Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Prrreciouss @ 2009 10 01, 14:49)
Na ir as nesuprantu turbut del to kad ta linija antra tokia siauresne truputi bet ji yra ir ji rausva!  g.gif  o kiti testai tai vaiduokliai tik...

Nusipirkau tai darysiu ryte tik nzn ar islauksiu iki pirmadienio kaip gydytoja patare ar jau rytoj ryte leksiu i vonia testuotis  blush2.gif

as manau, kad zinau, del ko daktare tau sake, kad gali but neigiamas testas... ax.gif ogi todel, kad testo atsakymas pasirodo per 5 min, velesnio rezultato jau negalima vertinti...pasiskaityk atidziai instrukcija 4u.gif na, bent jau man kokius teko daryti, tai taip buvo parasyta, gal yra ir kitokiu, tokiu atveju nzn del ko gali but neigiamas, jei rodo teigiama... g.gif beje, labai nesenai ir man buvo testas II, ir tos II pasirode is karto, as tik sulasinau i NT ir is karto stebejau kaip ryskeja, tai is karto abi II isryskejo, bet ta pati vakara susirgau ir po visam dziaugsmui... doh.gif bet tau is visos sirdies linkiu, kad butum nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prrreciouss @ 2009 10 01, 14:49)
Na ir as nesuprantu turbut del to kad ta linija antra tokia siauresne truputi bet ji yra ir ji rausva!  g.gif  o kiti testai tai vaiduokliai tik...

Nusipirkau tai darysiu ryte tik nzn ar islauksiu iki pirmadienio kaip gydytoja patare ar jau rytoj ryte leksiu i vonia testuotis  blush2.gif

na juosteles plonumas visiskai neturiu jokio skirtumo. Jei yra kad ir neryski antra juostele tai vadinasi esi nestuke.gif ryskumas priklauso nuo svaiteliu kiek esi nestuke.gif nes kuo didensi nestumas, tuo juostele ryskesne. O kad plona tai cia visiskai jokio skirtumo. O ir ryto tau laukti tikrai nereikia, man cia Svedijoje gydytoja poasake kad tai jokios itakos neturi. Rytinis slapimas itakos turi tik medicininiams tyrimams mirksiukas.gif as pati niekada nesu ryte dariusi, nes neislaukdavau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vududu @ 2009 10 01, 16:41)
as manau, kad zinau, del ko daktare tau sake, kad gali but neigiamas testas... ax.gif ogi todel, kad testo atsakymas pasirodo per 5 min, velesnio rezultato jau negalima vertinti...pasiskaityk atidziai instrukcija 4u.gif na, bent jau man kokius teko daryti, tai taip buvo parasyta, gal yra ir kitokiu, tokiu atveju nzn del ko gali but neigiamas, jei rodo teigiama... g.gif beje, labai nesenai ir man buvo testas II, ir tos II pasirode is karto, as tik sulasinau i NT ir is karto stebejau kaip ryskeja, tai is karto abi II isryskejo, bet ta pati vakara susirgau ir po visam dziaugsmui... doh.gif bet tau is visos sirdies linkiu, kad butum nestuke.gif  4u.gif

NT galima vertinti ne veliau kaip po 10min. Tiksliausias rezultatas yra aisku per ant pakuotes nurodyta laika. Bet testo rezultatai gali buti verftinami iki 10min. mirksiukas.gif o tau kad ta pacia diena susirgai, kai testas parode II, vadinasi buvo uzkibes zirniukas, bet deja ivyko savaiminis persileidimas. Testas niekuomet nerodo II jei nesi nestuke.gif , nes NT reguoja i hormona HCG, kuris gaminasi tik nestumo metu. .. As plepu ne is galvos cia smile.gif turejau lb idomu ir naudinga medicinos kursa moksluose smile.gif
Atsakyti
Na ir as tokios nuomones kad jei neigiamas tai testa gali laikyt ir savaite antros juosteles nebus...o jei jau atsirado reiskia kazkas mezgasi...

Tikiuosi tie vaistukai neissauks man mm o tik sustiprins nestuma kad ir labai maza ax.gif

Bijau net pajudet kad jis nepabegtu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2009 10 01, 15:54)
na juosteles plonumas visiskai neturiu jokio skirtumo. Jei yra kad ir neryski antra juostele  tai vadinasi esi  nestuke.gif  ryskumas priklauso nuo svaiteliu kiek esi  nestuke.gif  nes kuo didensi nestumas, tuo juostele ryskesne.

tikrai taip nera, kad kuo nestumas didesnis, tuo juostele ryskesne....jei nestumas yra didesnis nei 12 sav, tai nestumo NT jau neberodo.
Atsakyti
NT galima vertinti ne veliau kaip po 10min. Tiksliausias rezultatas yra aisku per ant pakuotes nurodyta laika. Bet testo rezultatai gali buti verftinami iki 10min. mirksiukas.gif o tau kad ta pacia diena susirgai, kai testas parode II, vadinasi buvo uzkibes zirniukas, bet deja ivyko savaiminis persileidimas. Testas niekuomet nerodo II jei nesi nestuke.gif , nes NT reguoja i hormona HCG, kuris gaminasi tik nestumo metu. .. As plepu ne is galvos cia smile.gif turejau lb idomu ir naudinga medicinos kursa moksluose smile.gif
[/quote]

na as kai testa dariausi buvo labai aiskiai parasyta, kad rezultato veliau, kaip po 5 min vertinti nebegalima g.gif bet gal kiekvienas testas skirtingai...
ir dar, tai gal man tas zirniukas galejo pabedti del atsilenkimu? g.gif nes siaip kiekviena ryta juos darau, ir per daug saves negailedama blush2.gif aisku, ta ryta, kai pamaciau II nebedariau, bet gal galejo pakenkt, kad dariau pries tai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2009 10 02, 08:46)
ir dar, tai gal man tas zirniukas galejo pabedti del atsilenkimu? g.gif nes siaip kiekviena ryta juos darau, ir per daug saves negailedama blush2.gif aisku, ta ryta, kai pamaciau II nebedariau, bet gal galejo pakenkt, kad dariau pries tai? g.gif

...nemanau, kad tam galejo tureti itakos atsilenkimai, ypac dar tokiame nestume...matyt del kitokiu priezasciu zirniukas neuzsibuvo, kuriu galejo buti bet kokiu... smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Aisku kaip ir sakiau begau i vonia ir ka tik I o antros nesimato verysad.gif
gal veliau isryskes bet tada jau nesiskaitys...jau nieko nebesuprantu fool.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Prrreciouss @ 2009 10 02, 10:21)
Labas rytas.

Aisku kaip ir sakiau begau i vonia ir ka tik I o antros nesimato  verysad.gif
gal veliau isryskes bet tada jau nesiskaitys...jau nieko nebesuprantu  fool.gif  verysad.gif

pakentek, daryk viska pagal gydytojos nurodymus ir laikas parodys mirksiukas.gif gal dar per mazas nestumas, kad testas rodytu ax.gif o jei dabar nera, jei taip norit leliaus, bandykit toliau ir vistiek kada nors pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prrreciouss @ 2009 10 02, 10:21)
Labas rytas.

Aisku kaip ir sakiau begau i vonia ir ka tik I o antros nesimato  verysad.gif
gal veliau isryskes bet tada jau nesiskaitys...jau nieko nebesuprantu  fool.gif  verysad.gif

as irgi patariu gerti vaistukus toliau ir laukti kas bus. Gal tiesiosg tavo organzimas gamina per mazai HCG ir NT uztai nerodo II juosteles... Man taip buvo pirma nestuma, kad testas nerode II juosteliu, nors buvau nestuke.gif 6 sav. Kantrybes tau ir lauksim ziniu is taves 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,o mano pozymiai pasitvirtino..sityt pamaciau du II blink.gif antroji juostele kaip vaiduokliukas pasirode,po poros min.eme rysketi,po 5min,jau buvo visai ryski..o po 10 min abi tiesiog aki reze..
Atsakyti
QUOTE(alvyde @ 2009 10 02, 12:22)
sveikutes,o mano pozymiai pasitvirtino..sityt pamaciau du II blink.gif antroji juostele kaip vaiduokliukas pasirode,po poros min.eme rysketi,po 5min,jau buvo visai ryski..o po 10 min abi tiesiog aki reze..

tai lb sveikinu tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alvyde @ 2009 10 02, 11:22)

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kaip smagu kai aki rezia, linkiu nuostabaus nesiojimo nestuke.gif
Papildyta:
aciu wilmaa ir vududu uz palaikyma, laukiu labai as tos antros juosteles, kaip gerai kad salia dar kazkas neleidzia nuleisti ranku blush2.gif

Stengiuos negalvot apie tai ir gyventi toliau, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prrreciouss: 02 spalio 2009 - 12:00