QUOTE(Prrreciouss @ 2009 10 01, 14:49)
Na ir as nesuprantu turbut del to kad ta linija antra tokia siauresne truputi bet ji yra ir ji rausva!

o kiti testai tai vaiduokliai tik...
Nusipirkau tai darysiu ryte tik nzn ar islauksiu iki pirmadienio kaip gydytoja patare ar jau rytoj ryte leksiu i vonia testuotis
na juosteles plonumas visiskai neturiu jokio skirtumo. Jei yra kad ir neryski antra juostele tai vadinasi esi

ryskumas priklauso nuo svaiteliu kiek esi

nes kuo didensi nestumas, tuo juostele ryskesne. O kad plona tai cia visiskai jokio skirtumo. O ir ryto tau laukti tikrai nereikia, man cia Svedijoje gydytoja poasake kad tai jokios itakos neturi. Rytinis slapimas itakos turi tik medicininiams tyrimams

as pati niekada nesu ryte dariusi, nes neislaukdavau
Papildyta:
QUOTE(vududu @ 2009 10 01, 16:41)
as manau, kad zinau, del ko daktare tau sake, kad gali but neigiamas testas...

ogi todel, kad testo atsakymas pasirodo per 5 min, velesnio rezultato jau negalima vertinti...pasiskaityk atidziai instrukcija

na, bent jau man kokius teko daryti, tai taip buvo parasyta, gal yra ir kitokiu, tokiu atveju nzn del ko gali but neigiamas, jei rodo teigiama...

beje, labai nesenai ir man buvo testas II, ir tos II pasirode is karto, as tik sulasinau i NT ir is karto stebejau kaip ryskeja, tai is karto abi II isryskejo, bet ta pati vakara susirgau ir po visam dziaugsmui...

bet tau is visos sirdies linkiu, kad butum
NT galima vertinti ne veliau kaip po 10min. Tiksliausias rezultatas yra aisku per ant pakuotes nurodyta laika. Bet testo rezultatai gali buti verftinami iki 10min.

o tau kad ta pacia diena susirgai, kai testas parode II, vadinasi buvo uzkibes zirniukas, bet deja ivyko savaiminis persileidimas. Testas niekuomet nerodo II jei nesi

, nes NT reguoja i hormona HCG, kuris gaminasi tik nestumo metu. .. As plepu ne is galvos cia

turejau lb idomu ir naudinga medicinos kursa moksluose