Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28,

QUOTE(Rucelie @ 2010 03 03, 11:28)
bet jie turi būti griežtoje auklėtojos priežiūroje, o ne vaiko spintelėje.

TAi čia be komentarų mirksiukas.gif Visai nenorėčiau, kad mano gudrutis prisiragautų ko nereik doh.gif
DAr neužmiršau, kaip vasarą vitaminus patvarkė...Nors taip aukštai laikiau, kad , atrodė, be šansų jiems pasiekt...Ale kai labai nori, nėr neįveikiamų trąsų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 03 kovo 2010 - 17:00
QUOTE(Martyna @ 2010 03 01, 18:21)
Turėtų nepriimt tokių vaikų  ax.gif
Išvis mano nuostata tokia - jei vaikui reikia vaistų, jis turi būt namie, o ne vaistų buteliukas į kišenę ir darželin  doh.gif

Dar ir taip buna ? blink.gif blink.gif blink.gif

Blyn tas rotas doh.gif Jau galvojau nuo pirmadienio vesti, bet dabar baisu verysad.gif Nors jis ir prasirges, bet tu roto visokiu atmainu yra schmoll.gif Gal pasiskambint reiks i grupe uzklaust ar niekas neserga g.gif O jei dar maziukui parnestu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 04 kovo 2010 - 20:04
viskas todėl, kad nėra grežto sutarimo. Vienos pasisako, kad nevesti, o kita pusė pareiškia, kad neturi, ką daryt - darbai ir pan, reik gi suprasti ir užjausti. jei būtų kažkokie griežti nurodymai, taisyklės ir pan., kurių būtų privalu laikytis, gal būt kitaip. O dabar atvedė sergantį vaiką ir paliko. ir dzin. Žmonių suvokimas ir nesupratingumas čia kaltas.

Va, maniškis antra diena neina. Šiaip viskas lyg gerai, temperatūros ner, slogos irgi, bet va kosti. Nežinau, užkrečiama ar ne, bet neleidau, nes nenoriu, kad labiau įsisirgtų. Žinoma, galima sakyti, bepigu man, juk su mažium namie sėdžiu. Bet, mano nuomone, savaime suprantamas dalykas neleisti sergančio vaiko į darželį.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 03 09, 12:01)
Va, maniškis antra diena neina. Šiaip viskas lyg gerai, temperatūros ner, slogos irgi, bet va kosti. Nežinau, užkrečiama ar ne, bet neleidau, nes nenoriu, kad labiau įsisirgtų. Žinoma, galima sakyti, bepigu man, juk su mažium namie sėdžiu. Bet, mano nuomone, savaime suprantamas dalykas neleisti sergančio vaiko į darželį.

O ar imtum dėl tokio kosuliuko biuletenį? mirksiukas.gif

Aš tik už tai, kad sergantis vaikas turi sveikti TIK namuose ir jokiu būdu neturi būti vaistų vaikų spintelėse schmoll.gif
Bet mano panai irgi kartais užeina pakosėt. Kol tas kosulys nepiktybinis (t.y. paviršinis, nenuolatinis ir be jokių kitų simptomų), vedu į darželį. Jei tik pradeda labiau kosėt, pakosti naktį, tada jau lieka namuose.
Atsakyti
QUOTE(vaivorykste:) @ 2010 03 09, 14:27)
O ar imtum dėl tokio kosuliuko biuletenį?  mirksiukas.gif

Aš tik už tai, kad sergantis vaikas turi sveikti TIK namuose ir jokiu būdu neturi būti vaistų vaikų spintelėse  schmoll.gif
Bet mano panai irgi kartais užeina pakosėt. Kol tas kosulys nepiktybinis (t.y. paviršinis, nenuolatinis ir be jokių kitų simptomų), vedu į darželį. Jei tik pradeda labiau kosėt, pakosti naktį, tada jau lieka namuose.

drinks_cheers.gif čia amžina problema doh.gif aš suprantu iš žmogiškos pusės, kad šiais laikais visi saugo darbus ir pan. bet kuo mažiau sergančių būtų vedama, tai tuo tie vaikai mažiau sirgtų, nes neapsikrėstų vienas nuo kito mirksiukas.gif sūnus antra savaitė namie sėdi, o prasidėjo viskas irgi nuo atrodo nekalto kosuliuko. kas baisiausia, užsikrėtė ir mažiukė vos dviejų mėnesių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivorykste:) @ 2010 03 09, 14:27)
O ar imtum dėl tokio kosuliuko biuletenį?  mirksiukas.gif

Aš tik už tai, kad sergantis vaikas turi sveikti TIK namuose ir jokiu būdu neturi būti vaistų vaikų spintelėse  schmoll.gif

dėl tokio imčiau. Kažkoks siaubas, o ne kosulys. mažasis iš paskos. kai užsikosti abu, tai atrodo ir susivems ir plaučius iškosės doh.gif
Atsakyti
Rimtai čia jus prigriebė unsure.gif Laikykitės ir sveikit 4u.gif
Atsakyti
bandysim.. gydytoja patarė dar savaitę šitą namie palaikyt... doh.gif
Atsakyti
gal kartais turit kokios info kaip vasarą darželis žada dirbt ax.gif ar neuždarys dėl remonto? g.gif
Atsakyti
Žinau, kad apklausa buvo vykdoma dėl darželio uždarymo liepos mėnesiui, bet kaip dauguma pasisakė, tai nežinau.
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 04 09, 17:09)
Žinau, kad apklausa buvo vykdoma dėl darželio uždarymo liepos mėnesiui, bet kaip dauguma pasisakė, tai nežinau.

aciuks.gif
reik vyrą įpareigot užklaust auklėtojų, nes pati su mažiuke būnu, tai retai daržiuky pasirodau ax.gif
Atsakyti
man tai įtarimas kad net jeigu ir neuždarys darželio, liepą ten gręžimai ir dažų aromatai vistiek labai mielos atmosferos nesukurs... mes tai bandysim kaime bazuotis tuo laikotarpiu tikriausiai. tikėkimės kad remontai bus to verti wub.gif
Atsakyti