Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Coccinela @ 2009 10 06, 01:13)
...žodžiu, arba man jau stogas važiuoja iš to noro, arba geros žinios laukia  ...

Ryte atsikėlus paaiškėjo - stogas važiuoja doh.gif
Reik pas ginę pasirodyt, nes vis tik nenormalu visokie paskaudenimai g.gif
Atsakyti
Sveikinimai busimai mamytei! 4u.gif

Man pirmieji pozymiai buvo keista savijauta ir svaigo galva...
Atsakyti
QUOTE(Prrreciouss @ 2009 10 05, 21:11)
verysad.gif Na va ir vel guodziuos... gryzo maniskis nupirkes ta sakoma pati jautriausia "puodeli" galvoju pasidarysiu turetu juk jau rodyt kazka nes nemazai laiko praejo vis tik 46 cd .. ir nieko I isryskejo po puse val vis dar viena  verysad.gif  kaip gali rodyt vaiduokliuka po to isvis neberodyt, kaip suprantu juk turi rysketi ta antra juostele o ne visai isnykti, gal visai as nesilaukiu, sugersiu ta duphastona ir ateis dienos  verysad.gif  cia as sau taip sakau ..
vienu zo turiu dar labai maza viltele, testu nebesidarysiu sakiau viskas sitas paskutinis, kas bus tas, tik neiseina nesvajoti...liudna  verysad.gif

keista,jei rode vaiduokliuko,o dabar nieko g.gif o kraujo tyrimo0 nebandei datyti?jis tiksliausiu laikomas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alvyde @ 2009 10 06, 12:14)
keista,jei rode vaiduokliuko,o dabar nieko g.gif o kraujo tyrimo0 nebandei datyti?jis tiksliausiu laikomas mirksiukas.gif

Jau nebezinau ar verta... stiprokai maudzia ir pradejo tepti tamsiai net nzn ka cia galvoti....negi pabegs mano zirniukas verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
kolkas nesulaukiau tiktai pykinimo ir galvos svaigimo,bet tikiuos nors siu dvieju isvengti smile.gif dar norejau pasiteirauti ar butina skubeti pas gine?tiesiog iki menesiuko liko 2d ir kazkur skaiciau kad kuo maziau lenda prie to maziuko tuo geriau,tai jei prisiruosciau 5 sav ar nieko???ir dar del folio ir magnio norejau pasiklaust ar jau pirkti ir gerti ar savaitele dar galiu palaukti iki gines konsultacijos?aciu uz sveikinimus ir atsakymus smile.gif

p.s na del parduotuviu Coccinela nuraminai mane,bent pasijuokiau,ne as viena sergu pasirodo keistom ligom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiko @ 2009 10 05, 22:21)
noreciau paklausti kas gali buti jau trecia diena kaip turejau susirgti ir visas tas 3 dienas skauda pilva kaip per menesines? (visada skaudedavo tik kai mm pasirodydavo ir tai tik 1 diena , o dabar ju nera ir skauda  g.gif )

atsakys tik NT smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Prrreciouss @ 2009 10 06, 12:16)
Jau  nebezinau ar verta... stiprokai maudzia ir pradejo tepti tamsiai net nzn ka cia galvoti....negi pabegs mano zirniukas  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

tiesa pasakius pirmas nestumas man sunkiai prasidejo..irgi tepliojo..keista jei rode II,o paskui I..o kiek testu dareisi?
Papildyta:
QUOTE(dinaraop @ 2009 10 06, 12:17)
kolkas nesulaukiau tiktai pykinimo ir galvos svaigimo,bet tikiuos nors siu dvieju isvengti smile.gif dar norejau pasiteirauti ar butina skubeti pas gine?tiesiog iki menesiuko liko 2d ir kazkur skaiciau kad kuo maziau lenda prie to maziuko tuo geriau,tai jei prisiruosciau 5 sav ar nieko???ir dar del folio ir magnio norejau pasiklaust ar jau pirkti ir gerti ar savaitele dar galiu palaukti iki gines konsultacijos?aciu uz sveikinimus ir atsakymus smile.gif

p.s na del parduotuviu Coccinela nuraminai mane,bent pasijuokiau,ne as viena sergu pasirodo keistom ligom  lotuliukas.gif

o pas mano gine eiles kilometrines doh.gif tik lapkr.pradzioj talonas doh.gif pasiskambinau jai,sake,jei neteplioja neskauda siaubingai(pamaudimas nieko tokio)nera ko skubeti..as irgi pergyvenu ar viskas gerai,juk kai nueisiu bus 2men.nestumo g.gif nu bet ji ramino,sake tikrai neskubeti,kuo veliau nueisi,sako daug daugiau ji visko matys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dinaraop @ 2009 10 05, 22:36)
ryskejancia I,na va mastau ir vel..po 3min uzbegu i wc ir ziuriu II  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  negaliu patiket 4u.gif  begu kas pora min ir vis i ji pasiziuriu ir negaliu patiketi kokia laime gali atnesti toks mazytis ruzavas antras I.dar noreciau pasakyti svajojancioms apie  nestuke.gif  neskubekit pirkti testuku net ir puodelis po 16d nerode,nors jie teigia kad po 10d jau rodo..ir visoms svajojancioms ir laukiancioms linkiu kuo greiciau pamatyti ta antra nuostabiausia pagaliuka pasaulyje.(na ir issipleciau lotuliukas.gif tiesiog as siandien tokia laiminga thumbup.gif )

drinks_cheers.gif sveikinimai tau mirksiukas.gif ir kitoms laukiancioms,to dziaugsmo,isvysti II wub.gif
Atsakyti
Prrreciouss na siaip siulyciau apsilankyti pas gine del sio negalavimo,is patirties sakau,pirmas nestuke.gif mums buvo nesekmingas,pasidaraiu 4 testukus visi teigiami buvo,bet kazkodel jie su kiekviena diena vis silpnesnio ryskumo buvo kol tapo vos iziurimas,sunerimau...pradejau rudom isskirimom krajuot,nulekiu i privacia su exoskpu ziuri nieko nemato israso vaistuku-skatinanaciu niestuma ir folio ir paleidzia..skauda zveriskai desini sona,pradedu dar l.kraujuoti ir atsiduriu ligoninei,vel exoskopai,savaites laukimas gal viskas bus gerai,skausmu kentejimas,nes vaistuku nuo skausmo duot negali,ryjimas skainanciu ir finale vidinis kraujavimas.....2narkozes ir tragiskas nusivilimas..issiuncia meginuka i wln ir po 6men aptinku savo ligos istorijoje irasa-negimdinis niestumas...o daktariukai mane maitino skatinanciais ir teige persileidimas..... blink.gif siaip yra skubu sie dalykai kuo greiciau suzinoti,nes jei buna negimdinis niestumas jis isitvirtines buna ne vietoj ir is vidaus eda tavo organizme ta vietele kur jis isitvirtino,mano atveju nukentejo viena tuba..sikart pati sedziu kaip ant adatu ir velniskai tikiuos kad nepasikartos...skausmo sonuose nera,nekraujuoju,o pas gine l.bijau eiti,kad vel neisgirsti...nors suvokiu kad reikia..patarineju kitiems o pati bijau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Prrreciouss aisku linkiu kad visas sitas samysis tau pasibaigtu kuo greiciau ir viskas baigtusi tik kuo geriausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinaraop @ 2009 10 06, 12:32)
Prrreciouss na siaip siulyciau apsilankyti pas gine del sio negalavimo,is patirties sakau,pirmas nestuke.gif  mums buvo nesekmingas,pasidaraiu 4 testukus visi teigiami buvo,bet kazkodel jie su kiekviena diena vis silpnesnio ryskumo buvo kol tapo vos iziurimas,sunerimau...pradejau rudom isskirimom krajuot,nulekiu i privacia su exoskpu ziuri nieko nemato israso vaistuku-skatinanaciu niestuma ir folio ir paleidzia..skauda zveriskai desini sona,pradedu dar l.kraujuoti ir atsiduriu ligoninei,vel exoskopai,savaites laukimas gal viskas bus gerai,skausmu kentejimas,nes vaistuku nuo skausmo duot negali,ryjimas skainanciu ir finale vidinis kraujavimas.....2narkozes ir tragiskas nusivilimas..issiuncia meginuka i wln ir po 6men aptinku savo ligos istorijoje irasa-negimdinis niestumas...o daktariukai mane maitino skatinanciais ir teige persileidimas..... blink.gif siaip yra skubu sie dalykai kuo greiciau suzinoti,nes jei buna negimdinis niestumas jis isitvirtines buna ne vietoj ir is vidaus eda tavo organizme ta vietele kur jis isitvirtino,mano atveju nukentejo viena tuba..sikart pati sedziu kaip ant adatu ir velniskai tikiuos kad nepasikartos...skausmo sonuose nera,nekraujuoju,o pas gine l.bijau eiti,kad vel neisgirsti...nors suvokiu kad reikia..patarineju kitiems o pati bijau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Prrreciouss aisku linkiu kad visas sitas samysis tau pasibaigtu kuo greiciau ir viskas baigtusi tik kuo geriausiai smile.gif

Aciu kad bent esat kartu,isproteciau viena unsure.gif nieko nedarau,guliu dabar rimiai lovoj ir stengiuos nusiramint diegia kaip per mm.... uzsirasiau pas gydytoja ryt 3val. iki tol gulesiu ir nieko nedarysiu, isskyros keistos lyg su siuleliais nesuprasi verysad.gif
tikrinausi BT vis dar 37-37.1 tikiuosi viskas bus gerai, tikrai labai to noriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Prrreciouss @ 2009 10 06, 12:48)
Aciu kad bent esat kartu,isproteciau viena unsure.gif  nieko nedarau,guliu dabar rimiai lovoj ir stengiuos nusiramint diegia kaip per mm.... uzsirasiau pas gydytoja ryt 3val. iki tol gulesiu ir nieko nedarysiu, isskyros keistos lyg su siuleliais nesuprasi  verysad.gif
tikrinausi BT vis dar 37-37.1 tikiuosi viskas bus gerai, tikrai labai to noriu  verysad.gif

ei... smile.gif gal viskas bus kuo puikiausiai,ne visiems gi turi nutikti taip kaip kazkam..as paskaitinejau cia daug istoriju ir tikrai yra tokiu kur pirmus 3men is ligoniniu neisejo o db augina savo graziausius leliukus pasaulyje smile.gif man kadangi taip buvo nutike tai net cia nesiskelbiau kol abejojau,tiesiog bijojau prisisneket..db nusprendem dar menesi niekam nesakyt,na o poto jei jau wiskas bus gerai galeisu pasidziaugti ne tik cia ax.gif ,kad guli labai gerai man kaip jie itarinejo gresianty liepe kuo daugiau guleti,tai zinai jei nzn geriau patinginiaut,tikrai sau nepakenksi.skaitau ka tu rasai ir prisimenu save..tikrai is wisos sirdies linkiu kad tau viskas butu gerai.Man nors gyd sake po operacijos kad itakos kitam nestuke.gif tai neturi bet buvau sokus i gilia depresija pirmiausia kad kazka dariau negerai(gi man irodinejo kad tai persileidimas),poto isivariau paranoja kad vaiku nebegaliu isvis tureti ir sitie II man buvo toks neapsakomas dziaugsmas.nesinervuok nes tai tikrai neprisisdes prie geros pabaigos plepink save skanestais ir patinginiavimu ir butinai parasyk kaip tau sekesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alvyde @ 2009 10 06, 12:26)
o pas mano gine eiles kilometrines doh.gif tik lapkr.pradzioj talonas doh.gif pasiskambinau jai,sake,jei neteplioja neskauda siaubingai(pamaudimas nieko tokio)nera ko skubeti..as irgi pergyvenu ar viskas gerai,juk kai nueisiu bus 2men.nestumo g.gif nu bet ji ramino,sake tikrai neskubeti,kuo veliau nueisi,sako daug daugiau ji visko matys smile.gif

Pas mane ta pati situacija-kažkaip baisu tiek laiko laukti, bet kol jaučiuosi gerai tai bandysiu laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinaraop @ 2009 10 06, 13:07)
ei... smile.gif  gal viskas bus kuo puikiausiai,ne visiems gi turi nutikti taip kaip kazkam..as paskaitinejau cia daug istoriju ir tikrai yra tokiu kur pirmus 3men is ligoniniu neisejo o db augina savo graziausius leliukus pasaulyje smile.gif man kadangi taip buvo nutike tai net cia nesiskelbiau kol abejojau,tiesiog bijojau prisisneket..db nusprendem dar menesi niekam nesakyt,na o poto jei jau wiskas bus gerai galeisu pasidziaugti ne tik cia  ax.gif ,kad guli labai gerai man kaip jie itarinejo gresianty liepe kuo daugiau guleti,tai zinai jei nzn geriau patinginiaut,tikrai sau nepakenksi.skaitau ka tu rasai ir prisimenu save..tikrai is wisos sirdies linkiu kad tau viskas butu gerai.Man nors gyd sake po operacijos kad itakos kitam  nestuke.gif  tai neturi bet buvau sokus i gilia depresija pirmiausia kad kazka dariau negerai(gi man irodinejo kad tai persileidimas),poto isivariau paranoja kad vaiku nebegaliu isvis tureti ir sitie II man buvo toks neapsakomas dziaugsmas.nesinervuok nes tai tikrai neprisisdes prie geros pabaigos plepink save skanestais ir patinginiavimu ir butinai parasyk kaip tau sekesi smile.gif

Labai aciu kad dar primenat jog viskas gali pasibaigti visai kitaip nei as cia isivaizduoju blush2.gif butinai parasysiu, einu nusnausti jei iseis gal geriau pasijausiu, dar karta aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prrreciouss @ 2009 10 06, 13:48)
Aciu kad bent esat kartu,isproteciau viena unsure.gif  nieko nedarau,guliu dabar rimiai lovoj ir stengiuos nusiramint diegia kaip per mm.... uzsirasiau pas gydytoja ryt 3val. iki tol gulesiu ir nieko nedarysiu, isskyros keistos lyg su siuleliais nesuprasi  verysad.gif
tikrinausi BT vis dar 37-37.1 tikiuosi viskas bus gerai, tikrai labai to noriu  verysad.gif

na ryt nueisi pas ginekologe ir bus aisku viskas. Bet ji gali net neziureti, kai pasakysi kad pradejo tplioti rusvmois isskyromis.... Gal tau jau mmm atejo, o buvo uzsilaikiuosio del kitu priezasciu verysad.gif o dar ir testai nerodo II juosteliu.... man yra buve kad mmm nebuvo net 3 sav, o paaiskejo kad viskas del nervinio pagrindo, del didelio pergyvenimo... LABAI TAU LINKIU, KAD VIS DEL TO VISKAS BUTU GERAI 4u.gif laikykis ir lauksim ziniu is taves 4u.gif
Atsakyti