Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28,

QUOTE(Martyna @ 2011 05 03, 12:18)
Paprastai išleistuvės po paruošiamosios būna  g.gif
Nors dabar prisiminiau, kad pernai iš maniškės grupės išėjo kelios mergaitės į paruošiamą, tai tokios kaip mini išleistuvės buvo grupėj, auklėtojos suorganizavo  4u.gif

man kažkaip logiškai susidėlioja - juk vis tiek šitoj grupėj nuo pat pradžių, šitiek metų, tiesiog kažkoks etapas pabaigtas. Turbūt tiesiog padarysiu mažą atsisveikinimą ir tiek. Manau vaikui bus smagiau ir gal ne taip liūdna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 04 21, 13:07)
mum, kad patekti pas logopedą, reikėjo PPT išvados. Kitaip nepriimė.

Va va, pasirodo tiesiog gyd įrašo pažymoje nepakanka doh.gif Tiksliau, jis visiškai nieko nereiškia... Gavom iš poliklinikos logopedo ilgą raštą - siuntimą įstaigos logopedui. Sakė paims.... Kada.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivorykste:) @ 2011 05 03, 13:10)
Va va, pasirodo tiesiog gyd įrašo pažymoje nepakanka  doh.gif Tiksliau, jis visiškai nieko nereiškia... Gavom iš poliklinikos logopedo ilgą raštą - siuntimą įstaigos logopedui. Sakė paims.... Kada....  unsure.gif

taigi, bet jei iš anksto neišsiaiškini, tai sužinai po laiko doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, merginos kuriu vaikai lanko sita darzeli papasakokit kaip i ji pakliuti? Nes per eiles nepapuolam, o pinigu sake direktore neima, o labai norim pakliuti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2011 05 16, 10:08)
Sveikutes, merginos kuriu vaikai lanko sita darzeli papasakokit kaip i ji pakliuti? Nes per eiles nepapuolam, o pinigu sake direktore neima, o labai norim pakliuti ax.gif

skambinotes i darzeli? bandykite paklausti, kokioje vietoje esate, nes internete skelbiami ne visai informatyvus;) mes nuo rugsejo lankysim, bet turim pirmuma, kadangi brolis jau lanko si darziuka;) o sarasuose buvome virs 50, cia tuose internetiniuose
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 05 16, 10:16)
skambinotes i darzeli? bandykite paklausti, kokioje vietoje esate, nes internete skelbiami ne visai informatyvus;) mes nuo rugsejo lankysim, bet turim pirmuma, kadangi brolis jau lanko si darziuka;) o sarasuose buvome virs 50, cia tuose internetiniuose

o kaip žinot, kad lankysit? Aš buvau klausti, tai sakė jie nieko nežino, tik rugpjūtį tiksliai žinos.

Mes irgi turim pirmumą, sąraše 24 buvom.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 05 16, 20:10)
o kaip žinot, kad lankysit? Aš buvau klausti, tai sakė jie nieko nežino, tik rugpjūtį tiksliai žinos.

Mes irgi turim pirmumą, sąraše 24 buvom.

kada Jus buvote? man praejusia savaite direktore sake, kad 100 proc patenkam, preliminarus sarasai yra. pasakmbinus pasako.
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 05 16, 21:51)
kada Jus buvote? man praejusia savaite direktore sake, kad 100 proc patenkam, preliminarus sarasai yra. pasakmbinus pasako.

oi, mes jau labai senai buvom, prieš kelis men. gal kovą? Ryt vešiu vyresnėlį į daržą, reiks paklausti.

beje, ar galima prašyt, kad vaiką tiesiai į darželį, o ne į lopšelį? Mum aiškino, kad mažasis turės keliaut į lopšelį, o kai sueis 3 m gruodį, tai po naujų jį perkels į naują grupę. Nenoriu šito. Trys mėnesiai ir vėl pratink vaiką iš naujo prie naujos grupės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 05 16, 20:51)

mes irgi pirmumą turim, brolis lanko. šiandien skambinau į darželį, nes abu serga ir negaliu nueit šiuo metu, tai sakė nėra dar sąrašų g.gif ir suprask tu juos kaip nori g.gif kitą savaitę vesiu vaiką ir užeisiu, nes jau man neramu doh.gif bet mes į lopšelį laukiam, ne į darželį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tangi: 18 gegužės 2011 - 13:55
aš irgi šiandien nebuvau. Mana tada aiškino, kad anksčiau rugpjūčio jie tikrai nieko nežinos, tad sėdžiu ir laukiu. O ką daryt? na, per galvą nieks neduos, jei pasiklausiu.
Atsakyti
QUOTE(Tangi @ 2011 05 18, 14:54)
mes irgi pirmumą turim, brolis lanko. šiandien skambinau į darželį, nes abu serga ir negaliu nueit šiuo metu, tai sakė nėra dar sąrašų  g.gif  ir suprask tu juos kaip nori  g.gif kitą savaitę vesiu vaiką ir užeisiu, nes jau man neramu  doh.gif bet mes į lopšelį laukiam, ne į darželį.

mes irgi i lopseli, as pati uzejus buvau, sake preliminarus yra, o drauge skambinosi irgi pasake, kad papuola. o jus sakete, kad brolis/sese lanko?
Atsakyti
Kaži ar internetinės laisvos vietos tiksliai parašytos? Pagal juos dukrytė turėtų patekti į darželį- jai 3 metai. Prašymo dar nepateikėme, o turime pirmumo teisę.
Atsakyti