adis

adis,

.
Ačiū, Adis, kad nors retkarčiais mus aplankai. Tau avastiną jau lašino? Jis gal taip nesikandžioja", kaip chemija?
Man Navelbine taip pat lašina, kaip jau rašiau. Limfamazgiai mažėja. Aš tikiuosi, kad padės šitas vaistas, nes man, kaip ir tau Adis, vaistų schemos jau išsemtos bus...
Laikykis, mieloji.
Norėčiau pridurti apie mano rašytus vaistus nuo skrandžio rūgštingumo Nolpaza ir Maalox. Juos man rekomendavo šeimos gydytoja, o chemoterapeutė liepė gerti dvigubą dozę ir drasiai, nes laiko reabilituotis taip pat neturiu - vaistus lašinti reikia.
Man Navelbine taip pat lašina, kaip jau rašiau. Limfamazgiai mažėja. Aš tikiuosi, kad padės šitas vaistas, nes man, kaip ir tau Adis, vaistų schemos jau išsemtos bus...
Laikykis, mieloji.
Norėčiau pridurti apie mano rašytus vaistus nuo skrandžio rūgštingumo Nolpaza ir Maalox. Juos man rekomendavo šeimos gydytoja, o chemoterapeutė liepė gerti dvigubą dozę ir drasiai, nes laiko reabilituotis taip pat neturiu - vaistus lašinti reikia.
Adis,

Adis,
, brangute... Aš taip pat labai labai tikiu, kad Avastinas tau padės.

QUOTE(SVETA K. @ 2009 10 09, 17:28)
Laba diena, nors prieš savaitę meldėmės ir siuntėm širdeles, bet naujienos tik blogos....

QUOTE(vi_ @ 2009 10 10, 23:06)
Adis, apie Bloznelytę dar negalvojai? Jei viskas vyksta kone paviršiuje, gal galima procesą subombarduoti (fotodinamine ar gama spinduliuote). Avastinas būtinai padės, bet reikia imtis dar kažko.
Vi_, galvojau nuo pat pradžių. Pas mane paviršinis, paodinis plitimas. Bloznelytė, atrodo, būtų pati tinkamiausia išeitis. Deja, gydytoja sako, jog būtina sąlyga, jokių skysčių pleuroje, o pas mane jie kaupiasi. Nebent chemija ir Avastinas sutvarkys šitą sritį, tada...Plaučius antrą kartą punktavo po beveik 7 savaičių, kai žadėjo po 5-6 dienų...Labai šauni gydytoja, atsargi, pavyko išvengti komplikacijų - buvusio pneumotarokso. Bijojo ir gydytoja, ir aš. Kreoterapija ir netinka. Dabar svarbiausia, kad limfazgiai neišopėtų, nes tada jau blogai būna...Navelbine likę 5 kartai, gal dar suveiks, nors forumuose skaičiau, kai būna poveikis, tai praktiškai po 1-3 sulašinimo.
Atsimeni, Vi_, prieš beveik ketverius metus diskutavom apie Avastin, džiaugėmės šituo vaistu ir vadinome jį Superduper...

NBA, puikios žinios iš tavo padangės.

Visoms ,visoms stiprybės ir sveikatos
.

QUOTE(adis @ 2009 10 11, 13:29)
Vi_, galvojau nuo pat pradžių. Pas mane paviršinis, paodinis plitimas. Bloznelytė, atrodo, būtų pati tinkamiausia išeitis. Deja, gydytoja sako, jog būtina sąlyga, jokių skysčių pleuroje, o pas mane jie kaupiasi. Nebent chemija ir Avastinas sutvarkys šitą sritį, tada...Plaučius antrą kartą punktavo po beveik 7 savaičių, kai žadėjo po 5-6 dienų...Labai šauni gydytoja, atsargi, pavyko išvengti komplikacijų - buvusio pneumotarokso. Bijojo ir gydytoja, ir aš. Kreoterapija ir netinka. Dabar svarbiausia, kad limfazgiai neišopėtų, nes tada jau blogai būna...Navelbine likę 5 kartai, gal dar suveiks, nors forumuose skaičiau, kai būna poveikis, tai praktiškai po 1-3 sulašinimo.
Atsimeni, Vi_, prieš beveik ketverius metus diskutavom apie Avastin, džiaugėmės šituo vaistu ir vadinome jį Superduper...
, pažiūrėsim, ar jis bus superduper, norisi tuo tikėti...

Avastinas daugiau ar mažiau, bet padės. Tikėkimės, kad daugiau... Su skysčiais pleuroje reikėtų dar kažkaip pakovoti. Kol kas neturiu idėjų kaip, bet jei kažką sužinosiu, parašysiu. Pas Bloznelytę tau reikėtų kuo greičiau patekti...
Dar atsimeni apie japoniškus grybukus rašiau? Reishi, Shitake ir kitokius. Jie tikrai veiksmingi. Ir FDA, ir UK onkologai tai pripažįsta, tik nežino kiek veikliosios medžiagos ir kokiu būdu panaudoti. Jei nežino, tai galima ir patiems sugalvoti. Japonai, dirbantys šių grybų auginimo fermose, vėžiu kažkodėl neserga. Matyt, valgo juos kožną dieną ir tiek. Tai kodėl mums neužvalgius? Nekenksmingi gi jie. Mačiau yra mūsų parduotuvėse. Jei mėgsti grybus, tai pasiskaityk inete, katrie iš jų tau labiau tiktų, ir - skanaus bei į sveikatą. Beje, skaičiau, kad jie ir chemoterapijos bei spinduliuotės poveikį stiprina.
P.S. Mačiau juodieji ikrai HyperRimi voliojasi. Nieks jų negraibo. Gal 212 Lt gaila...