Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(wilmaa @ 2009 12 05, 16:56)
jeigu NT rodo antra bruksnia nors ir lb jau nerysku, tai tikrai esi  nestuke.gif  pakartok NT po keliu dieneliu ir bus jau ryskesnis jei esi tikrai  nestuke.gif  mirksiukas.gif

labas, siandien pasidariau testa ir turiu laaabai dideli +, tai reiskia kad esu nestuke.gif kadangi jau antras testas ir abu teigiami, todel siandien jau patikejau.
siaip jau esu taip svelniai tariant sokiruota.planavom vestuves rugpjucio men, o va ka turim vietoj vestviu, vienu zodziai planai ir gyvenimas apsiverte 180 laipsniu.kaip sakoma:suplanuok ir Dieva prajuokinsi smile.gif siandien ruosiu ssaaalta dusa draugui lotuliukas.gif , nes dar nieko niekam nesakiau.
jeigu rimtai - tai as labiau issigandus, nei laiminga.kai paskaiciau temu antrastes nestukems-tai visa nakti nemiegojau:nenormalus svorio augimas, viduriu uzkietejimas, hemarojus, vemimas ir t.t. verysad.gif
nenoriu ieist tu, kurios labai laukia to issvajotu dvieju bruksniuku, bet man cia pirmas nestumas, todel manau suprantama
Atsakyti
QUOTE(iniesa @ 2009 12 07, 09:51)
labas, siandien pasidariau testa ir turiu laaabai dideli +, tai reiskia kad esu  nestuke.gif kadangi jau antras testas ir abu teigiami, todel siandien jau patikejau.
siaip jau esu taip svelniai tariant sokiruota.planavom vestuves rugpjucio men, o va ka turim vietoj vestviu, vienu zodziai planai ir gyvenimas apsiverte 180 laipsniu.kaip sakoma:suplanuok ir Dieva prajuokinsi smile.gif siandien ruosiu ssaaalta dusa draugui lotuliukas.gif , nes dar nieko niekam nesakiau.
jeigu rimtai - tai as labiau issigandus, nei laiminga.kai paskaiciau temu antrastes nestukems-tai visa nakti nemiegojau:nenormalus svorio augimas, viduriu uzkietejimas, hemarojus, vemimas ir t.t. verysad.gif
nenoriu ieist tu, kurios labai laukia to issvajotu dvieju bruksniuku, bet man cia pirmas nestumas, todel manau suprantama

Sveikinu tave su šia gražia žinia 4u.gif pamatysi laikui bėgant tavo nuomonė pasikeis ir nebūsi išsigandusi... Būsi laiminga, ir draugas tikrai palaikys, juo labiau kad planuojate ateity drauge thumbup.gif Sėkmės tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iniesa @ 2009 12 07, 11:51)
labas, siandien pasidariau testa ir turiu laaabai dideli +, tai reiskia kad esu  nestuke.gif kadangi jau antras testas ir abu teigiami, todel siandien jau patikejau.

Sveikinu tave 4u.gif tau cia tik pradinis sokas biggrin.gif
Siaip gaila labai, nera teisybes, kai leliukai ateina ne pas tas, kurios ju taip laukia metai is metu... bet toks gyvenimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(knopsiukas @ 2009 12 07, 09:06)
verysad.gif
aš su pirmąja beveik 4 metus laukiau. tiksliau du taip sau, o likusius du - rimtai. n+k testų... o aptikau ją beveik 7 savaičių - čia iš tos nevilties net nesitikrinau, jau buvau viską padėjus į šalį..

rolleyes.gif g.gif , na reikia tiketis, kad nesulauksi tu mmm, vietoje ju broliuka dukrytei. 4u.gif Laikau kumscius uz tave.
Mano situacija dar neaiski , buvo pasirode tamsios isskyros, truputi kraujo, maniau jau viskas susirgau.Bet....tiek ir tesulaukiau ..... drinks_cheers.gif , ryt maunu pas daktara, paziuresiu ka jis man pasakys.
Atsakyti
QUOTE(gilena @ 2009 12 07, 11:03)
rolleyes.gif  g.gif  , na reikia tiketis, kad nesulauksi tu mmm, vietoje ju  broliuka dukrytei. 4u.gif  Laikau kumscius  uz tave.
  Mano situacija dar  neaiski , buvo pasirode tamsios isskyros, truputi kraujo, maniau jau viskas susirgau.Bet....tiek ir tesulaukiau ..... drinks_cheers.gif , ryt maunu pas daktara, paziuresiu ka jis man pasakys.

Linkiu tau didelės sėkmės 4u.gif Parašyk kai sužinosi kaip tau sekėsi...
Atsakyti
QUOTE(gilena @ 2009 12 07, 12:03)
rolleyes.gif  g.gif  , na reikia tiketis, kad nesulauksi tu mmm, vietoje ju  broliuka dukrytei. 4u.gif  Laikau kumscius  uz tave.
  Mano situacija dar  neaiski , buvo pasirode tamsios isskyros, truputi kraujo, maniau jau viskas susirgau.Bet....tiek ir tesulaukiau ..... drinks_cheers.gif , ryt maunu pas daktara, paziuresiu ka jis man pasakys.

ačiū už palaikymą wub.gif
čia gal implantacija a? bigsmile.gif laikykis iki ryt vizito ir pranešk mums gerą naujieną wub.gif kitokios nepriimsime lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iniesa @ 2009 12 07, 11:51)
l

na zinok paguosiu tave, kad tikrai ne visom nesciom moterim tie simptomai buna..va pavyzdziui man tai ir pirmas nestumas ir labai viso to bijojau..o dabar esu laiminga, nes nejauciau nei vieno blogo nestumo pozymio.Na aisku pacioj pradzioj kelis menesiukus manes neaplenke tik viduriu uzkietejimas..o siaip zinok sveikatele ir savijauta nuostabi..nei vemimo, nei pykinimo, nei rugsties kylimo..ir man sis nestumas netgi dave daug naudos: plaukai nustojo visiskai slinke, oda svyti, nagai auga kaip pasele..
o del svorio tai tikrai ne visos jo daug priauga..as tai 8 kg kaip pliuse, bet to svorio nesimato, jis tik ant pilvuko... smile.gif tad dziaukis mergaite siuo periodu, gal tavo nestumas taip pat bus be jokiu blogumu, tik dideli dziaugsma nes 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites!!! Ir as jau stoju i nestuke.gif buri thumbup.gif

Stebuklas jau ir mano kieme...Vakar, 28ta ciklo diena pasidariau nestumo testa vakare. Ziuriu nieko ner, ismeciau testa lauk, laukiu mm. Kita ryta atsikeliu, ziuriu mm nera, vel pasidarau testa. Ir vel- nieko ner. Tada pasileidau dusa, nusiprausiau, griztu prie testo - oba! blink.gif blink.gif blink.gif dvi juosteles!!!

Jausmas neapsakomas. Issirausiau siuksline, - ant vakarykscio testo irgi antra juostele yra, tik maziau ryski :-)

Tai vat, mergaites, NT (pigiausia juostele is Eurovaistines) man parode nestuma jau 28-ta ciklo diena, mano ciklas 27-28 dienos...O pozymiai tokie: buvo rozinis tepimas savaite po vaisingu dienu, PMS fiziniai pozymiai, bet jokiu emociniu, ir tikrai keistas, kitoks maudimas gimdoje... Toks jausmas, kad kazkas vyksta, bet ne taip, kaip pries mm :-) Dar prisideda nezmoniskas troskulys, didelis nuovargis ir labai labai sunku atsikelti rytais :-)

Vyrui jau supakavau abu nestumo testus i grazia dezute, iteikiau... Pasimetes vargselis, ziuri ziuri, sako, tikrai?? Tai cia sita juostuke musu gyvenima pakeis??? lotuliukas.gif Sedim abu ir patiketi negalim biggrin.gif

Sekmes visoms, laukiancioms II 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pellagija: 08 gruodžio 2009 - 19:17
QUOTE(vaidze @ 2009 12 08, 18:21)
na zinok paguosiu tave, kad tikrai ne visom nesciom moterim tie simptomai buna..va pavyzdziui man tai ir pirmas nestumas ir labai viso to bijojau..o dabar esu laiminga, nes  nejauciau nei vieno blogo nestumo pozymio.Na aisku pacioj pradzioj kelis menesiukus manes neaplenke tik viduriu uzkietejimas..o siaip zinok sveikatele ir savijauta nuostabi..nei vemimo, nei pykinimo, nei rugsties kylimo..ir man sis nestumas netgi dave daug naudos: plaukai nustojo visiskai slinke, oda svyti, nagai auga kaip pasele..
o del svorio tai tikrai ne visos jo daug priauga..as tai 8 kg kaip pliuse, bet to svorio nesimato, jis tik ant pilvuko... smile.gif tad dziaukis mergaite siuo periodu, gal tavo nestumas taip pat bus be jokiu blogumu, tik dideli dziaugsma nes 4u.gif

aciu uz padrasinima 4u.gif , reikia tiketis tik geriausio, ar ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif gal kuri yra pastojusi iskart po mm g.gif butu idomu suzinoti kada pradejo jausti pirmus pozymius smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
na, aš dar "neigiama", bet be mmm. papukus skauda. uch. nieko nebesuprantu - šiandien jau kokia 39-40 ciklo diena, turėčiau jau kaip ir matyti, jei būtų nėštumas. o dabar visokios durnos mintys į galvą lenda. dar pagalvočiau, kad ciklas išsiderino po spiralės išėmimo, bet turbūt niekam po to atvejo pienas iš papukų nesisunkė.. g.gif ir testų kokių 10 jau sugadinau, ir puodukas "neigiamas".
ką gi, laukiu toliau. g.gif
Atsakyti
sveikos,noreciau paklaust kada pakyla temperatura nuo pastojimo?
Atsakyti