QUOTE(lapkrituke @ 2009 10 02, 14:14)
Norejau paklausti tu, kurios esat kraujave, nors ir lauketes. Kosk ta skraujavimas buvo? As pasidariau testuka, kai isdziuvo matosi vaiduokliukas. VAkar turejo ateiti mmm, bet neatejo, tik vos vos nezymiai rudai patepliojo. Siandien siek tiek daugiau tu rudu isskyru, bet jos tik is ryto pasirode ir dabar nera. Nezinau ka ir galvoti- visi simptomai kaip besilaukiant, bet labai tas tepliojimas blasko ir vercia jaudintis, stengiuosi mastyti pozityviai, bet kaip tiksliai suzinoti laukiuosi as ar ne?
Aplamai esu turejusi 4 nestumus, sis, jei pasitvirtins bus penktas, NT prigadinusi tiek, kad nu nezinau jau kiek

Ir galiu pasakyti, kad nestumo testa nebutina vertinti tik 5 ar 10 min po padarymo. Jei per 10 min neatsirasdavo antras bruksnelis, testui isdziuvus pasirodydavo seseliukas, vaiduokliukas, ir nestumas visada budavo. Taip, kad as kaip tik neziuriu i testa pirmas minutes, laukiu ilgiau
man yra tepe tokiomis rudomis isskyromis.Tepe man iki mmm likus 3 ir tai buvo 2 dienas. Tai yra vaisiaus implatancijos pozymis. Siulyciau nueiti pas ginekologe arba pakartoti NT, nes tai gali buti implantacijos pozymis.
Papildyta:
QUOTE(Prrreciouss @ 2009 10 02, 13:59)
viskas bus gerai ir negalvok db apie tai. Saugok save ir lb linkiu, kad tie vaistukai neiisauktu mmm, o tik sustiprintu