Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28,

Pagirtinas dalykas, kad žmonės daro projektus, rūpinasi darželiu, bet pati idėja "lopšelis kūdikiams nuo 0...mėn", tai kažkoks nesusipratimas. Tuo labiau, kai darželinio amžiaus visų norinčių vaikų nesutalpina doh.gif

Bet gal tik man su galva negerai, kad aš nepajėgiu įsivaizduot, kaip palieku lopšelyje pvz 3 mėn kūdikį. Mano galva, vaikas iki metų gali ir be "lopšelinio kolektyvo" išgyvent, tuo labiau, kad bent jau šiuo metu, tam sudarytos visos sąlygos (turiu omeny esamą pašalpų sistemą)
Čia tik mano subjekyvi nuomonė, kuri nebūtinai turi būt teisinga ir sutapt su daugumos mirksiukas.gif

Dar kartą akcentuoju, pagarba už dalyvavimą projektuose, už iniciatyvumą....bet pati idėja man nesuprantama. Matyt, aš dar tam "nepribrendau" lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai įdomu, kaip patekt pvz ten 3 mėn kūdikiui... užsirašyt kelis metus prieš pastojant lotuliukas.gif

nes aš abejoju, ar maniškė paklius į daržiuką laukdama 3 metus eilėj. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 10 balandžio 2010 - 09:45
QUOTE(a79 @ 2010 04 10, 08:57)
Pagirtinas dalykas, kad žmonės daro projektus, rūpinasi darželiu, bet pati idėja "lopšelis kūdikiams nuo 0...mėn", tai kažkoks nesusipratimas. Tuo labiau, kai darželinio amžiaus visų norinčių vaikų nesutalpina  doh.gif

O jau patvirtinta, kad taikys kažkurią grupę leliukams? g.gif Teko girdėti tik kad mąstoma apie tai, o kad jau imamasi tai vykdyti, negirdėjau...
Atsakyti
Taigi buvo Kauno dienoj rašyta, kurie darželiai laimėjo finansavimą ir tame tarpe buvo ir mūsų darželis g.gif Dabar neberandu to straipsnio doh.gif
Atsakyti
bet juk ne visos mamytės yra dirbusios, ne visos tuos du metus už vaiką pašalpas gauna,...yra galų gale kas dieniniam studijuoja. yra kas nuo pat gimdymo uždarbiauja, ir deja deja tenka leliuką kažkam kitam patikėti auginti. ne iš gero gyvenimo juk mamos tokius lėlius kažkam patiki... aš tai manau sveikintina ta iniciatyva. kas ir kaip į tas grupes pateks - ne mūsų reikalas mirksiukas.gif džiaukimės už tas, kurioms to tikrai reikės, ir jos galės leliukus saugiai darželiui patikėti. kategoriškai teigti kad taip tikrai nedarytume (neatiduotume savo 3mėn špoko į darželį) negalima - visokių yra pas žmones situacijų. niekada nežinom kada ir pačios į tokias galim pakliūt mirksiukas.gif tai ir nespjaudykim į šulinį.
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 04 10, 21:44)
Taigi buvo Kauno dienoj rašyta, kurie darželiai laimėjo finansavimą ir tame tarpe buvo ir mūsų darželis  g.gif Dabar neberandu to straipsnio  doh.gif

Na taip, pamenu tą straipsnį, tik ten lyg nieko nebuvo minima apie lėšų panaudojimą smile.gif
Atsakyti
http://kauno.diena.l...nsavimas-262211
čia tas straipsnis. kalba eina apie modernizavimą. matysim kaip ten bus. svarbu duoda, o ne atima tongue.gif svarbu yra kas siekia, stengiasi, projektus rašo - ir laimi bigsmile.gif o jau mūsų vaikams nuo to blogiau tikrai nebus biggrin.gif
Atsakyti
Labas, mes irgi lankom sita darzeli. Del grupes 0-1 metukai, tai kaip supratau ten bus tie vaikiukai ne visa diena, o pvz kelias valandas, na jei mama koki darbeli 4 valandoms turi ar panasiai. Ir del sitos grupes ikurimo darzelis liepos menesi uzsidaro.
O gal yra mamyciu kuriu kleckai i Ziogeliu grupe zygiuoja? Kaip ten aukletojos, man kazkaip mazai su jomis tenka bendrauti, nes lankom tik nuo gruodzio?Kiek teko susidurti, tai visai malonios pasirode mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svenag1978 @ 2010 04 12, 10:17)
Labas, mes irgi lankom sita darzeli. Del grupes 0-1 metukai, tai kaip supratau ten bus tie vaikiukai ne visa diena, o pvz kelias valandas, na jei mama koki darbeli 4 valandoms turi ar panasiai. Ir del sitos grupes ikurimo darzelis liepos menesi uzsidaro.
O gal yra mamyciu kuriu kleckai i Ziogeliu grupe zygiuoja? Kaip ten aukletojos, man kazkaip mazai su jomis tenka bendrauti, nes lankom tik nuo gruodzio?Kiek teko susidurti, tai visai malonios pasirode mirksiukas.gif

mes lankom ziogelius nuo birzelio men, nu super ir aukletojos ir viskas mums toje grupeje, jau net gaila palikti bus:( kazin kaip darzelio grupiu aukletojos? kalbejau su viena apzistama aukletoja tame darze tai sake visos aukletojos geros, bet negi apie koleges ka blogo sakys;)
Atsakyti
QUOTE(svenag1978 @ 2010 04 12, 10:17)

mes pernai Žiogelius lankėm. auklėtojos ir šeimininkė tikrai wub.gif gaila buvo lopšiuką palikt blush2.gif
Dabar lankom Pumpurėlius. auklėtojom aš irgi patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2010 04 12, 11:43)
mes lankom ziogelius nuo birzelio men, nu super ir aukletojos ir viskas mums toje grupeje, jau net gaila palikti bus:( kazin kaip darzelio grupiu aukletojos? kalbejau su viena apzistama aukletoja tame darze tai sake visos aukletojos geros, bet negi apie koleges ka blogo sakys;)

tikrai visos aukletojos siame darzelyje fainos,malonios...paciai teko susipazinti,kai sunui teko per vasara "pavaikstineti"is vienos grupes i kita
Atsakyti
gal kas gali parekomenduoti kokia parengiamaja grupe siame darzelyje? 4u.gif
Atsakyti