Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Norejau paklausti tu, kurios esat kraujave, nors ir lauketes. Kosk ta skraujavimas buvo? As pasidariau testuka, kai isdziuvo matosi vaiduokliukas. VAkar turejo ateiti mmm, bet neatejo, tik vos vos nezymiai rudai patepliojo. Siandien siek tiek daugiau tu rudu isskyru, bet jos tik is ryto pasirode ir dabar nera. Nezinau ka ir galvoti- visi simptomai kaip besilaukiant, bet labai tas tepliojimas blasko ir vercia jaudintis, stengiuosi mastyti pozityviai, bet kaip tiksliai suzinoti laukiuosi as ar ne?
Aplamai esu turejusi 4 nestumus, sis, jei pasitvirtins bus penktas, NT prigadinusi tiek, kad nu nezinau jau kiek smile.gif Ir galiu pasakyti, kad nestumo testa nebutina vertinti tik 5 ar 10 min po padarymo. Jei per 10 min neatsirasdavo antras bruksnelis, testui isdziuvus pasirodydavo seseliukas, vaiduokliukas, ir nestumas visada budavo. Taip, kad as kaip tik neziuriu i testa pirmas minutes, laukiu ilgiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2009 10 02, 14:14)
Norejau paklausti tu, kurios esat kraujave, nors ir lauketes. Kosk ta skraujavimas buvo? As pasidariau testuka, kai isdziuvo matosi vaiduokliukas. VAkar turejo ateiti mmm, bet neatejo, tik vos vos nezymiai rudai patepliojo. Siandien siek tiek daugiau tu rudu isskyru, bet jos tik is ryto pasirode ir dabar nera. Nezinau ka ir galvoti- visi simptomai kaip besilaukiant, bet labai tas tepliojimas blasko ir vercia jaudintis, stengiuosi mastyti pozityviai, bet kaip tiksliai suzinoti laukiuosi as ar ne?
Aplamai esu turejusi 4 nestumus, sis, jei pasitvirtins bus penktas, NT prigadinusi tiek, kad nu nezinau jau kiek smile.gif Ir galiu pasakyti, kad nestumo testa nebutina vertinti tik 5 ar 10 min po padarymo. Jei per 10 min neatsirasdavo antras bruksnelis, testui isdziuvus pasirodydavo seseliukas, vaiduokliukas, ir nestumas visada budavo. Taip, kad as kaip tik neziuriu i testa pirmas minutes, laukiu ilgiau smile.gif

man yra tepe tokiomis rudomis isskyromis.Tepe man iki mmm likus 3 ir tai buvo 2 dienas. Tai yra vaisiaus implatancijos pozymis. Siulyciau nueiti pas ginekologe arba pakartoti NT, nes tai gali buti implantacijos pozymis. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Prrreciouss @ 2009 10 02, 13:59)
Sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip smagu kai aki rezia, linkiu nuostabaus nesiojimo  nestuke.gif
Papildyta:
aciu wilmaa ir vududu uz palaikyma, laukiu labai as tos antros juosteles, kaip gerai kad salia dar kazkas neleidzia nuleisti ranku  blush2.gif

Stengiuos negalvot apie tai ir gyventi toliau, aciu  4u.gif

viskas bus gerai ir negalvok db apie tai. Saugok save ir lb linkiu, kad tie vaistukai neiisauktu mmm, o tik sustiprintu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(alvyde @ 2009 10 02, 12:22)
sveikutes,o mano pozymiai pasitvirtino..sityt pamaciau du II blink.gif antroji juostele kaip vaiduokliukas pasirode,po poros min.eme rysketi,po 5min,jau buvo visai ryski..o po 10 min abi tiesiog aki reze..

sveikinimai tapus nestuke.gif lengvu ir graziu 9 menesiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Prrreciouss @ 2009 10 02, 13:59)

aciu wilmaa ir vududu uz palaikyma, laukiu labai as tos antros juosteles, kaip gerai kad salia dar kazkas neleidzia nuleisti ranku  blush2.gif

Stengiuos negalvot apie tai ir gyventi toliau, aciu  4u.gif

nera uz ka 4u.gif as zinau ka reiskia nusivilti, kai jau prisisvajoji kaip bus, kai turesi vaikeli wub.gif o paskui oplia ir dingsta viskas... verysad.gif todel ir linkiu, visoms norincioms ir laukiancioms sulaukti nestuke.gif o kada nors tikiuosi sulaukti ir as bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2009 10 02, 14:16)
man yra tepe tokiomis rudomis isskyromis.Tepe man iki mmm likus 3 ir tai buvo 2 dienas. Tai yra vaisiaus implatancijos pozymis. Siulyciau nueiti pas ginekologe arba pakartoti NT, nes tai gali buti implantacijos pozymis. mirksiukas.gif

Ne, implantacija buvo praejusios savaites gale... Dabar tas tepliojimas toks nu net nezinau... mini mini menesines smile.gif Yra siek tiek ir kraujo. Gine dar nieko nepasakys, echo nematys... Palauksiu kol liausis tepliojimai ir pakartosiu testuka smile.gif Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2009 10 02, 14:11)
Ne, implantacija buvo praejusios savaites gale... Dabar tas tepliojimas toks nu net nezinau... mini mini menesines smile.gif Yra siek tiek ir kraujo. Gine dar nieko nepasakys, echo nematys... Palauksiu kol liausis tepliojimai ir pakartosiu testuka smile.gif Aciu uz atsakyma smile.gif

Man taip tepliojo nestumo pradzioje, bet jau buvo mazdaug 7-8 savaites 4u.gif ir NT jau rode ryskes juosteles. Gine israse Duphaston ir tepliojimas baigesi, lelius sekmingai pasiliko pilvelyje.
Atsakyti
Na va, man Duphastonas turbut jau nepades- kraujuoju nuo vakar kaip reikiant doh.gif Na ka, bandysim kita karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2009 10 03, 14:07)
Na va, man Duphastonas turbut jau nepades- kraujuoju nuo vakar kaip reikiant  doh.gif  Na ka, bandysim kita karta smile.gif

svarbu, kad nenusiminei lb. Kita cikla gal tikrai pasiseks ir lb to linkiu drinks_cheers.gif o man cia Svedijoje kai truputi tepliojo, liepe gerti folio rugsti ir tikrai pradejo, ta pacia diena baigesi tepliojimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va ir as prisiduodu, siandien isgeriau 3cia Duphaston tablete smile.gif visai nelaukiu as mm ir nenoriu kad jos ateitu schmoll.gif

Vakar ryte dariausi ir minejau kad tik I o per piet jau isryskejo ir antroji siek tiek siauresne bet ryskumo uztenka aiskiai matoma plika akim is toliau ax.gif

O kaip gi del to folio rugsties? gal ir man reiktu ja nusipirkti pagerti ar ji turi dideles itakos tai plantacijai ir pirmosioms savaitems? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Prrreciouss @ 2009 10 03, 20:59)
Na va ir as prisiduodu, siandien isgeriau 3cia Duphaston tablete smile.gif visai nelaukiu as mm ir nenoriu kad jos ateitu  schmoll.gif

Vakar ryte dariausi ir minejau kad tik I o per piet jau isryskejo ir antroji siek tiek siauresne bet ryskumo uztenka aiskiai matoma plika akim is toliau  ax.gif

O kaip gi del to folio rugsties? gal ir man reiktu ja nusipirkti pagerti ar ji turi dideles itakos tai plantacijai ir pirmosioms savaitems? smile.gif

folio rugtsis ypac lb svarbi pirmomis nestumo savaitemis ir labai rekomenduojama ja gerti planuojant pastoti. Folio rūgštis yra būtina būsimo vaikelio nervų sistemai vystytis. 4u.gif o tu nepergyvenk, lb linkiu kad ir nesulauktum tu mmm drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Prrreciouss @ 2009 10 03, 19:59)

Folio rūgštis implantacijai nedaro jokios įtakos. Ji reikalinga nervinio vamzdelio formavimuisi, kad sumažėtų apsigimimų tikimybė. Nusipirk - nepakeks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2009 10 02, 11:55)
tai lb sveikinu tave  4u.gif

pradzioje,kazkaip pasimeciau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Prrreciouss @ 2009 10 02, 12:59)
Sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip smagu kai aki rezia, linkiu nuostabaus nesiojimo  nestuke.gif

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2009 10 02, 14:37)
sveikinimai tapus nestuke.gif lengvu ir graziu 9 menesiu 4u.gif
\

aciukas,dar reikia pasgyd.nueit,ar viskas tvarkoj paziureti..tai dar bijau dziaugtis ax.gif
Atsakyti