Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28,

visos mes dirbam verysad.gif ir nė vienai nėra turbūt taip kad hopt, vaikas susirgo, nuspiri darbus šonan porai savaičių ir kurortiniesi namie su vemiančiu viduriuojančiu karščiuojančiu vaiku doh.gif liga nė į vieną šeimą neateina LAIKU, tad reikėtų kažkaip mokintis atsakomybės jei ne prieš kitus vaikus, tai bent prieš SAVO vaiką. bet manau yra tokių tėvų, kuriems to neįrodysi. čia reikia priemonių kažkokių imtis...
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 01, 16:28)
čia reikia priemonių kažkokių imtis...

Turėtų nepriimt tokių vaikų ax.gif
Išvis mano nuostata tokia - jei vaikui reikia vaistų, jis turi būt namie, o ne vaistų buteliukas į kišenę ir darželin doh.gif
Atsakyti
kaip smalsu būtų šiandien pažiūrėti į vaikų šventę wub.gif išruošiau išpuošiau, ir neteks pažiūrėti blush2.gif gal kas dalyvausit, įmeskit nuotraukų tada čia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 02, 08:54)
kaip smalsu būtų šiandien pažiūrėti į vaikų šventę  wub.gif išruošiau išpuošiau, ir neteks pažiūrėti  blush2.gif gal kas dalyvausit, įmeskit nuotraukų tada čia  blush2.gif

Aha, aš irgi išleidau saviškę, įdomu būtų pasižiūrėt, gaila, kad dienos metu ax.gif
Atsakyti
o kokia svente darziukyje, sedim antra savaite namuose, tai nieko nezinome g.gif aisku dar maniskis lopsiukyje, juos mazai kur veda, nes per mazi, bet vistiek bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2010 03 02, 10:37)
o kokia svente darziukyje, sedim antra savaite namuose, tai nieko nezinome g.gif aisku dar maniskis lopsiukyje, juos mazai kur veda, nes per mazi, bet vistiek bigsmile.gif

Darzelio gimtadienis- 20 metu! smile.gif Mes irgi laukem laukem sios sventes, vaikuciai ir rubelius spec. sventei turi, ir dainele, bet, deja, susirgom tuo nelemtu rota virusu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(medija7 @ 2010 03 02, 09:54)
Darzelio gimtadienis- 20 metu! smile.gif Mes irgi laukem laukem sios sventes, vaikuciai ir rubelius spec. sventei turi, ir dainele, bet, deja, susirgom tuo nelemtu rota virusu  verysad.gif

console.gif sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 02, 10:56)
console.gif sveikit  4u.gif

Aciu! smile.gif Gal kaip nors issikapstysim
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 01, 13:54)
mano pupsė irgi labai sukūdo  verysad.gif nuo viduriavimo dar hemarojų buvom pasidarę  doh.gif tai ir aš mielai "padėkočiau" tai, kuri savo vaiką tokį atvedė... kaip norėtųsi kokį susirinkimą sukviesti, kad direktorė išaiškintų, KOKIO VAIKO Į DARŽELĮ VESTI NEGALIMA.

drinks_cheers.gif bet manau kaip veda, taip ir ves kol griežtai nebus priimami vaikai g.gif pas mus grupėj vienas "etatinis" sergantis yra doh.gif pastoviai su sloga ir kosuliais. tik vaiką išgydom, nuvedam, paršuoliuoja su sloga doh.gif dabar vėl namie sėdi verysad.gif o dar mažiukė yra, baisu kad neužkrėstų visokiais "gėriais" parneštiniais unsure.gif

QUOTE(Martyna @ 2010 03 01, 17:21)
Turėtų nepriimt tokių vaikų  ax.gif
Išvis mano nuostata tokia - jei vaikui reikia vaistų, jis turi būt namie, o ne vaistų buteliukas į kišenę ir darželin  doh.gif

unsure.gif unsure.gif o dar ir taip būna, kad vaistų įdeda???

visiems sergantiems sveikatos ir greičiau pasveikt 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Tangi @ 2010 03 03, 09:14)
unsure.gif  unsure.gif o dar ir taip būna, kad vaistų įdeda???

Deja taip, vieno mama pati mačiau kaip iš spintelės išsitraukė ir ant spintelės pasidėjo matyt, kad nepamirštų, gailiuosi, kad neišdrįsau pasakyt doh.gif
O be to kai maniškė serga ir perkam vaistus, tai pastoviai vardina ooo tokius tas gerė, tokius anas, pažįsta visus vaistus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2010 03 03, 09:28)
Deja taip, vieno mama pati mačiau kaip iš spintelės išsitraukė ir ant spintelės pasidėjo matyt, kad nepamirštų, gailiuosi, kad neišdrįsau pasakyt  doh.gif 
O be to kai maniškė serga ir perkam vaistus, tai pastoviai vardina ooo tokius tas gerė, tokius anas, pažįsta visus vaistus  doh.gif

Aš dar nepastebėjau, kad pas mus grupėj taip būtų g.gif Labai tikiuos, kad taip ir nėra....tfu tfu tfu....
Pateisinčiau tik tokius vaistus, kuriuos vaikas vartoja pastoviai dėl kokių nors specifinių ligų (alergija kaip pavyzdys).
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 03 03, 11:23)
Aš dar nepastebėjau, kad pas mus grupėj taip būtų  g.gif Labai tikiuos, kad taip ir nėra....tfu tfu tfu....
Pateisinčiau tik tokius vaistus, kuriuos vaikas vartoja pastoviai dėl kokių nors specifinių ligų (alergija kaip pavyzdys).

bet jie turi būti griežtoje auklėtojos priežiūroje, o ne vaiko spintelėje.
Atsakyti