QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 10 12, 13:43)
Hibisco, mano oda i tavo mamos panasi. gal jai tiktu kazkas su argano aliejumi?
o mano paskutinis eksperimentas tai i agurkliu alieju kurio turejau likusio kokius 10 ml - prisilasinti miros (man toks ispudis, kad kuo ilgiau ji turiu, tuo labiau jis tirsteja) ir Omano frankincenso

eteriniu alieju. kelios dienos tik, taigi rezultatu (RAUKSLELIU NYKIMO) dar negaliu deklaruoti, bet kvepia tai dieviskai!!!
aisku reikejo lasinti i kitoki bazini, bet norejosi ji pabaigti

siaip agurkliu aliejus skirtas jautriai ir sausai odai, kokia mano nera, bet jis ypac tinka vystanciai odai, nes skatina jos atsinaujinima
Deja, tavo minimu alieju neturiu.... Kai grisiu, pirksiu ir paruosta alieju misinuka, kaip Katutis sake, ir argano bei agurkliu aliejus.
Matet KN puslapyje naujiena - alieju misinys plaukams

Tik pries menesi darytas generalinis apsipirkimas KN, o jau sarasas formuojasi ilgiausias
Papildyta:
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 10 12, 13:49)
geru alieju turi

jeigu nori, as ketvirtadieni Kvapu namuose tavo sarasa parodziusi Laimei paklausiu kokie tinka tavo mamytei ir parasysiu cia?
Butu super

Aciu, Dailus Kvietkeli
Papildyta:
QUOTE(Peach18 @ 2009 10 12, 13:43)
kaip tau mango sėklų ir campaka? o mišinuką galėtum kombinuoti iš tamanų, eršketrožių, jojobos, levandų EA...
Campaka naudoju kaip kvepalus, nes man kvapas nerealus - cia jau skonio reikalas, aisku.... Pasitepu kakla rytais (kartu kaip ir drekiklis gaunasi) ir jauciasi tas kvapas kuri laika

O siaip jo savybes kaip ir paprasto kokosu aliejaus, manau, daugiau kazko nepastebejau... Bandziau tepti paakius, kaip rasoma, bet nelabai man...
O mango seklu dar tik dejau i lupu balzama, bet dejau daug ir kitokiu alieju, tai nelabai ka galiu pasakyt... Siaip dabar planuoju deti ji i misini kunui, tikiuosi, kad bus labai drekinantis...