Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Na manau, kad kažkas su manim vyksta. bigsmile.gif
Krūtinė ne kiek padidėjo, bet papilnėjo, skauda labai, dažnai į nugarą duria, arba pilvo apačia maudžia taip tarsi prieš mmm. Gal tai mano pirmieji nėštumo požymiai g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
gali but ir nestumo pozymiai,
man pradzioj labai rugstis kilo,nuo visko ka suvalgydavau,ar isgerdavau,prie krutines nebuvo imanoma prisiliesti,ir pilva maude labai.
Atsakyti
man irgi rugstys kilodavo, skaudendavo pilvuka...
zodziu, sulaukiau savo nelabuju mmm.
po dveiju sav doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2009 11 27, 00:30)
Na manau, kad kažkas su manim vyksta.  bigsmile.gif
Krūtinė ne kiek padidėjo, bet papilnėjo, skauda labai, dažnai į nugarą duria, arba pilvo apačia maudžia taip tarsi prieš mmm. Gal tai mano pirmieji nėštumo požymiai  g.gif  bigsmile.gif

Jezau, kaip man gaila taves, kai as pati atsimenu kaip stumdavau valandas iki kol galesiu pasidaryti testuka... Pabandyk sau padeti... isivaizduok ir itikink save, kad tikrai nesi nescia... taip daug greiciau laikas eis ir maziau kankinimosi bus... ax.gif ir kai jau ateina laikas testukui ir pozymiai lipa per krastus, tada pamatyti ta sdvi juosteles buna pasakiska wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo harmonija...: 27 lapkričio 2009 - 10:19
QUOTE(harmonija... @ 2009 11 27, 10:16)
Jezau, kaip man gaila taves, kai as pati atsimenu kaip stumdavau valandas iki kol galesiu pasidaryti testuka... Pabandyk sau padeti... isivaizduok ir itikink save, kad tikrai nesi nescia... taip daug greiciau laikas eis ir maziau kankinimosi bus...  ax.gif ir kai jau ateina laikas testukui ir pozymiai lipa per krastus, tada pamatyti ta sdvi juosteles buna pasakiska  wub.gif

Kad mano MB jau nusiteikę, kad aš jau nestuke.gif sako esi pikta kaip ir prieš pirmąjį nestuke.gif , paliest negali, visur skauda lotuliukas.gif , o aš save dar bandau įtikinti kad tai netiesa. doh.gif

Atsakyti
Sveikutes. Kiek dienu turi praeiti po santykiu, kad butu galima daryti nestumo testa? smile.gif
Atsakyti
Inesssssita čia kiekvienam individualiai. Manu reiktu palaukti iki mmm.
Beje man šį vakarą toks keistas jausmas pilvo apačioje. Sėdžiu rašau darbą ir taip pradedu jausti kad kažkas spaudžia, tarsi kas balioną būtų ikišę ir pučia. Tokį jusma paskutinį kart turėjau kai laukiausi dukrytės. Bet kas keisčiausia tas spaudimas niekaip nepraeina. Jaučiuosi tokia išsipūtusi. doh.gif Bet čia ne tas pats jausmas kai pučia vidurius schmoll.gif
Ech kad greičiau tas gruodis ateitu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2009 11 26, 05:20)
Manau ir man psichika svaigsta, nes taip noriu to antro leliuko  doh.gif . Tik ir tikrinu krūtine ar ne padidėjo, ar neskauda  doh.gif MB sako užteks tuos (.)(.) čiupinėt  lotuliukas.gif Nu lyg skauda, lyg ir ne, bet forma lyg ir ta pati, nepakitusi, o pilvo pačia jau senokai pamaudžia, ir naktim taip skaudžiai užima pilvo apačia. Va šiandien negaliu kaip į nugara duria, tarsi prieš mmm.. ir taip skaudžiai,nors mmm... tik gruodžio 8turėtu būt. Nebežianu, laukiu nesulaukiu,kada glėsiu testuka darytis. Ir į tuoleta nelakstau. schmoll.gif  Tai gal ir neiko nėr, o šiap fantazuoju. g.gif

QUOTE(Gioia @ 2009 11 27, 08:30)
Na manau, kad kažkas su manim vyksta.  bigsmile.gif
Krūtinė ne kiek padidėjo, bet papilnėjo, skauda labai, dažnai į nugarą duria, arba pilvo apačia maudžia taip tarsi prieš mmm. Gal tai mano pirmieji nėštumo požymiai  g.gif  bigsmile.gif

Mmmm mums panasiu metu mirksiukas.gif man gruodzio 7 turetu buti, tai pozymiai irgi kaip tavo doh.gif Laaabai papukus skauda, pabrinke jie, ir pilvuka pamaudena svelniai rolleyes.gif Labai norisi tiketi, kad stebuklas ivyko, bet kas zino unsure.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2009 11 28, 18:46)
Mmmm mums panasiu metu  mirksiukas.gif man gruodzio 7 turetu buti, tai pozymiai irgi kaip tavo doh.gif Laaabai papukus skauda, pabrinke jie, ir pilvuka pamaudena svelniai  rolleyes.gif Labai norisi tiketi, kad stebuklas ivyko, bet kas zino  unsure.gif

Žinai persiskaičiavau savo ciklą ir pasirodo,kad negalima pasitikėti elektroniniais skaičiuokliais, nes paskičiavau ant paprasto kalendoriaus ir turėtu jei ką mmm porasidėt 7 -8d. Bet tikiuosi jos neateis.
Atsakyti
user posted image

sveikutes. man tai kazkaip mazai tu nestumo pozymiu ir kai kurie tikrai ne parasytu laiku prasidejo. pvz, skaudet krutis pradejo kokia savaite po pastojimo, pykinima jaust pradejau pries 2-3 savaites, bet aciu dievui, nevemiu. siaip sunkiausiai pernest buvo pirmaji menesi temperaturu svyravimus, kada ziauriai kresdavo drebulys, o po akimirkos karstis ispildavo sad.gif manau, cia kiekvienai individualiai.
Atsakyti
Man tai pirmi požymiai buvo: dilgčiojantis skausmas krūtinėje, grynai aplink spenelius, dar krėtė drebulys, kaip, kad peršalus. Nėštumo testas, prieš pat turėjusias būti mmm, nerodė nėštumo. Po savaitės, kai jau turėjo pasibaigti mmm, testas buvo teigiamas.
Atsakyti