutes

Folio rugsti liepia gerti iki 12 sav, o ne iki 6 kaip sakoma.

O magni gerti dauguma ginekologu liepia veliau, jeigu yra tikimybe kad gimda susitraukineja ar panasiai. Man magnio kol kas gerti neliepe.

Kaip kurioj shalyj rolleyes.gif Man, suzhinojus kad esu nescia Suomijoj, gydytojai sake,- tas pats, kas numireliui smilkalai,- na, dar suzinojus jog laukiesi, galima savaite gert. Pasiskaitykit kada tas nervinis vamzdelis uzhsidaro...
Atsakyti
QUOTE(Prrreciouss @ 2009 10 06, 19:30)
pabego mano zirniukas  verysad.gif  sekmes visoms linkiu visa ko geriausia

viskas bus gerai, nenusimink ir galvok apie leliuko planavima toliau mirksiukas.gif dar turiu toki patarima is savo patirties ir kitu darugiu, norint padeti greiciau pastoti smile.gif tiesiog po smileysex.gif pagulek ramiai, pakelus kojas auksciau ir po uzpakaliu pasikisk pagalve ir taip koki 30min pagulek ramiai. Neskubek begti i vonia praustis mirksiukas.gif
Atsakyti
Net bebezinau ar man koks uzdegimas ar nestuke.gif , siandiena jau ketvirta diena kaip nera mm, pamaudzia abu sonus , retkarciais uzeina mm skausmai ir taip jau 4 d, siandiena pasidariau NT tai tik val begyje pasimate
http://public.fotki....icture-008.html
ka jus mergaites galvojate , o gal taip matosi vaiduokliukas (rausvas) visiems testams?
Atsakyti
QUOTE(Daiko @ 2009 10 06, 21:13)
Net bebezinau ar man koks uzdegimas ar  nestuke.gif , siandiena jau ketvirta diena kaip nera mm, pamaudzia abu sonus , retkarciais uzeina mm skausmai ir taip jau 4 d, siandiena pasidariau NT tai tik val begyje pasimate
ka jus mergaites galvojate , o gal taip matosi vaiduokliukas (rausvas) visiems testams?

na labai gerai matosi vaiduokliukas, o ar nera galimybiu HCG pasidaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiko @ 2009 10 06, 21:13)
Net bebezinau ar man koks uzdegimas ar  nestuke.gif , siandiena jau ketvirta diena kaip nera mm, pamaudzia abu sonus , retkarciais uzeina mm skausmai ir taip jau 4 d, siandiena pasidariau NT tai tik val begyje pasimate

labai gerai matosi vaiduokliukas ir manau kad tikrai esi nestuke.gif juolabiau kad paskauda sonus, nes nestumo pradzioje daug kam skauda, kadangi tempiasi raisciai mirksiukas.gif o skausmai kaip pries mmm buna primomis nestumo savaitemis, yapc tada kai turetu buti mmm 4u.gif manau kad veretetu pasirodyti ginekologei, nes manau kad gali buti jog tu esi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiko @ 2009 10 06, 20:13)

...o man kaip tik ne panasu...man taip atrodydavo, kai nebuvau pastojusi...tuo labiau, kad mmm veluoja 4 dienas, tai jau turetu but normaliai rysku... smile.gif ...bandyk dar po keliu dienu, jei neprasides mmm, paziuresi ka tad rodys... smile.gif
Papildyta:

...magnis stiprina gimda, jei jo truksta apsitraukineja gimda, o tai nera gerai vaikeliui, bei padeda isvengti persileidimu...be to, jei jauciamas pilvo ar strenu skausmas skiriamas taip pat magnis... smile.gif
Atsakyti
verysad.gif nepaguos jokie zodziai todel linkiu tik stiprybes ir kuo greiciau sulaukti kito zirniuko... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinaraop: 06 spalio 2009 - 21:53