Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Jei butu buves neplanuotas nestumas tu pozymiu nebuciau pastebejus.. Bet kadangi planavome leliuka tai ju tarsi su padidinamuoju stiklu ieskojau biggrin.gif ir ka daznokai teko lakstyti pas nykstukus ir labai nedaug bet pastebejau is speneliu balta skysti (labai greit pradingo).. bet vis stengiausi nesidziaugti, nes 2 menesius nepavyko ir nuolat jauciau pilvo maudima kaip pries mm ir kai jos jau lyg ir velavo testas parode II smile.gif
Atsakyti
man irgi maude pilva,bet galvojau,kad vel koks uzdegimas.O testa nusipirkau,nes viena diena labai vemiau.Bet daugiau nieko
Atsakyti
O mano nestumo poyzmiai buvo tokie: nuo ovuliacijos prasidejes krutines jautrumas ir skausmas, netgi einant skaudedavo; keistas jausmas pilve, bet ne toks pries menesines, greiciau atrode kad bedos su zarnynu; pradejau reciau tustintis ir pakankamai kietai. Turbut ir viskas. O dabar jau einant 6 nestumo savaite prasidejo bloga rytine busena. sad.gif
Atsakyti
Sveiki,
Na noriu pasidalinti savo pirmaisias pozymiais. Nestumo testa siandien atlikau ir jis teigiamas smile.gif o pozymiai tai va pats svarbiausias tai pilvo skausmai kaip pries mmm. Kartais net stipresni uzeina, ypac stipriau pajudejus. HM.. daugiau kaip ir nieko . ai bet dar krutine skauda, bet cia visoms manu klad yra. smile.gif
Atsakyti
sveikos...neprasidejo man menesines dar...praejusios savaites pradzioje dariausi testa- neigiamas, siandien pakartojau- vel, bet kazkaip netycia zvilgtelejau i ta testa po gero pusvalandzio- vaiduokliukas- nezymi vos vos rausva juostele, bet ant testo raso, kad nevertinti veliau nei po 10min.. Nezinau nei ka galvoti, pasimeciau visai doh.gif
Atsakyti
O man ta antra linija vos per 10 sekundziu isryskejo. Ir labai labai ryski rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2009 11 30, 23:58)
Sveiki,
Na noriu pasidalinti savo pirmaisias pozymiais. Nestumo testa siandien atlikau ir jis teigiamas smile.gif o pozymiai tai va pats svarbiausias tai pilvo skausmai kaip pries mmm. Kartais net stipresni uzeina, ypac stipriau pajudejus. HM.. daugiau kaip ir nieko . ai bet dar krutine skauda, bet cia visoms manu klad yra. smile.gif

Sveikinu 4u.gif O kiek DPO darei testuka? Man tie patys pozymiai, dabar 6DPO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alborada @ 2009 11 30, 15:49)
sveikos...neprasidejo man menesines dar...praejusios savaites pradzioje dariausi testa- neigiamas, siandien pakartojau- vel, bet kazkaip netycia zvilgtelejau i ta testa po gero pusvalandzio- vaiduokliukas- nezymi vos vos rausva juostele, bet ant testo raso, kad nevertinti veliau nei po 10min.. Nezinau nei ka galvoti, pasimeciau visai doh.gif

aš dariausi net keletą testų, nes, kaip ir tau, antra rožinė juostelė išryškėdavo vėliau, jau kai vertint atseit nebegalima. perskaičiau kažkur, kad jei labai mažai dar nėštumo hormono, ta juostelė sureaguoja po kurio laiko...siūlyčiau nusipirkt tą labai jautrų testą(apie dvidešimt lt) ax.gif
o baigėsi man tuo, jog tos juostelės vis ryškėjo ir ryškėjo, kol vieną dieną gavau dvi ir dabar sau ramiai nestuke.gif lotuliukas.gif

ai, požymius paminėt pamiršau lotuliukas.gif man buvo jautri krūtinė ir jautri pilvo apačia, ir tiek. o pykint ėmė, kai jau pamačiau aiškiai II biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meile_seile: 30 lapkričio 2009 - 18:01
Sveikos,
prisijungiu ir aš prie nestuke.gif burio. nestumas kažkur apie 5 savaites.
Pirmieji požymiai - labai jautri krutinė, ant pilvo negaliu miegoti. Kartais papykina. Temperetūra vakarais laikosi apie 37. Tik vienintelis neramumas - skaudena pilvo apačią, kaip prieš mm. Kartais net stiprokai. Dėl to labiausia neramu, nes atrodo kad dienos tiesiog ims ir ateis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fecyte @ 2009 12 01, 04:29)
Sveikos,
prisijungiu ir aš prie  nestuke.gif burio. nestumas kažkur apie 5 savaites.
Pirmieji požymiai - labai jautri krutinė, ant pilvo negaliu miegoti. Kartais papykina. Temperetūra vakarais laikosi apie 37. Tik vienintelis neramumas - skaudena pilvo apačią, kaip prieš mm. Kartais net stiprokai. Dėl to labiausia neramu, nes atrodo kad dienos tiesiog ims ir ateis  unsure.gif

O kaip suzinojai, kad nestuke.gif Kada testa pasidarei?
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2009 11 30, 20:41)
O kaip suzinojai, kad  nestuke.gif Kada testa pasidarei?

Testą dariau ir praeitą pirmadienį pas gydytoją buvau. Tik kažkokia nelabai vykusi pasitaikė, vis klausiau kaip turiu jaustis, ko nereikia išsigąsti, ir nieko konkrečiai nepasakė. Skausmesliai jau buvo aprimę, o šiandien vėl visą dieną ramybės nedavė verysad.gif Neramu darosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fecyte @ 2009 12 01, 04:45)
Testą dariau ir praeitą pirmadienį pas gydytoją buvau. Tik kažkokia nelabai vykusi pasitaikė, vis klausiau kaip turiu jaustis, ko nereikia išsigąsti, ir nieko konkrečiai nepasakė. Skausmesliai jau buvo aprimę, o šiandien vėl visą dieną ramybės nedavė  verysad.gif Neramu darosi unsure.gif

tai kada testa darei? Kiek dienu po O ir pan. Ar nesulaukusi mmm?
Atsakyti