Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(ciuke @ 2009 12 24, 00:29)
Sveikos,

Siandien buvau pas gine, padare vaginaline echo, pamate mano zirniuka, jau ir sirdute pulsuojancia ejo iziureti, nors dar tik 5- 6 savaiteles  wub.gif .

Viskas gerai, viskas vietoje, sekantis apsilankymas po 3 savaiciu.

Mano pozymiai islieka nuovargis ir kartais silpnumas. Manau sulig kita savaite prasides ir pykinimas, nes 6 savaites, su pirmu pykino lygiai iki trecio men pabaigos nuo pat 6 sav pradzios  rolleyes.gif

Kaip smagu, kad pries sventes nuejau. Sias kaledos pasitinkam su stebuklinga zinia  wub.gif .

sveikinimai su pacia nuostabiausia Kaledine dovana wub.gif wub.gif wub.gif aukit ir stiprekit nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietia: 24 gruodžio 2009 - 09:16
waidilute, bet kokiam nestumo testui neimanoma uzduotis (Lietuvoje)parodyti II, jei iki mm liko dar 2 savaites 4u.gif nes to hormono dar per mazai, del to ir nerodo...daryk iki mm likus 3 dienelems kokioms.. 4u.gif nors man parode antra juostele po valandos, kai iki mm buvo likusi savaite....
Atsakyti
Sveikos,

Siandien buvau pas gine, padare vaginaline echo, pamate mano zirniuka, jau ir sirdute pulsuojancia ejo iziureti, nors dar tik 5- 6 savaiteles  wub.gif .

Mano pozymiai islieka nuovargis ir kartais silpnumas. Manau sulig kita savaite prasides ir pykinimas, nes 6 savaites, su pirmu pykino lygiai iki trecio men pabaigos nuo pat 6 sav pradzios  rolleyes.gif

Kaip smagu, kad pries sventes nuejau. Sias kaledos pasitinkam su stebuklinga zinia  wub.gif .

lb faina kaledine dovana gavai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti

Sveikinu 4u.gif Mano draugė sužinojo kaip tik 24 dieną, taip pat labai skrajoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 12 24, 01:29)
Sveikos,

Sveikinimai didziausi thumbup.gif
man pernai pries pat sedant prie kuciu stalo prasidejo mm... todel labai dziaugiuosi, kam naujienos priesingos tokiu metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2009 12 24, 10:16)
sveikinimai su pacia nuostabiausia Kaledine dovana wub.gif  wub.gif  wub.gif aukit ir stiprekit nestuke.gif

Papildyta:
QUOTE(harmonija... @ 2009 12 26, 13:39)
Sveikinimai didziausi  thumbup.gif
man pernai pries pat sedant prie kuciu stalo prasidejo mm... todel labai dziaugiuosi, kam naujienos priesingos tokiu metu  4u.gif

Aciu jums merginos, tai tikrai graziausias imanomas stebuklas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuke: 26 gruodžio 2009 - 17:35
prisidedu prie nuosirdziu sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif o as geriu KT, bet kazkoks jausmas kd laukiuosi, net nzn kodel, tj snd pasidariau NT tj vaiduokliuka parode blink.gif paziuresiu ar man nesivaidena uz kokiu 10 dieneliu smile.gif tikiuosi Dievulis mums taip pat kaledine dovanele padare blush2.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif su sventem visas 4u.gif na stai ir as galiu pasigirti kad gavau dovana smile.gif per kucias turejo prasideti mm,bet ju nera ir dabar thumbup.gif pasidariau testuka ir stai as nestuke.gif thumbup.gif o pozymiai tai krutine padidejo,degina speniukus blush2.gif galva svaigsta,pavargstu greitai,pilvuka skauda,bet ne taip kaip pries mm,duria,tempia gan nemaloniai blink.gif kita savaite begsiu pas gyditoja,tikiuosi kad bus viskas gerai ir mano vaikiukas isitaisias patogiai wub.gif
Atsakyti
spongebog, sveikinu 4u.gif mūsų pilvukai panašaus amžiaus:)man mm turėjo būti gruodžio 21-22d. gimdymas turėtų būti rugpjūčio 31 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Judy @ 2009 12 29, 19:03)
spongebog, sveikinu 4u.gif mūsų pilvukai panašaus amžiaus:)man mm turėjo būti gruodžio 21-22d. gimdymas turėtų būti rugpjūčio 31 4u.gif

bus sunkoka vasara vaikscioti su tokiu pilvuzu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo harmonija...: 30 gruodžio 2009 - 11:15
QUOTE(Judy @ 2009 12 29, 17:03)

ir tave sveikinu 4u.gif kada eisi pas gydytoja ax.gif o kokius pozymius jauti bigsmile.gif as dar pastebejau kad su dantenom problemos prasideda blink.gif ir praeitus kartus taip buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(harmonija... @ 2009 12 30, 11:15)
bus sunkoka vasara vaikscioti su tokiu pilvuzu  biggrin.gif

prasom nesijuokti blush2.gif tikesimes kad vasara bus ne tokia karsta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Judy @ 2009 12 29, 18:03)

As irgi gimdyti tureciau rugpjucio 31,kiek visur skaiciavau smile.gif
Kalbant apie pozymius,tai kolkas nepykina,tik iki pietu nenoriu nieko valgyti ir kartais jauciuosi tartum lengvao pagiriociau :)Ir uzmigti negaliu iki puses nakties..diena atrodo miegociau,o vakare atsigulus vartausi ir neina uzmigti verysad.gif
Tik mane labai neramina,kad vakarais pradeda skaudeti pilva ir nugara,taip,kaip per mm, einu vis i tualeta su baime, atrodo kad pamatysiu kraujo...Ar jums neskauda?Nebesuprantu,ar cia taip turi buti,ar negerai kas,bet labai pergyvenu.Visur kiek skaitau,tai raso,kad pradzioje nestumo buna,kad skauda, kitur sako,kad negerai..Pas gydytoja tik sausio viduryje man verysad.gif
Atsakyti