Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 5 tema

QUOTE(Hibisco @ 2009 11 15, 22:21)
Man medus apacioj nussistovi... unsure.gif

Ir man, už tai daugiau nedėsiu, gaila kad merginos anksčiau to neparašė ax.gif
Atsakyti
jaus jau cia,mergaites esate ases siuose naturailuose dalykuose. gal galetumete sukomplektuoti ma geras ekologiskas priemones pirciai.molio kaukems su aliejais, kuno sveitimo, kokiu medumi istepti kuna einant i gatine,ne zodziu supratote mano prasyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 15, 22:21)
Man medus apacioj nussistovi... unsure.gif

Du kartus esu dariusi su medumi, bet ne viena karta medus nenusistovejo... schmoll.gif bet kita karta darysiu be medaus, nes man nepatinka tas saldumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 11 16, 10:54)
Du kartus esu dariusi su medumi, bet ne viena karta medus nenusistovejo... schmoll.gif bet kita karta darysiu be medaus, nes man nepatinka tas saldumas  smile.gif

O iš ko darei? Įdomu dėl kokio ingridiento nusėda medus g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 15, 01:49)
alerginis bėrimas būna  4u.gif
jolie23, paskutinėje Natūralios kosmetikos gamintojų temoje (viename iš pirmųjų puslapių) Rasma parašė, kodėl pirko tą laukinį ir yra Monicos atsakymai, kuo jie skiriasi  smile.gif Šiaip tai laukiniai augalai visad brangiau vertinami nei užaugę jiems paruoštoje vietoje, bet tuose postuose rasi viską giliai ir profesionaliai išdėstyta wink.gif

Ačiū, susiradau ir informavausi 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 16, 01:15)
jaus jau cia,mergaites esate ases siuose naturailuose dalykuose. gal galetumete sukomplektuoti ma  geras ekologiskas priemones pirciai.molio kaukems su aliejais, kuno sveitimo, kokiu medumi istepti kuna einant i gatine,ne zodziu supratote mano prasyma 4u.gif

Parasysiu ka pati naudoju pirtyje:
kuna prausiu su Feniqia originaliuoju muilu (pirktas Nimfali) - labai svelnus muilas, labai patinka, ji pradejus naudoti jokiu dusgeliu pirty nesinori
pylingui naudoju cukraus arba druskos pylinga, cukraus pylinga darausi is rudojo cukraus, turimu alieju misinio ir EA, druskos - paprasta rupi druska sumaisyta su EA ir trinamas dregnas kunas, pastarasis sveitiklis toks grubokas, ji dazniau vyras naudoja, man priimtinesnis cukraus
pabaigoje tepuosi kuna medum (perku is pazistamo bitininko), kuris irgi sumaisytas su EA, esu skaiciusi, kad medaus nebutina nuplauti, bet paprastai nuplaunu
EA naudoju kokius tuo metu turiu ir negaila, nes kazkaip sitom priemonem ju iseina nemazas kiekis, todel dazniausiai naudojami: levandu, arbatmedzio, paciules ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 16, 11:41)
O iš ko darei? Įdomu dėl kokio ingridiento nusėda medus g.gif

1.vaskas, sviestmedis,kokosu al., migdolu al., medus, EA
2. vaskas, sviestmedis, truputi kakavos sviesto, nepamenu koki skysta alieju pyliau doh.gif , medus, EA

Dariau i issukamus indelius, tai tikrai ne per minksti, ziema net truputi per daug sukieteja - sunkokai tepasi.

Nesuprantu kodel Jums medus nuseda... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 11 16, 14:02)
1.vaskas, sviestmedis,kokosu al., migdolu al., medus, EA
2. vaskas, sviestmedis, truputi kakavos sviesto, nepamenu koki skysta alieju pyliau  doh.gif , medus, EA

Dariau i issukamus indelius, tai tikrai ne per minksti, ziema net truputi per daug sukieteja - sunkokai tepasi.

Nesuprantu kodel Jums medus nuseda...  unsure.gif

Na tai mano du padaryti indeliai irgi normalūs, o trečiame kur likutis buvo nusėdęs medus, jis permatomas ir gerai matosi rolleyes.gif

O tu likutį stingdei, ar kas liko tiesiog išplovei?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 16, 14:13)
Na tai mano du padaryti indeliai irgi normalūs, o trečiame kur likutis buvo nusėdęs medus, jis permatomas ir gerai matosi rolleyes.gif

O tu likutį stingdei, ar kas liko tiesiog išplovei?

neliko pas mane likuciu rolleyes.gif viska supilsciau, tai liko tik tiek, kiek ant indelio sieneliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 11 16, 14:45)
neliko pas mane likuciu  rolleyes.gif viska supilsciau, tai liko tik tiek, kiek ant indelio sieneliu biggrin.gif

Tada mistika kažkokia čia su tais lūpų balzamais g.gif
Atsakyti
Gal galit patarti su kuo maisyti tamanus, kad dingtu kvapas? Siaip jis man tinka, bet jau kelinta karta pasitepus ryte pradeda skaudeti galva, lyg ir gerkleje kazkoks nemalonumas nuo to kvapo - per astrus jis man...isbandziau kelias dienas, galvojau sutapimas, bet ne...
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 11 16, 16:22)
Gal galit patarti su kuo maisyti tamanus, kad dingtu kvapas? Siaip jis man tinka, bet jau kelinta karta pasitepus ryte pradeda skaudeti galva, lyg ir gerkleje kazkoks nemalonumas nuo to kvapo - per astrus jis man...isbandziau kelias dienas, galvojau sutapimas, bet ne...

Paskambinciau i KN ir paklausciau, ten tikrai patartu, koks EA tinka su tamanais, dar pagalvok, kam ta misini nori naudoti - kokiai problemai (pvz. riebi oda, kapiliarams stiprinti ir pan) 4u.gif
Dar geriau butu, jei vilniete - nuzingsniuok pas juos ir pasitark, EA vietoje irgi pauostysi, bus lengviau spresti 4u.gif
Atsakyti