Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(knopsiukas @ 2009 12 21, 14:19)
labas mergaitės 4u.gif
aš šeštadienį pagaliau užmačiau antrąją vaiduoklišką juostelę.
na tai pagal paskutinių mmm datą, mano augintiniui būtų buvę 6 sav. ir 2 dienos.
o šiandien pradėjau stipriai kraujuoti ir greičiausiai, pasak mano ginės, vyksta mikro persileidimas. prieš gamtą nepaeisi ir tiek.
dar įdomu, kad blogiausiu atveju, jeigu po kraujavimo pasidarius testą, jis būtų teigiamas, galima būtų įtarti negimdinį nėštumą. tai tikiuosi, kad dabar viskas išsivalys normaliai ir neprireiks papildomų invazijų.
sėkmės visoms 4u.gif

aina sau kaip gaila,uzjauciu 4u.gif as pati jau tikejausi kad si karta uzkibo leliukas bet deje verysad.gif jauciu jau tos nelemtos mmm atsivelka,nors jauciau visus nestuke.gif pozymius
Atsakyti
Apie pozymius kalbate nestumo,mergaites:)

AS tai labai bijau kad nebuciau pastojusi ,praeita savaite dariausi testa-Neigemas,bet tik todel kad nuo santykiu buvo savaite praejusi,
Rytoj kartosiu g.gif
labai bijau jei bus teigemas verysad.gif
Atsakyti
užjaučiu, knopsiuk verysad.gif o dėl jūsų, mergytės, kurios pamatėte II, labai džiaugiuosi 4u.gif šiandien vis tik po darbo nuėjau pas ginekologę, ne savo, maniškė nedirbo. įtariai žiūrėjo, kai pasakiau, kad mm šiandien turi būti. bet 4 nėštumo testai negali meluoti. dar kai pasakiau apie praėjusį ankstyvą persileidimą. apžiūrėjo vaginaliniu būdu, truputį kraujingų išskyrų buvo. patvirtino, kad laukiuosi, paspaudinėjo, sakė kiaušidė reaguoja. ir nėštumas gimdoje. tikiuos, neapsiriko. sakiau, akd skauda strėnas, pakraujavau. sakė dabar kažko dažnas atvejis, kai kraujuojama ankstyvo nėštumo metu. dabar dar labiau gailiuos, kad tada 5 savaičių sutikau valymą atlikt.darbe ištvėriau dieną, vaikščiojau lėtai, stengiausi sėdėti, net sėdint skauda strėnas. sakė ateiti po 10 dienų, nes anksčiau neverta. eisiu po 13 dienų, sausio 4d. Tada viskas ir paaiškės, jei iki to laiko nepersileisiu. Dar minėjo, kad jei jau bus normaliai prisitvitinę ten viskas, taip lengvai neiškrapštysi. Taip kad belieka atsiduoti į lemties rankas. O jei ir šįkart nepavyks, teks tyrimus darytis. Kad jūs žinotumėt, kaip trokštu, kad pavyktų 4u.gif Beje, liepė gerti folio rūgštį (sakiau, akd geriu vitaminus, kur jos yra1000mg, bet ji už tai, kad gerčiau tik folio rūgštį , o vitaminus nuo 12 savaitės.Dar liepė pagerti Ascorutini (C vitaminas su rutinu). Štai tokios naujienos kolkas. laikykitės, mielosios 4u.gif
Atsakyti
4u.gif aš manau, kad neblogos naujienos. Ir linkiu, kad viskas puikiai jums klostytus. Ir patarčiau dabar mažiau stresuot, nes realiai, padėt sau ir kūdykiui gali tik mylėdama save ir lepindama. O pakenkti taip pat gali-būtent stresuodama. Patarčiau visą atsakomybę užkrauti likimui ar dievui bent jau šiuo periodu. Ir pasirinkimu pasikliauti. Tik taip galėsi išvengti stresiuko, kuris ir suaugusiems daug žalos daro.
Žodžiu dar kart 4u.gif tau linkiu stiprybės , nes iki sausio dar daug dienelių. Gal susitelk į dovanėlių pakavimą ar papuošimų kurybą. Daugiau pozityvių minčių Judy mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.S.: 21 gruodžio 2009 - 17:51
kaip viskas bepasibaigtu, esu ir busiu dekinga, kad esat. Aciu tau, D. S. Nesitikėjau sulaukti čia tokios šilumos ir palaikymo 4u.gif Siunčiu jums savo Kalėdinius linkėjimus, mergaitės, būkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Judy @ 2009 12 21, 19:33)
kaip viskas bepasibaigtu, esu ir busiu dekinga, kad esat. Aciu tau, D. S. Nesitikėjau sulaukti čia tokios šilumos ir palaikymo 4u.gif Siunčiu jums savo Kalėdinius linkėjimus, mergaitės, būkit 4u.gif

Laikykis, tikrai manau, kad viskas tau bus gerai 4u.gif
man biskeli nesveika,gal cia jau reiskiasi nestuke.gif pirmieji pozymiai. Mane pas gydytoja uzregistravo pirmai apziurai tik sausiop 18 verysad.gif .Kaip islaukti iki to laiko nezinau,rupi ar viskas ten gerai,ar gimdoje..Bus jau 8 sav sausio 18.
Atsakyti
tikria vėlovai, Ingute, bet jei nieko neskaudės stipriai, vadinas gimdoje. Gal išlauksi 4u.gif . žinau, kaip sunku...man iki sausio 4d. atrodo begalybė liko. Kai to kraujo vis pasirdodo. Beje, man tada dar ginė sakė, kad gimda mano dar maža.Gal taip turi būti... blush2.gif
Ak, mamulės, jaučiuosi labai prastai.Į darbo pabaigą sukilo angina, reikėjo paeiti pėstute, laukti ir stovėti šalty 15min (kai skauda nugarą, tai tolygu valandai), grįžti autobusu. Maniau kokie 38 laipsniai man, pamatavau - 37,5.Gerklę skauda, šaltis krečia. Nei valgiusi, nei gėrusi pragulėjau 3,5 val po antklode. Neturėjau jėgų niekam. Po to sunkaus grįžimo namo buvo vos vos rausvų išskyrų. Namie 15 laipsnių, neturiu jėgų užkurti krosnies. Darbe šiandien Kalėdinė popietė, manys, kad pasididžiavau, o išties dėl sveikatos nėjau 4u.gif
Papildyta:
O ryte jaučiaus neblogai. Neskaudėjo nugaros beveik. Pastebėjau, kad man negalima vaikščioti po lauką. Bet ką daryti, kai tenka. Einu kaip sėnutė lėtai lėtai ir galvoju, kiek visa tai tęsis. Juk kai nešiojau sūnų savy, lakstyte laksčiau,5 mėn valtį irklavau, kamuolį mėčiau ir t.t Nebuvo net minties, kad gali būti blogai kas...Ech... 4u.gif
Atsakyti
papasakosiu kokie man pozymiai buvo.. visu pirma krutine buvo jautri kaip ir pries kiekvienas menesines, tai to nesureiksminau, pasidariau testa, kuris parode dvi juosteles...bet kita diena pradejo tepliot, labai issigandau, ir tuo metu kai tepliojo dingo krutines jautrumas..viskas galvoju ateina menesines sad.gif bet atsibudus ryte krutine atgavo jautruma, tepliojimas irgi sumazejo smile.gif tiesa krutines jautrumas sumazejo lyginant su jautrumu pries menesines, tai va kol kas tokie pozymiai ..laukiu kitu smile.gif
Atsakyti
dar mano pozymis buvo, kad pagausejo po pastojimo baltu isskyru bekvapiu, ne perstejo, neiko.

ajajai, na ir sekasi man, kyla temperatura, jau 38:(krecia saltis, gerkle. nusiunciau vyra Tonsilgon nupirkt ir propodezo. ten biciu pikio preparatas. kazin nealergizuos?purskiu su Jox.kazin nieko tokio jei nuryju dali jodo?gerkle skauda, bet ne taip stipriai..tikiuos man ne gripas...kai sekas, tai sekas. o dar vyras ant ribos, darbas taip issunkia, kad jau kalba, kad ryt rasys prasyma, kad iseina is darbo....o dar trimetis reaktyvus namie....kuris vel poradejo kakoti ir sisioti i kelnes, yra labai aktyvus. o dabar nei kelti ji, nei ka man. et, prisiguodziau. saunumelis komplikuoto nestumo pradzioje persalt ir turet auksta temperatura...na tikrai butu stebuklas, jei nieko nenutiktu mano vaikeliui. .. 4u.gif
Atsakyti
Sekmes mamytems 4u.gif

O as ryt keliauju pas daktare, tikiuosi viskas vietoje, viskas gerai, ir lauksim rugpjucio wub.gif

Nuo paskutiniu mm skaiciuojant, mums 6 savaites wub.gif .
Atsakyti
o mano nestumas ir viltis pasmerkti. jau 38.4 temperatura, jauciuos blogai.gripas....isgeriau apracetamolio kai buvo 38.2, tai dar pakilo dviem dalimis.va taip.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Judy @ 2009 12 22, 22:12)
o mano nestumas ir viltis pasmerkti. jau 38.4 temperatura, jauciuos blogai.gripas....isgeriau apracetamolio kai buvo 38.2, tai dar pakilo dviem dalimis.va taip.. verysad.gif

Judy, man su pirmuoju maziuku buvo taip-dar nezinojau, kd laukiuosi, bet uzkilo temperatura, isprakaitavau, tai kaip niekad gyvenime tikraja ta zodzio prasme buvo slapia visa paklode.

Veliau supratau, kad taip organizmas sureagavo i dideli pasikeitima jame.

Gal dar viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti