visos mes dirbam
ir nė vienai nėra turbūt taip kad hopt, vaikas susirgo, nuspiri darbus šonan porai savaičių ir kurortiniesi namie su vemiančiu viduriuojančiu karščiuojančiu vaiku
liga nė į vieną šeimą neateina LAIKU, tad reikėtų kažkaip mokintis atsakomybės jei ne prieš kitus vaikus, tai bent prieš SAVO vaiką. bet manau yra tokių tėvų, kuriems to neįrodysi. čia reikia priemonių kažkokių imtis...
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 01, 16:28)
čia reikia priemonių kažkokių imtis...
Turėtų nepriimt tokių vaikų
Išvis mano nuostata tokia - jei vaikui reikia vaistų, jis turi būt namie, o ne vaistų buteliukas į kišenę ir darželin
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 02, 08:54)
kaip smalsu būtų šiandien pažiūrėti į vaikų šventę
išruošiau išpuošiau, ir neteks pažiūrėti
gal kas dalyvausit, įmeskit nuotraukų tada čia 
Aha, aš irgi išleidau saviškę, įdomu būtų pasižiūrėt, gaila, kad dienos metu
o kokia svente darziukyje, sedim antra savaite namuose, tai nieko nezinome
aisku dar maniskis lopsiukyje, juos mazai kur veda, nes per mazi, bet vistiek
QUOTE(Skorpe @ 2010 03 02, 10:37)
o kokia svente darziukyje, sedim antra savaite namuose, tai nieko nezinome
aisku dar maniskis lopsiukyje, juos mazai kur veda, nes per mazi, bet vistiek 
Darzelio gimtadienis- 20 metu!
QUOTE(medija7 @ 2010 03 02, 09:54)
Darzelio gimtadienis- 20 metu!
Mes irgi laukem laukem sios sventes, vaikuciai ir rubelius spec. sventei turi, ir dainele, bet, deja, susirgom tuo nelemtu rota virusu 
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 01, 13:54)
mano pupsė irgi labai sukūdo
nuo viduriavimo dar hemarojų buvom pasidarę
tai ir aš mielai "padėkočiau" tai, kuri savo vaiką tokį atvedė... kaip norėtųsi kokį susirinkimą sukviesti, kad direktorė išaiškintų, KOKIO VAIKO Į DARŽELĮ VESTI NEGALIMA.
QUOTE(Martyna @ 2010 03 01, 17:21)
Turėtų nepriimt tokių vaikų
Išvis mano nuostata tokia - jei vaikui reikia vaistų, jis turi būt namie, o ne vaistų buteliukas į kišenę ir darželin
visiems sergantiems sveikatos ir greičiau pasveikt
QUOTE(Tangi @ 2010 03 03, 09:14)
Deja taip, vieno mama pati mačiau kaip iš spintelės išsitraukė ir ant spintelės pasidėjo matyt, kad nepamirštų, gailiuosi, kad neišdrįsau pasakyt
O be to kai maniškė serga ir perkam vaistus, tai pastoviai vardina ooo tokius tas gerė, tokius anas, pažįsta visus vaistus
QUOTE(Martyna @ 2010 03 03, 09:28)
Deja taip, vieno mama pati mačiau kaip iš spintelės išsitraukė ir ant spintelės pasidėjo matyt, kad nepamirštų, gailiuosi, kad neišdrįsau pasakyt
O be to kai maniškė serga ir perkam vaistus, tai pastoviai vardina ooo tokius tas gerė, tokius anas, pažįsta visus vaistus
Aš dar nepastebėjau, kad pas mus grupėj taip būtų
Pateisinčiau tik tokius vaistus, kuriuos vaikas vartoja pastoviai dėl kokių nors specifinių ligų (alergija kaip pavyzdys).
QUOTE(a79 @ 2010 03 03, 11:23)
Aš dar nepastebėjau, kad pas mus grupėj taip būtų
Labai tikiuos, kad taip ir nėra....tfu tfu tfu....
Pateisinčiau tik tokius vaistus, kuriuos vaikas vartoja pastoviai dėl kokių nors specifinių ligų (alergija kaip pavyzdys).
bet jie turi būti griežtoje auklėtojos priežiūroje, o ne vaiko spintelėje.