Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 5 tema

QUOTE(Hibisco @ 2009 10 12, 14:31)
Ne UK  mirksiukas.gif
Surasysiu, kokius aliejus turiu:
Sviestmedis, ersketroziu, tamanu, campaka, kokosas, migdolu, jojoba, jazminu eliksyras, mango seklu, avokadu, kakavos.
EA: arbatmedis, apelsinas, imbierines citrinzoles, citrinu distiliuotas, niaouli, rozmarinu, levandu, petit grain, paciulis.
Berods, viskas  smile.gif Jei ka nors patartumet, labai pagelbetumet  4u.gif

kaip tau mango sėklų ir campaka? o mišinuką galėtum kombinuoti iš tamanų, eršketrožių, jojobos, levandų EA... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 10 12, 13:31)
Ne UK  mirksiukas.gif
Surasysiu, kokius aliejus turiu:
Sviestmedis, ersketroziu, tamanu, campaka, kokosas, migdolu, jojoba, jazminu eliksyras, mango seklu, avokadu, kakavos.
EA: arbatmedis, apelsinas, imbierines citrinzoles, citrinu distiliuotas, niaouli, rozmarinu, levandu, petit grain, paciulis.
Berods, viskas  smile.gif Jei ka nors patartumet, labai pagelbetumet  4u.gif

geru alieju turi thumbup.gif jeigu nori, as ketvirtadieni Kvapu namuose tavo sarasa parodziusi Laimei paklausiu kokie tinka tavo mamytei ir parasysiu cia?
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 10 12, 13:43)
Hibisco, mano oda i tavo mamos panasi. gal jai tiktu kazkas su argano aliejumi?  g.gif

o mano paskutinis eksperimentas tai i agurkliu alieju kurio turejau likusio kokius 10 ml  - prisilasinti miros (man toks ispudis, kad kuo ilgiau ji turiu, tuo labiau jis tirsteja) ir Omano frankincenso  wub.gif eteriniu alieju. kelios dienos tik, taigi rezultatu (RAUKSLELIU NYKIMO) dar negaliu deklaruoti, bet kvepia tai dieviskai!!!  biggrin.gif

aisku reikejo lasinti i kitoki bazini, bet norejosi ji pabaigti smile.gif siaip  agurkliu aliejus skirtas jautriai ir sausai odai, kokia mano nera, bet jis ypac tinka vystanciai odai, nes skatina jos atsinaujinima smile.gif

4u.gif
Deja, tavo minimu alieju neturiu.... Kai grisiu, pirksiu ir paruosta alieju misinuka, kaip Katutis sake, ir argano bei agurkliu aliejus.
Matet KN puslapyje naujiena - alieju misinys plaukams bigsmile.gif bigsmile.gif
Tik pries menesi darytas generalinis apsipirkimas KN, o jau sarasas formuojasi ilgiausias doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 10 12, 13:49)
geru alieju turi  thumbup.gif  jeigu nori, as ketvirtadieni Kvapu namuose tavo sarasa parodziusi Laimei paklausiu  kokie tinka tavo mamytei ir parasysiu cia?

Butu super thumbup.gif thumbup.gif Aciu, Dailus Kvietkeli 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Peach18 @ 2009 10 12, 13:43)
kaip tau mango sėklų ir campaka? o mišinuką galėtum kombinuoti iš tamanų, eršketrožių, jojobos, levandų EA... smile.gif

Campaka naudoju kaip kvepalus, nes man kvapas nerealus - cia jau skonio reikalas, aisku.... Pasitepu kakla rytais (kartu kaip ir drekiklis gaunasi) ir jauciasi tas kvapas kuri laika wub.gif O siaip jo savybes kaip ir paprasto kokosu aliejaus, manau, daugiau kazko nepastebejau... Bandziau tepti paakius, kaip rasoma, bet nelabai man...
O mango seklu dar tik dejau i lupu balzama, bet dejau daug ir kitokiu alieju, tai nelabai ka galiu pasakyt... Siaip dabar planuoju deti ji i misini kunui, tikiuosi, kad bus labai drekinantis...
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 10 12, 13:57)
4u.gif
Matet KN puslapyje naujiena  - alieju misinys plaukams  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Campaka naudoju kaip kvepalus, nes man kvapas nerealus - cia jau skonio reikalas, aisku.... Pasitepu kakla rytais (kartu kaip ir drekiklis gaunasi) ir jauciasi tas kvapas kuri laika  wub.gif O siaip jo savybes kaip ir paprasto kokosu aliejaus, manau, daugiau kazko nepastebejau...  Bandziau tepti paakius, kaip rasoma, bet nelabai man...

aha, tik atsirado, lauksiu atsiliepimu smile.gif cia kaip suprantu to vieno geriausiu aromaterapeutu pasaulyje Gabriel Mojay sukurtas misinys ( turiu jo knyga apie aromaterapija smile.gif
o del Champakos sake kad ji turi lengvai oda balinanciu savybiu, todel tinka tamsiems paakiams sviesinti. bet geriausia aisku pasigaminti kremuka spec.paakiams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dailus_kvietkelis: 12 spalio 2009 - 14:54
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 10 12, 15:52)
aha, tik atsirado, lauksiu atsiliepimu smile.gif cia kaip suprantu to vieno geriausiu aromaterapeutu pasaulyje Gabriel Mojay sukurtas misinys ( turiu jo knyga apie aromaterapija smile.gif

KN pirkai?Skaičiau dalį apie depresijos gydymą, o dar kokios dalys yra?
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 10 12, 14:57)
:Matet KN puslapyje naujiena  - alieju misinys plaukams  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Aš jau irgi jį žiūrinėjau, ir kaina patraukli (50ml - 23 Lt), reikės išbandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 10 12, 18:34)
KN pirkai?Skaičiau dalį apie depresijos gydymą, o dar kokios dalys yra?

oi, vakar nepastebejau tavo klausimo. Gavau dovanu is koleges kuriai sukuriau kvepalus - toks sutarimas buvo biggrin.gif ji KN pirko smile.gif Dabar tiksliai neprisiminsiu, nes mamai atiduota paskaitineti, bet ten trys dideles dalys: vienoje raso kur aliejai apskritai aromaterapijoje pritaikomi- visokie masazai, kremai, cakros, meridianai. po to ivairiu pagrindiniu ea aprasymai, o treciame skyriuje raso apie tai kur tikslingai naudojami: nerimui, depresijoms, liudesiui, imunitetui ir t.t.
Atsakyti
iš KN renginių šį mėnesį:

Spalio 29 d. nemokama paskaita "Gedimino pr.9": "Gyvoji“ kosmetika: augalinių ekstraktų poveikis odos sveikatai ir grožiui". Pradžia 17.30 val.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 14, 16:57)
iš KN renginių šį mėnesį:

Spalio 29 d. nemokama paskaita "Gedimino pr.9": "Gyvoji“ kosmetika: augalinių ekstraktų poveikis odos sveikatai ir grožiui". Pradžia 17.30 val.

noreciau nueiti, bet.. nebus galimybes verysad.gif tai lauksiu po to, kad kas papasakotu jei kuri eisit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 10 12, 14:43)
o mano paskutinis eksperimentas tai i agurkliu alieju kurio turejau likusio kokius 10 ml  - prisilasinti miros (man toks ispudis, kad kuo ilgiau ji turiu, tuo labiau jis tirsteja) ir Omano frankincenso  wub.gif eteriniu alieju. kelios dienos tik, taigi rezultatu (RAUKSLELIU NYKIMO) dar negaliu deklaruoti, bet kvepia tai dieviskai!!!  biggrin.gif

O kiek lašų ea į 10 ml bazinio reikėtų lašinti? 4u.gif

Beje, kuri išpirkot KN pelargonijų hidrolatą? mad.gif cool.gif Jis mano pačiu mėgstamiausiu buvo patapęs...
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 10 14, 19:13)
O kiek lašų ea į 10 ml bazinio reikėtų lašinti?  4u.gif

5-6 lašai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 14 spalio 2009 - 18:18
QUOTE(Hermion@ @ 2009 10 14, 18:13)
O kiek lašų ea į 10 ml bazinio reikėtų lašinti?  4u.gif

Beje, kuri išpirkot KN pelargonijų hidrolatą?  mad.gif  cool.gif  Jis mano pačiu mėgstamiausiu buvo patapęs...

kaip ernesin ir parase: miros ilasinau 5, o frankincenso 8 smile.gif manau reikes argano isigyti ir ji pagerinti smile.gif
Atsakyti