Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Feminute @ 2009 12 01, 19:23)
sveikos smile.gif lb noreciau ir as prisijungti prie nestukiu burio nestuke.gif
noreciau suzinoti ar kam taip buvo, nesuprantu...planuojam leliuka, tai bandom per vaisingas dienas blush2.gif ar gali buti kad po manomos pastojimo dienos praejus savaitei sujautreja krutys, bedziu o jas man taip dilgcioja, rodos lyg tempia nemoku nupasakoti doh.gif
o gal as pati is didelio noro prisisvajojau verysad.gif
Papildyta:
ir dar tas galvos svaigimas keistas, be to niekaip miegelio neuztenka, ryte galiu guleti lovoje iki 12, nors anksciau su suneliu 9 is lovos strikteldavau smile.gif

Dabar galiu pasakyti, kad vienas is paciu pirmuju pozymiu man buvo ypac ypac jautrios ir net skausmingos krutys rolleyes.gif kadangi pries tai buvo kelis menesius besitesiantys nesekmingi bandymai sulaukti II, tai, kai prasidejo tie skausmai, kadangi dar iki mm buvo like nemazai laiko pradejo ieskoti sau visokiu ligu ir nustatineti ivairiausiais baisiausias diagnozes doh.gif kai mm velavo viena diena, pasidariau testuka ir spekit ka isvydau nestuke.gif dabar mums jau baiginejai 7 savaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sakalju @ 2009 12 01, 17:45)
sveikos merginos,
labai noreciau prie jusu, nestukiu, prisijungti... si menesi visai vaziuoja stogas. esu po antros laporoskopijos (liepos men. daryta). nustate, kad anatomiskai viskas ok, senoji endometrioze nebesivysto ir kad galiu pastoti. ginekologe sake iki gruodzio bandyti naturaliai

O tu seki savo ovuliacija? kaip geri duphastona? gal tau anksciau ivyko ta ovulaicija ir dabar tikrai ne 10 dienu iki mm o daug maziau, nes iki mm 10-14 dienu ovulaicija ivyksta o nestumo pozymiai atsiranda po implantacijos t.y. 7 -10 d po ovulaicijos
Atsakyti
man liepe gerti nuo 10 ciklo dienos 12 dienu.
o ovuliacija oj kaip seku... deja, krutines skausmas mazeja, greiciausiai, kaip ir itariau, krutine taip sureagavo i duphaston... tik temperatura nervina. kai gripas aplink, tai vis bijau, kad nebutu kokia neiprasta gripo forma cia man, o ne nestumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sakalju @ 2009 12 02, 14:34)
man liepe gerti nuo 10 ciklo dienos 12 dienu.
o ovuliacija oj kaip seku... deja, krutines skausmas mazeja, greiciausiai, kaip ir itariau, krutine taip sureagavo i duphaston... tik temperatura nervina. kai gripas aplink, tai vis bijau, kad nebutu kokia neiprasta gripo forma cia man, o ne nestumas smile.gif

o tai tau labai ankstyva ovulaicija, ar duphastona geri dar pries ovuliacija?
krutine tai ir man nuo duphastono jautri budavao labai... o ji reiekjo gerti iki 12 savaites, tai ir kankinausi... g.gif ir kiek skaiciau tai progesteronas ir daro krutine jautria...
Atsakyti
Mano pats pirmasis nestumo pozymis buvo sleikstulys, del jo ir sugalvojau, kad reikia pasidaryti NT (parode vaiduokliuka). Paskui kiti ateje pozymiai buvo jautri krutine (speneliai), didelis noras prigulti lotuliukas.gif jautrumas kvapams. Apie 6 savaite prasideje pykinimai ir vemimas, kurie tesiasi iki siol, kartais stipriau pykina, savaitgaliais nejauciu isvis jokiu blogumu (tik nezinau kodel butent savaitgaliais jauciuosi gerai lotuliukas.gif ) Tei va tokie tie nestuke.gif pozymiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man siandien 8-10 DPO ir pasirode teplioniu rusvos spalvos g.gif Krutine tebeskauda, miego itin norisi... Mmm turetu prasidet dar po savaites...
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif Sveikinu kas jau sulaukete savo issvajotu II thumbup.gif

Gal kam nors yra taip buve, mes antraji maziuka planavom ir tiksliai galiu pasakyti kada mano O. Nes labai skausmingos buna. O dabar mm turi buti tik po 5 dienu, bet va kazkokius skausmelius jauciu kirksnyje. Ir krutine skausminga, bet ne daugiau kaip pries mm. Dariausi NT, bet dar nieko nerode, nors gal ir ankstoka dar. Bet nesijauciu labai pavargus. Labai noretusi tiketi kad tos mm taip ir neateis, ir taip sunku islaukti iki tu mm kai planuoji ir lauki...
Atsakyti
merginos ar normalu ,kad vietoj menesiniu buvo tepliojimas sekancia diena lyg ir prasidejo menesines ,bet tesesi tik puse dienos ,o po to visiskai nieko?Niekada taip nebuvo,viskas reguliaru pas mane budavo.
Atsakyti
QUOTE(sokoladine @ 2009 12 03, 13:53)
merginos ar normalu ,kad vietoj menesiniu buvo tepliojimas sekancia diena lyg ir prasidejo menesines ,bet tesesi tik puse dienos ,o po to visiskai nieko?Niekada taip nebuvo,viskas reguliaru pas mane budavo.

Nu kad nenormalu tai tikrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2009 12 02, 20:01)
Man siandien 8-10 DPO ir pasirode teplioniu rusvos spalvos  g.gif Krutine tebeskauda, miego itin norisi... Mmm turetu prasidet dar po savaites...

tai gali buti vaisiaus implantacijos pozymis. Man buvo iki mmm likus 4 dienom toks rusvas tepliojimas, o tai buvo implantacijos zenklas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2009 12 03, 18:32)
tai gali buti vaisiaus implantacijos pozymis. Man buvo iki mmm likus 4 dienom toks rusvas tepliojimas, o tai buvo implantacijos zenklas  4u.gif

tirlim pim pim iki vaistines pirkti NT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladine @ 2009 12 03, 19:24)
tirlim pim  pim iki vaistines pirkti NT  biggrin.gif

lauksim ats is taves smile.gif ir aisku geru ziniu smile.gif
Atsakyti