Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 5 tema

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 10 14, 20:40)
kaip ernesin ir parase: miros ilasinau 5, o frankincenso 8 smile.gif manau reikes argano isigyti ir ji pagerinti smile.gif

Tai iš viso gaunasi 13 lašų į 10 ml? Atsiprašau už įkyrumą, bet darausi aliejuką paakiams ir bijau ea padauginti smile.gif
Nes "pelargonijų projekte" buvo iš viso 20 lašų ea į 50 ml bazinio, tai 10 ml tenka tik 4 lašai mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 10 15, 11:39)
Tai iš viso gaunasi 13 lašų į 10 ml? Atsiprašau už įkyrumą, bet darausi aliejuką paakiams ir bijau ea padauginti smile.gif
Nes "pelargonijų projekte" buvo iš viso 20 lašų ea į 50 ml bazinio, tai 10 ml tenka tik 4 lašai mastau.gif

paakiams rekomenduojama mažesnė ea koncentracija.3 lašai į 10 ml į pakankama. Geriau jau pamažinti, nei padauginti, kai tokia jautri vieta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 15 spalio 2009 - 11:33
QUOTE(Hermion@ @ 2009 10 14, 19:13)
Beje, kuri išpirkot KN pelargonijų hidrolatą?  mad.gif  cool.gif  Jis mano pačiu mėgstamiausiu buvo patapęs...

Na va, sakiau nusipirksiu šiandien verysad.gif nes praėjusią savaitę dar mačiau lentynose, kol apsisprendžiau, ir neliko unsure.gif

Galvoju, reikia hidrolatų atsargų žiemai pasidaryti (kaip voverė būsiu blush2.gif ), nes po Naujųjų vėl jie nieko iki pavasario neturės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 10 15, 12:40)
Galvoju, reikia hidrolatų atsargų žiemai pasidaryti (kaip voverė būsiu  blush2.gif ), nes po Naujųjų vėl jie nieko iki pavasario neturės  ax.gif

abejoju, ar verta. Jau dabar ne tik Kn prekiauja hidrolatais, ir po kokio mėn. dar padidės pasirinkimo galimybė.
Atsakyti
Noriu padaryti priemone MB po skutimosi, oda jo normali, nei riebi, nei sausa, tik po skutimo buna jautri ir spuogeliu iskyla nuo skutimo... Ka galeciau padaryti is tokiu turimu priemoniu:
ALIEJAI:Sviestmedis, ersketroziu, tamanu, campaka, kokosas, migdolu, jojoba, jazminu eliksyras, mango seklu, avokadu, kakavos.
EA: arbatmedis, apelsinas, imbierines citrinzoles, citrinu distiliuotas, niaouli, rozmarinu, levandu, petit grain, paciulis.
HIDROLATAI: levandu, hamameliu
na ir biciu vasko taip pat turiu... Butu labai smagu, jei kas galetu patarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 10 15, 13:57)
abejoju, ar verta. Jau dabar ne tik Kn prekiauja hidrolatais, ir po kokio mėn. dar padidės pasirinkimo galimybė.

oho, kaip idomu... lauksiu tu padidejusiu galimybiu wink.gif
Atsakyti
ir aš laukiu drinks_cheers.gif

KN pradėjo prekiauti augaliniu vitaminu E ir greipfrutų sėklų ekstraktu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 15, 17:23)
ir aš laukiu  drinks_cheers.gif

KN pradėjo prekiauti augaliniu vitaminu E ir greipfrutų sėklų ekstraktu wink.gif

tai kad jau seniai prekiauna, prieš kokius metus gal pirkau, dedu į savos gam. kosmetiką.

katuti, o tu alūną KN pirkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 15 spalio 2009 - 16:39
QUOTE(Monica @ 2009 10 15, 16:35)
tai kad jau seniai prekiauna, prieš kokius metus gal pirkau, dedu į savos gam. kosmetiką.

gal tau po blato pardavė? lotuliukas.gif Aš vitamino E norėjau, tai man sakė, kad neparduoda sad.gif Tada juk iš UK ir pirkau, kai buvau nepatenkinta lenkiškuoju žemės riešutų aliejuje iš Eurovaistinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 15, 17:37)
gal tau po blato pardavė?  lotuliukas.gif Aš vitamino E norėjau, tai man sakė, kad neparduoda sad.gif Tada juk iš UK ir pirkau, kai buvau nepatenkinta lenkiškuoju žemės riešutų aliejuje iš Eurovaistinės smile.gif

aš tik GSE iš jų pirkau, gal tikrai vit e nepardavinėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 10 15, 10:39)

as visada linkusi gerio padauginti, taigi kad geriau klausyti labiau nusimananciu, o geriausia- susirasti kokia knyga su receptais smile.gif nors ea irgi skirtingi, man myra ir frankincensas neatrodo tokie agresyvus, bent jau oda ramiai reaguoja smile.gif

Hibiscus, greitai turesiu Laimes patarima tau del alieju, laukiu atsiunciant el.pastu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 10 15, 20:22)
Hibiscus, greitai turesiu Laimes patarima tau del alieju, laukiu atsiunciant el.pastu smile.gif

O, kaip saunu !!!! Labai aciu tau, Dailus Kvietkeli 4u.gif 4u.gif
Atsakyti