Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28,

QUOTE(Monitaaa @ 2011 05 19, 13:49)
Kaži ar internetinės laisvos vietos tiksliai parašytos? Pagal juos dukrytė turėtų patekti į darželį- jai 3 metai. Prašymo dar nepateikėme, o turime pirmumo teisę.

nesupratau ka surasete, prasymo nepateike, o jau saruose esate? idomiai....o pirmumo teise kokia? didziausia pirmenybe, jei brolis sese lanko darzeli, kitos eina po sitos, cia lyg ir nuo rugsejo pataisa tokia;)
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 05 18, 14:00)
mes irgi i lopseli, as pati uzejus buvau, sake preliminarus yra, o drauge skambinosi irgi pasake, kad papuola. o jus sakete, kad brolis/sese lanko?

nesuprantu visiškai tada schmoll.gif sakiau, kad brolis lanko. tai pavardę užsirašė, sakė dėl visa ko dar pasižymi, kad prioritetą turim, nes sakė pasitaiko, kad prašyme nenurodyta. nu eisiu kitą savaitę, gal ne "ant tos" nuotaikos pataikiau g.gif
Atsakyti
tam, kad į darželį priimtų reikia prašymą rašyti. Aš kai antrą jau rašiau į eilę, tai pasikeitimas buvo tas, kad ne darželiui rašai, o švietimo skyriui ir reikėjo nurodyti antrą pasirinkimo variantą. Kur laisvas vietas rasti tikrai nežinau, žinau, kur tik eilė yra. Monitaaa, bet jei prašymo nerašėte, tai kaip pateksit? Juk prieš jus gali būti eilė.
Atsakyti
As kai skambinausi pries savaite tai man pasake, kad jau yra sarasai ir i lopseli ir i darzeli ir kad jau birzelio menesi viska ves i svietimo sistema, tai to rugpjucio nera ko laukti, nes jau bus per velu schmoll.gif Tai supratau, kad jei nori dar kazkaip patekti tai reik per geguze viska susitvarkyti unsure.gif
Atsakyti
kas tas kažkaip patekti? biggrin.gif jei nėra vietų, jų ir neatsiras.

Šiandien buvau, sakė be birželio niekas neaišku.
Atsakyti
Tikrai, labai gerai skamba "kažkaip patekti"...
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 05 23, 11:11)

drinks_cheers.gif tai va ir man taip sakė. laukiam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 05 23, 11:11)
kas tas kažkaip patekti? biggrin.gif jei nėra vietų, jų ir neatsiras.

Na yra tokiu kurie kazkaip patenka isviso neuzsirase rolleyes.gif
Atsakyti
tai va, oficiali info - tikri pilni sąrašai patvirtinti švietimo skyriaus bus tik antroj birželio pusėj.
Atsakyti
Mamytes neisizeiskit, taciau per visokias kysininkes normaliu seimu vaikai nepatenka paskui i darzely sy. Mes su vyru savo vaikiuka uzraseme i Ausrine kai jam buvo tik 1 menesiukas ir norime leisti i jy tik nuo dar sekancio rudens (2012 metu), bet as jau bijau, kad negausime vietos. Negi taip sunku tik gimus vaikiukui - tevely paimti ir nusiusti uzregistruoti jy i darzely? O paskui gaunasi - mes eileje pvz.10, o paskui tik pyst ir nepatenkame i sarasus. Net nervas paeme..tokiu nesamoniu beskaitant kaip tipo patekti i darzely, kai dar net prasymas neparasytas. Cia savo pasisakyma skiriu tai mamai kur praeitame ar uzpraeitame psl. rase, kad jau pateko i sarasus nors prasymo dar nepasirase. Spjauciau drasiai tokiai i akis!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina212: 27 gegužės 2011 - 15:37
Tai va va-as prasyma parasiau kai mazei buvo 5men.Dabar jai jau 3m.10men.,o vis dar stovime eileje doh.gif .Ir kazin ar si rudeni pateksime...Nusibodo visiska nesamone,betvarkr kazkokia.Gyvenu salia Ausrines o turiu vaika vesti i kita silainiu gala i darzeli kol sulauksime eiles doh.gif ir cia dar klausimas ar iki mokyklos mes pateksime i si darzeli
Atsakyti
Užrašiau į šitą darželį dukrą, kai jai buvo 2 mėn, rudenį bus ketveri... Tikriausiai jau pateksim... Nors nežinia dar vis... Tik turėkit omeny, mamytės, kad į darželį visada sunkiau patekti, nes nedaug priima, visi iš lopšelio ateina... Pikta ir man, kad ne visada viskas pagal taisykles, bet čia Lietuva... Kaip sakė viena inspektorė, visi jūsų įtarimai yra tik pletkų lygio...
Atsakyti