Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(inija inija @ 2009 10 05, 18:33)
pasidariau testa....o Dieve mano.... unsure.gif merginos man bloga-net minute nepraejo dvi ryskios juostos!o Dieve blink.gif Bet as sirgau ..nesitikejau tokio ats vos nenukritau pamacius doh.gif

na kaip ir minejau yra moteru, kurios serga netgi budamos nestukes... Kiekvienos organizmas kitoks, o juolabiau pati sakei kad mmm buvo siek tiek kitokios nei visada. Ka db darysi, jei nenorejai pastoti?
Atsakyti
QUOTE(inija inija @ 2009 10 05, 17:33)
pasidariau testa....o Dieve mano.... unsure.gif merginos man bloga-net minute nepraejo dvi ryskios juostos!o Dieve blink.gif Bet as sirgau ..nesitikejau tokio ats vos nenukritau pamacius doh.gif

...sveikinimai... 4u.gif nestuke.gif 4u.gif
...rasei, kad netinkamas laikas...man irgi taip atrode, kad netinkamas ir finansine padetis nestabili...taciau dabar be galo esu laiminga, kad tada nesukvailiojau, nors kai suzinojau buvau panikoje belekokioje...bet patikek, kokia laime, zinoti jog po tavo sirdimi plaka dar viena mazyte sirdute... wub.gif ...kasdien jausti kaip mazas kleckiuka kutena tau pilvuka, jau nekalbu apie ta momenta, kai galesiu ji paimti ant ranku... wub.gif ...stiprybes tau ir protingo apsisprendimo... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2009 10 05, 18:38)
na kaip ir minejau yra moteru, kurios serga netgi budamos nestukes... Kiekvienos organizmas kitoks, o juolabiau pati sakei kad mmm buvo siek tiek kitokios nei visada. Ka db darysi, jei nenorejai pastoti?

As nezinau as pasimetus nebeesu mazas vaikas. Galbut pats tas amzius leliukui 24 metai su puse .Tiesa sakant mes ir nesisaugojom kadangi su vaikinu 5 metai kartu.Gyvenam kartu. Negaleciau apie isvalyma galvot , nes jau turejau toki praeityje (ne savop noru)ir maniau , kad niekada nebepastosiu(del to ne viena asara isliejau) , o dabar viskas taip netiketai , butent tada kai istojau mokytis naujos specialybes ir siaip gyvenimas kupinas rupesciu , darbas sunkus...as tokia pasimetus.
Atsakyti
QUOTE(inija inija @ 2009 10 05, 18:33)

Inija, inija, net nezinau, ar cia sveikinti tave, ar ne... unsure.gif Kai perskaiciau atsakyma, tai nuosirdziausiai norejosi pasveikinti ir apkabinti!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bet nezinau kokia tavo padetis, ar draugas/vyras pasiruoses tapti tevu, ar... daug tu klausimu galvoje sukasi...ka zadi daryti? Ka jauti, papasakok console.gif
Atsakyti
QUOTE(inija inija @ 2009 10 05, 17:43)
As nezinau as pasimetus nebeesu mazas vaikas. Galbut pats tas amzius leliukui 24 metai su puse .Tiesa sakant mes ir nesisaugojom kadangi su vaikinu 5 metai kartu.Gyvenam kartu. Negaleciau apie isvalyma galvot , nes jau turejau toki praeityje (ne savop noru)ir maniau , kad niekada nebepastosiu(del to ne viena asara isliejau) , o dabar viskas taip netiketai , butent tada kai istojau mokytis naujos specialybes ir siaip gyvenimas kupinas rupesciu , darbas sunkus...as tokia pasimetus.

Sveika, pirma sveikinu pastojus 4u.gif antra nestresuok o ramiai viska apmastyk ar istikro viskas taip blogai kaip dabar tau sako tavo protas rolleyes.gif

Jei su draugu nesisaugojot tai jau faktas kad jus nebijot ir tam esat pasirenge jei tai nutiks.

Gyvenimas nuostabus, pasistenk i ji paziureti is kitos puses, tu gavai didziausia gyvenimo dovana kurios kai kurios moterys meldzia visa gyvenima.

As linkiu tau istvermes, ir jei tikrai esi nestuke.gif pamatysi kaip viskas pasikeis ir nebutinai i bloga puse drinks_cheers.gif

4u.gif laikykis
Atsakyti
QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 10 05, 18:46)
Inija, inija, net nezinau, ar cia sveikinti tave, ar ne... unsure.gif Kai perskaiciau atsakyma, tai nuosirdziausiai norejosi pasveikinti ir apkabinti!!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Bet nezinau kokia tavo padetis, ar draugas/vyras pasiruoses tapti tevu, ar... daug tu klausimu galvoje sukasi...ka zadi daryti? Ka jauti, papasakok  console.gif

ka jauciu? visiskas pasimetimas!man baisu.visai visai nepasiruosus.
o dabar laukia trys sunkios dienos darbo po 12 valandu ant koju verysad.gif
o man teplioja ..juk gali but betkas..gal gresiantis persileidimas...o vakar dar karstoj vonioj gulejau -begalo ja megstu.tai ir sitai matyt pliuso nepridejo.
ir siaip paskutiniu metu nelabai sveikai gyvenau..
beje pries kelias dienas pora dienu sapnavau ,kad vedzioju maza berniuka uz rankos po rudenio lapus...
Papildyta:
QUOTE(Prrreciouss @ 2009 10 05, 18:50)
Sveika, pirma sveikinu pastojus  4u.gif  antra nestresuok o ramiai viska apmastyk ar istikro viskas taip blogai kaip dabar tau sako tavo protas  rolleyes.gif

Jei su draugu nesisaugojot tai jau faktas kad jus nebijot ir tam esat pasirenge jei tai nutiks.

Gyvenimas nuostabus, pasistenk i ji paziureti is kitos puses, tu gavai didziausia gyvenimo dovana kurios kai kurios moterys meldzia visa gyvenima.

As linkiu tau istvermes, ir jei tikrai esi  nestuke.gif  pamatysi kaip viskas pasikeis ir nebutinai i bloga puse  drinks_cheers.gif

4u.gif  laikykis

eisu nusipirksiu dar keleta testu ir pakartosiu. dar dvejociau jei antra juostele nebutu tokia ryski , o jos staigaii abi isryskejo per maziau neiminute-ryskios storos juosteles!
Atsakyti
QUOTE(inija inija @ 2009 10 05, 17:54)
o man teplioja ..juk gali but betkas..gal gresiantis persileidimas...o vakar dar karstoj vonioj gulejau -begalo ja megstu.tai ir sitai matyt pliuso nepridejo.
beje pries kelias dienas pora dienu sapnavau ,kad vedzioju maza berniuka uz rankos po rudenio lapus...
Papildyta:
eisu nusipirksiu dar keleta testu ir pakartosiu. dar dvejociau jei antra juostele nebutu tokia ryski , o jos staigaii abi isryskejo per maziau neiminute-ryskios storos juosteles!

Suprantu tave kaip neramu ir kaip nori zinoti ar viskas gerai ir ar istikro tai vyksta...

Pas mane panasi situacija, visai nelauktas visai netyciukas, dirbu po 12 valandu, bijau kad kas nenutiktu, viskas ant klaustuko bet kaip ir tu as pries visokius valymus tai tik lieka apsisarvuoti kantrybe ir laukti...
Pasidaryk jei bus ramiau, uzsiregistruok pas gydytoja nueik ir tada jau viskas bus aiku rolleyes.gif tik nesijaudink per daug cia yra zmoniu kurie tikrai tave isklausys ir tau pasakys savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inija inija @ 2009 10 05, 18:54)
Papildyta:

Tikrai, pasidaryk dar karteli testa:mirksiukas: O vaikas, manau, geriausiai zino, kada jam ateiti. Dazniausiai ateina tada, kai esi ziauriai tam nepasiruosusi rolleyes.gif O del sunkaus darbo ir pan. nesijaudink. As manau, kad dauguma nesciuju, kol dar nezino, kad pastojo, ir alkoholi vartoja, ir deginasi, ir vonioje maudosi ir t.t. Mes su vyru isvaziavome medaus menesio, viskas buvo dykai, tai vyno gereme ojojoj kiek, o dar bijodami, kad neapsinuodytume, tai ir atsivezto brendziuko isgerdavome ax.gif Veliau taip pat sventes vyko, tai krikstynos, tai draugu vestuves, bet niekas nepakenke 4u.gif Laikykis, tikrai nepanikuok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 10 05, 19:05)
Tikrai, pasidaryk dar karteli testa:mirksiukas: O vaikas, manau, geriausiai zino, kada jam ateiti. Dazniausiai ateina tada, kai esi ziauriai tam nepasiruosusi rolleyes.gif O del sunkaus darbo ir pan. nesijaudink. As manau, kad dauguma nesciuju, kol dar nezino, kad pastojo, ir alkoholi vartoja, ir deginasi, ir vonioje maudosi ir t.t. Mes su vyru isvaziavome medaus menesio, viskas buvo dykai, tai vyno gereme ojojoj kiek, o dar bijodami, kad neapsinuodytume, tai ir atsivezto brendziuko isgerdavome ax.gif  Veliau taip pat sventes vyko, tai krikstynos, tai draugu vestuves, bet niekas nepakenke 4u.gif  Laikykis, tikrai nepanikuok mirksiukas.gif

pvz svedijoje ir anglijoje tai ginekologai netgi liepia paguleti siltoje (ne karstoje ) vonioje, nes tai ramina ivaiorius spazmus. As ir pirma nestuma ir si nestuma maudausi vonioje, tik vanduo aisku ne karstas buna, o pakankamai siltas, kaip kad kudykius kai maudo tokia tenmperatura smile.gif
Atsakyti
merginos , o ar negali testas rodyt dvieju juosteliu del kitokiu veiksniu? miomu cistu?
Atsakyti
QUOTE(inija inija @ 2009 10 05, 18:22)
merginos , o ar negali testas rodyt dvieju juosteliu del kitokiu veiksniu? miomu cistu?

...na siaip II juosteles neklysta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 10 05, 19:05)
Tikrai, pasidaryk dar karteli testa:mirksiukas: O vaikas, manau, geriausiai zino, kada jam ateiti. Dazniausiai ateina tada, kai esi ziauriai tam nepasiruosusi rolleyes.gif O del sunkaus darbo ir pan. nesijaudink. As manau, kad dauguma nesciuju, kol dar nezino, kad pastojo, ir alkoholi vartoja, ir deginasi, ir vonioje maudosi ir t.t. Mes su vyru isvaziavome medaus menesio, viskas buvo dykai, tai vyno gereme ojojoj kiek, o dar bijodami, kad neapsinuodytume, tai ir atsivezto brendziuko isgerdavome ax.gif  Veliau taip pat sventes vyko, tai krikstynos, tai draugu vestuves, bet niekas nepakenke 4u.gif  Laikykis, tikrai nepanikuok mirksiukas.gif

pasidariau antra , kitos firmos vel net minutei nepraejus antra juostele unsure.gif

na ka bijau to rusvo tepliojimo , bet dabar trys darbo dienos ir tada penktadieni lekiu pas dakatare
Atsakyti