Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 5 tema

Gal kuri turite is KN lupu balzamo recepta su tiksliom proporcijom??? Buciau labai dekinga, jei i AZ man atsiustumet blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 11 21, 02:41)

Taip bigsmile.gif ,sitas.Tik as nesuprantu anglu kalbos blush2.gif ,ir nezinau ka su juo galiu daryt,ar odai,ar plaukam.Padekit prasau,gal kas zinot,ar naudojat.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 11 23, 16:54)
Taip bigsmile.gif ,sitas.Tik as nesuprantu anglu kalbos blush2.gif ,ir nezinau ka su juo galiu daryt,ar odai,ar plaukam.Padekit prasau,gal kas zinot,ar naudojat.Aciu 4u.gif

Ir odai (tepti kūną po dušo, arba sausą/normalią veido odą po prausimo, kol ji dar drėgna), ir plaukams (išsitepti plaukus nuo šaknų iki galiukų, įmasažuoti į šaknis (tinka ir riebiems plaukams) ir palaikius keletą valandų, o geriausia - per naktį, išplauti įprastai šampūnu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 23, 22:45)
Ir odai (tepti kūną po dušo, arba sausą/normalią veido odą po prausimo, kol ji dar drėgna), ir plaukams (išsitepti plaukus nuo šaknų iki galiukų, įmasažuoti į šaknis (tinka ir riebiems plaukams) ir palaikius keletą valandų, o geriausia - per naktį, išplauti įprastai šampūnu) 4u.gif

Aciu. 4u.gif o plauukus dregnus tepti,ar pati alieju pasildyt,nes sis aliejus yra toks sustinges g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri žinot, ar kakavos svietas nepakenktų kojų venoms? Parašyta, kad jis labai gerai minkština, saugo nuo pūlinukų odą (man labai tinka, nes labai sausa, kieta, dažnai dėl to pūlinukai, kai nudepiliuoju), bet šiek tiek praplečia kraujagysles, o jos mano išsiplėtusios.. Buvau sumanius pasimaisyt su hamamelių hidrolatu ir kokiu EA jokį tepaliuką, bet dabar abejoju..

Papildyta:
QUOTE(luli @ 2009 11 24, 16:24)
Aciu. 4u.gif  o plauukus dregnus tepti,ar pati alieju pasildyt,nes sis aliejus yra toks sustinges g.gif

Man rankose ištirpsta, tad tepasi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 11 24, 17:01)
Merginos, gal kuri žinot, ar kakavos  svietas nepakenktų kojų venoms? Parašyta, kad jis labai gerai minkština, saugo nuo pūlinukų odą (man labai tinka, nes labai sausa, kieta, dažnai dėl to pūlinukai, kai nudepiliuoju), bet šiek tiek praplečia kraujagysles, o jos mano išsiplėtusios.. Buvau sumanius pasimaisyt su hamamelių hidrolatu ir kokiu EA jokį tepaliuką, bet dabar abejoju..

Papildyta:
Man rankose ištirpsta, tad tepasi..  smile.gif

o va depiliuoti su tokiom venom nepatartina. Dėl šios probelmos, aš tik vasarą kojas depiliuoju, o šiaip skutu.
Manau jei darytum mišinį (su tamanais geriausia venoms), tai kakava nepakenktų. Tik reikia dėti kokio vaško, taip nesusimaišys.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 11 24, 18:07)
o va depiliuoti su tokiom venom nepatartina. Dėl šios probelmos, aš tik vasarą kojas depiliuoju, o šiaip skutu.
Manau jei darytum mišinį (su tamanais geriausia venoms), tai kakava nepakenktų. Tik reikia dėti kokio vaško, taip nesusimaišys.

Žinau, tai vašku stengiuosi depiliuoti tik šiltuoju metu, kiek galiu, verčiuosi peiliukais... Ačiū už atsakymą 4u.gif parašiau dar meilą dėl produktų.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 08, 12:20)
Bet lieka kažkoks atspalvis?

Šaltuoju metų laikotarpiu, visai gražu pagyvint spalvą.
Nors man dabar aliejus nelabai padeda, senai jau taip buvo,kad kūno oda nusausėjo. doh.gif Tepiau kokosais,trūksta drėgmės man turbūt, oda nešerpetoja, tik kartais jaučiu nežymų kojų niežėjimą. unsure.gif Turėjau progą išbandyti laveros kūno pienelį, tai situacija pagerėjo.

Lieka, ir jei esi įdegusi, tai paryškina įdegį, bet taip pat ir rūbus tepa. Susigadinau savo baltus drabužius. Manau reikia gerai palaukti kol susigers.

QUOTE(Hibisco @ 2009 11 08, 20:44)
Dejai ir morku fitoli, ir morku EA, ar taip supratau?  smile.gif

Tikrai taip. Beje morkų EA tai man labai įdomų kvapą turi.

QUOTE(jolie23 @ 2009 11 13, 23:07)
Laba  4u.gif
gal žinote, kuo skiriasi šis rozmarinų EA (laukinių rozmarinų):

http://www.kvapunama.../produktas/302/

nuo šito (rozmarinų):

http://www.kvapunama.../produktas/356/

g.gif Kodėl kaina tokia skirtinga, ar čia ir poveikis skirtingas?
4u.gif

Laukinių augalų EA būna brangesni, nes kuo sunkesnėmis sąlygomis augalas auga, tau geresnėmis savybėmis iš jo išgaunamas EA pasižymi.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 11 24, 23:04)
Lieka, ir jei esi įdegusi, tai paryškina įdegį, bet taip pat ir rūbus tepa. Susigadinau savo baltus drabužius. Manau reikia gerai palaukti kol susigers.

čia šaltalankių aliejus? Įdomu, kaip toms, kurios gamino ir naudoja KN pasigamintą rankų kremą su šaltalankiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 25, 10:45)
čia šaltalankių aliejus? Įdomu, kaip toms, kurios gamino ir naudoja KN pasigamintą rankų kremą su šaltalankiais smile.gif

ne man klausimas, bet.. ax.gif

Kalbejom apie bronzini odos alieju. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 25, 09:51)
Kalbejom apie bronzini odos alieju. rolleyes.gif

aa biggrin.gif Na vistiek dėl rankų kremo man įdomu ax.gif Naudojau vasarą truputėlį bronzinį aliejų, bet nepastebėjau, kad teptų. Gal kad baltų rūbų mažai turiu g.gif
Atsakyti
Informacija šiaulietėms:
Ir Šiauliuose vyksta gamybiniai vakarėliai. Trečiadieniais (ne kiekvieną). Reikia registruotis iš anksto.
Atsakyti