Nemanau, gripo simptomai man....ech...viena bėda ne bėda

Sveikos,
na as cia su tokia kaip ir nezinia...
o viskas buvo taip,praejusi men.laukiau mmm,bet kelios dienos iki ju prasidejo toks silpnas kraujavimas-tepliojimas,na daugiausiai atsistojus,nes ryte atsikeldavau visiskai svari.Po 3 dienu baigesi,taip ir likau nesupratus.Nuejau pas gyd.,sake gimda svari,dare hcg >1, nestumo testu tikrai daug dariau ir visi neigiami. Dabar 'ant dienu' turi prasidet mmm,speneliai labai jautrus, buvo silpnumu.

QUOTE(*bella* @ 2009 12 22, 23:19)
Sveikos,
o viskas buvo taip,praejusi men.laukiau mmm,bet kelios dienos iki ju prasidejo toks silpnas kraujavimas-tepliojimas,na daugiausiai atsistojus,nes ryte atsikeldavau visiskai svari.Po 3 dienu baigesi,taip ir likau nesupratus.Nuejau pas gyd.,sake gimda svari,dare hcg >1, nestumo testu tikrai daug dariau ir visi neigiami. Dabar 'ant dienu' turi prasidet mmm,speneliai labai jautrus, buvo silpnumu.

galbūt testukai pasitaikė nekokie...

Gali but,nes pirkau ne is tu brangiuju
juostelinius.Na ziuresiu,gal per sias sventes gausiu pacia geriausia dovana-zinia apie nestuma

bella, man ir vos vos pakraujavo , o toliau kartais patepa kraujingomis rausvomis isskyromis, menesines turejo prasidet uzvakar.bet man jau 7 dienos po Ovuliacijos, testas po valandos parode antra juostele, 9, 10, 11 diena po ovuliacijos jau isryskedavo blanki juostele gana greit. nestuma patvirtino ginekologe pirma neprasidejusiu menesiniu diena.nors pradzioje abejojo mano "svaiciojimais". bet juk 4 testai negali meluoti.taip kad gal esi nescia, tik tavo organizme tar mazai to hormono. dar palauk ir padaryk uz poros dienu, o jei nebus mm, pasirodyk ginei.

Na jei si men nepasirodys mmm ar vel bus nezymus kraujavimas,tai jau tikrai vel keliausiu pas ginekologe,nes tai,mano manymu, nera normalu 2 menesius nesirgt,arba nestumas arba dar kazkas.Man dar ramybes neduoda tai,kad esu girdejus,kaikurioms nestumo testai nerodo nestumo. Bet HCG butu tikrai parode, nors tada butu buve savaite nestumo,nors gal irgi anksti HCG?
Ech,nezinau ka ir galvot....bet speneliai,tai jau kelios dienos baisiai jautrus,kaip ir pms pozymis.

Ech,nezinau ka ir galvot....bet speneliai,tai jau kelios dienos baisiai jautrus,kaip ir pms pozymis.
nueik pasidaryti kraujo tyrima, tada tiksliai pasakys laukiesi ar ne
būna moterų, kurioms nėštumo testai nerodo nėštumo, nors ir nėščia. o kraujas tikrai parodo jau 10 dienų po pastojimo
Papildyta:
o speneliu jautrumas man kaip tik ir dave sansa nujausti, kad laukiuosi. butent speneliu...nes pries mm man niekad nebudavo tokie jautrus speneliai, sustandeje, paraude

Papildyta:
o speneliu jautrumas man kaip tik ir dave sansa nujausti, kad laukiuosi. butent speneliu...nes pries mm man niekad nebudavo tokie jautrus speneliai, sustandeje, paraude
aciu uz pasidalinta info
na po svenciu ir nueisiu,jei nepasirodys mmm,nes pagal mano cikla turetu 25 pasirodyt,jei ne tai

aga, dar Kalėdų proga nėštumo testą gali pasidaryti
rekomenduočiau Rapipreg kasetę, kainuoja beveik 10lt

QUOTE(spongebob @ 2009 12 21, 15:36)
aina sau kaip gaila,uzjauciu
as pati jau tikejausi kad si karta uzkibo leliukas bet deje
jauciu jau tos nelemtos mmm atsivelka,nors jauciau visus
pozymius

ad irgi galvojau, kad mmm atslenka, bet gavau ne mmm, o II nt

Papildyta:
QUOTE(Judy @ 2009 12 19, 22:49)
na va, o man labai liūdna, nes skauda nugarą, suduria pilvą, o dar šiandien kraujo išbėgo:(kas man. nejaugi ir šis nėštumas pasibaigs ankstyvu daliniu persileidimu
mėnesinės turėtų būti poryt, o keturi testai parodė nėštumą....

tu mziau stresuok, nes tai yra blogiausia ka gali daryti besilaukianti mamytuke

Papildyta:
Aciu labai uz patraimus,pameginsiu

Gal,sakau,, pienlige irgi yra

[/quote]
siaip gal ir taip

QUOTE(Judy @ 2009 12 23, 21:13)
aga, dar Kalėdų proga nėštumo testą gali pasidaryti
rekomenduočiau Rapipreg kasetę, kainuoja beveik 10lt 

Nu tikiuosi kad jums tas testas tiko... Aisku su pirmu nestumu,jis tikrai buvo patikimas bet dabar pasimeciau, sian kaip tik dariau ir man nieko neparode, menesines kaip ir neveluoja, iki ju dar 2sav bet jau krutine skauda nenormaliai, o ir galva svaigo, ir jegu vis stinga..... o kur dar pries pat buvusias mmm druskos valgymas saukstais.....

Zodziu pasimetus visai.....
Sveikos,
Siandien buvau pas gine, padare vaginaline echo, pamate mano zirniuka, jau ir sirdute pulsuojancia ejo iziureti, nors dar tik 5- 6 savaiteles
.
Viskas gerai, viskas vietoje, sekantis apsilankymas po 3 savaiciu.
Mano pozymiai islieka nuovargis ir kartais silpnumas. Manau sulig kita savaite prasides ir pykinimas, nes 6 savaites, su pirmu pykino lygiai iki trecio men pabaigos nuo pat 6 sav pradzios
Kaip smagu, kad pries sventes nuejau. Sias kaledos pasitinkam su stebuklinga zinia
.
Siandien buvau pas gine, padare vaginaline echo, pamate mano zirniuka, jau ir sirdute pulsuojancia ejo iziureti, nors dar tik 5- 6 savaiteles

Viskas gerai, viskas vietoje, sekantis apsilankymas po 3 savaiciu.
Mano pozymiai islieka nuovargis ir kartais silpnumas. Manau sulig kita savaite prasides ir pykinimas, nes 6 savaites, su pirmu pykino lygiai iki trecio men pabaigos nuo pat 6 sav pradzios

Kaip smagu, kad pries sventes nuejau. Sias kaledos pasitinkam su stebuklinga zinia