QUOTE(lora++ @ 2009 10 08, 22:32)
sveikos, zinot pamenu, kai suzinojau kad mama susirgo. tai buvau kaip bangos i mola dauzama. dabar ta audra po mazu nurimo, bet ji visada yra
merginos, turiu klasuima ka girdejos apie ta stebukladari brazila??? mano pazystamos broliui diagnazavo neisgydoma liga , dave jam du metus, jau praejo metai zmogus jau nebevaiksto, prarade vilti isvaziavo i brazilija, taip pat tu zmoniu drauge sirgo veziu, kiek girdejau sake kad pagyde. o kaip is tikruju yra nezinau. siandien ta viriski operuoja....
merginos, turiu klasuima ka girdejos apie ta stebukladari brazila??? mano pazystamos broliui diagnazavo neisgydoma liga , dave jam du metus, jau praejo metai zmogus jau nebevaiksto, prarade vilti isvaziavo i brazilija, taip pat tu zmoniu drauge sirgo veziu, kiek girdejau sake kad pagyde. o kaip is tikruju yra nezinau. siandien ta viriski operuoja....

As ir vis noredavau uzklaust apie ta brazila

Vat viena kaimyne pasakojo,kad jos mama pas ji vazineja,sake ,kad gydytojai jau nurase jos mamyte -tai ji ir pradejo vazinet i Brazilija,po keliu kartu zymiai pagerejo.Kaip dabar-nezinau.Pasakojo beveik pries metus,po to jos nebuvau sutikusi.Bet labai idomu butu suzinot,bet nepatogu list ieskot jos,nes gyvena ne musu name,o ir nebendravom artimai.