QUOTE(inija inija @ 2009 10 05, 17:01)
sveikos ,
noreciau paklausti ka galvojate apie tokia situacija..dabar apie nestuma tikrai negalvoju.netinkamas metas ir gyvenimo salygos.
mano mm buvo pries 9 dienas tiesa jos buvo labai idomios.pirma diena vos patepe antra buvo gausios o likusias 3 dienas vos tepe.o men kelioms dienom praejus eme labai skaudet krutine.pacia krutine , speneliai nejautrus.skauda po siai dienai jau penkias dieneles. vakr toks keistas jasmas pilve buvo , tarsi pries mm .vakare ant kelnaiciu radau patepliota rusvai. pries miega taip pat tempe pilva .siandien ryte lyg niekur nieko , bet va dabar sedejau ir vyduj taip sukt kazkas pradejo , nueinu i wc kelnaites viskas rusvai taip vandeningai..
nezinau ka galvot! labai tikiuos , kad negali but nestumo. si menesi santykiu neturejau. o pries menesines ta menesi 3 kartus mylejaus be apsaugos.paskutini karta pirma nmenesiniu atsiradimo diena..
ka manot paie tokia situacija moterytes?
jauciu varysiu testo pirkti , nes kazkaip cia mna neaiskiai viskas..
As manau, kad geriausia siuo atveju nusipirkti testa ir viska issiaiskinti.

Na, o jei ir toliau teps ir temps pilva, tai abejones issklaidys ginekologas. Su pastojimu labai idomiai, visoms skirtingai pasireiskia tie simptomai.

Pvz., man labai skaudejo pilva. Labai megstu ant jo miegoti, o kai pastojau tai tiesiog neimanoma buvo ant jo miegoti (tada dar nezinojau, kad laukiuosi). Visi kiti simptomai kaip pries menesines - ir krutys buvo padidejusios, ir nuotaika svyravo

Bet kantriai nutariau palaukti, kada man turi prasideti menesines ir nusipirkti testa. Vyras labai nekantravo ir nupirko anksciau, bet testas nieko neparode

O kai veliau pati nusipirkau, tai jis buvo teigiamas

Va, dabar mums

beveik 16 savaiciu