Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Alborada @ 2009 11 23, 13:20)
pasidariau testa per pietus..neigiamas...na bet savijauta nepagerejusi, pilva maudzia, pucia,krutine jautri, sleisktulys, darbe vos neapsivemiau kai bendradarbiai kava gere doh.gif net ir nzn ka galvoti..kas belieka- laukti mm

manau geriausia nueiti pas savo šeimos gyd. ir paprašyti,kad atliktų kraujo tyrimą kuris pasako ar esi nėštukė ar ne. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms smile.gif

Esu naujoke jūsų forume ax.gif labai reikia konsultacijos ir patarimo smile.gif tikiuosi kas nors nuramins mane mirksiukas.gif
Nuo paskutinių mėnesinių jau praėjo 43 dienos, bet jos niekaip nepasirodo. Mano ciklas apie 34 dienas. Kaip ir praitą savaitę turėjo mm prasidėti bet vis nesulaukiu. Su draugu saugomės, bet... kaip mama sako vienintelė apsauga yra nėštumas arba susilaikymas rolleyes.gif
nuo paskutinių santykių praėjo 14 dienų. vakar ir šiandien ryte pasidariau testus, bet nėštumo nerodė. rytoj rytui dar vieną turiu. yra tie patys mm požymiai kaip visada.
kaip manot ar po tiek laiko jau testukai turėtų parodyt atsakyma? truputi neramu.

iš anksto dėkoju 4u.gif

Papildyta:
dar pamiršau pasakyti kad temperatūra pakilusi iki 37,5. tai praita savaite išsigandau kad gali būti beprasidedantis gripas tai visa savaite gėriau nemažai vitamino C ir dar citrinas kiekvieną vakarą valgiau unsure.gif o penktadieni temperatura buvo šoktelėjusi iki 38, bet po kokios valandos vėl nukrito.
idomiai čia pas mane viskas vyksta doh.gif
Atsakyti
jema kaip tau reikalai? siandien pa sgine turejai eiti? g.gif
Atsakyti
labas vakarelis,
mergytes nestuke.gif pas mane cia toks klausimas, pas gine buvau pries savaire mate 2 zirniukus, tai dabar 6 sav. ir 5 dienos. Bet laaabai nervas ima, kad man (.)(.) vos vos jautri fear.gif ar cia blogai labai, gal irgi kam taip buvo??? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Man su pirmu nėštumu taip buvo, manau ir dabar taip bus. Nes šiap (.)(.) šiek tiek jautri yra, bet ne per labiausiai, tai gali būti ir man vienas iš pirmųjų požymių. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata25 @ 2009 11 21, 16:55)
Laba diena  4u.gif

Mergaites, o kaip su išskyrom? ax.gif  Ar ju pagausėja pastojus (pirmą mėnesį)? ax.gif

Man pagausejo abu kartus smile.gif

O del pozymiu, kai is tiesu pastojau praktiskai kolkas vienintelis pozymis tik pilna ir jautri krutine, o kol laukdavau, teisingiau nelaukdavau menesiniu ankstesniais menesiais, tu pozymiu buvo daug daugiau.. vis ta psichika
Atsakyti
Sveikutes
QUOTE(harmonija... @ 2009 11 24, 19:50)
jema kaip tau reikalai? siandien pa sgine turejai eiti?  g.gif

Jo vakar buvau pas gine ir parskridau namo su tokia sypsena. Mum viskas gerai, sirdele plaka, jau esam dideli net 17,4mm lotuliukas.gif Beja jau ir pirma nuotraukyte turim wub.gif Taip gera dabar sirdelej...
Taigi merginos pozymiai panasu kad nieko nereiskia wink.gif Jie visoms skirtingi. Labai bijojau eit pas gine nes man beveik nera jokiu nestumo pozymiu. Na galeciau isskirti tik viduriu uzkietejima rolleyes.gif Kadangi lelius ilgai planuotas tai galiu pasakyti kad daug daugiau pozymiu jutau pries mmm, va gerai kazkuri pasake va ka daro musu psichika doh.gif Na is pradziu dar pilvuka maudeno taip kaip pries mm, bet dabar jau retai kada taip buna (pfu pfu pfu). Beja esu is tu kuriai krutine vos vos jautri. Miegu visokiom pozom, vartaliojuosi ant pilvo ir nieko. Ir nereikia noret kad ji butu labai jautri. Va praita nestuma kuris nesivyste man krutine buvo tokia jautri, kad MB net prisiliest negaledavo, ant pilvo negalejau miegot. Vien is krutines buvo aisku kad as nestuke.gif taciau... Panasu kad tai buvo blogas zenklas (matyt viskas priklauso nuo musu organizmu ir vienodu pozymiu nerasim wink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ag* @ 2009 11 24, 22:00)
labas vakarelis,
mergytes  nestuke.gif  pas mane cia toks klausimas, pas gine buvau pries savaire mate 2 zirniukus, tai dabar  6 sav. ir 5 dienos. Bet laaabai nervas ima, kad man (.)(.) vos vos jautri  fear.gif  ar cia blogai labai, gal irgi kam taip buvo???  blush2.gif  blush2.gif

Man buvo jautri krutine, bet nemanau, kad pagrindinis gero nestumo pozymis, gal maziau hormono pas tave, gal ir siaip lengvia tuos pasikeitimus pernesi ax.gif

QUOTE(JEma @ 2009 11 25, 11:18)
Sveikutes

Jo vakar buvau pas gine ir parskridau namo su tokia sypsena.

sveikinu thumbup.gif cia tai nerealios naujienos... jau galvoju kazkas tau negerai, kad nerasai doh.gif o lelius jau nemazas 1,7 cm jau iziuretum ji normaliai smile.gif dar karta sveikinu thumbup.gif pagaliau ir i jusu kiema atejo svente thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(harmonija... @ 2009 11 25, 10:49)
Man buvo jautri krutine, bet nemanau, kad pagrindinis gero nestumo pozymis, gal maziau hormono pas tave, gal ir siaip lengvia tuos pasikeitimus pernesi  ax.gif
sveikinu  thumbup.gif  cia tai nerealios naujienos... jau galvoju kazkas tau negerai, kad nerasai  doh.gif  o lelius jau nemazas 1,7 cm jau iziuretum ji normaliai smile.gif dar karta sveikinu  thumbup.gif  pagaliau ir i jusu kiema atejo svente  thumbup.gif

Tai jau tikrai, taip gera ant sirdies... wub.gif Ilgai laukta svente smile.gif Jo leliuka tai jau nuotraukytej galima iziureti. Aiskiai matosi kur galvyte o kur uodegyte. MB net pimpi stengiasi iziureti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 11 25, 13:25)
Tai jau tikrai, taip gera ant sirdies...  wub.gif  Ilgai laukta svente smile.gif Jo leliuka tai jau nuotraukytej galima iziureti. Aiskiai matosi kur galvyte o kur uodegyte. MB net pimpi stengiasi iziureti  lotuliukas.gif

aha teisingai daro thumbup.gif dabar ir mergaite dar su pimpaliuku, tegu pasidziaugia kol nenunyko lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau ir man psichika svaigsta, nes taip noriu to antro leliuko doh.gif . Tik ir tikrinu krūtine ar ne padidėjo, ar neskauda doh.gif MB sako užteks tuos (.)(.) čiupinėt lotuliukas.gif Nu lyg skauda, lyg ir ne, bet forma lyg ir ta pati, nepakitusi, o pilvo pačia jau senokai pamaudžia, ir naktim taip skaudžiai užima pilvo apačia. Va šiandien negaliu kaip į nugara duria, tarsi prieš mmm.. ir taip skaudžiai,nors mmm... tik gruodžio 8turėtu būt. Nebežianu, laukiu nesulaukiu,kada glėsiu testuka darytis. Ir į tuoleta nelakstau. schmoll.gif Tai gal ir neiko nėr, o šiap fantazuoju. g.gif
Atsakyti
sveikos, mazaji vis dar maitinu, o antrasis vis tik panorejo pas mus i seima ateit smile.gif pagal mano apskaiciavimus (kas gi geriau zinos kada tas mazius pradetas blush2.gif ) turetu but jau 4 savaites. jau pradzioj pastebejau , kad labai norisi razytis smile.gif ir siaip gi zmogus pasirazai smile.gif , bet cia visai kitap smile.gif per daug daznas noras issitempt smile.gif
Atsakyti