Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28,

QUOTE(Tangi @ 2010 01 27, 11:01)
Užrašėm ir savo mažiukę į eilę. Eilė virš 800  doh.gif  brolis lanko, tai labai tikimės patekt  bigsmile.gif o kaip bus tai pamatysim  g.gif

Va va ir mes eisim uzsirasyt... Brolis lanko, tai gal bus kiek lengviau patekt...
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2010 01 30, 14:46)
Va va ir mes eisim uzsirasyt... Brolis lanko, tai gal bus kiek lengviau patekt...

sveikinimai sulaukus naujo šeimos nario 4u.gif
gal kartais į vieną grupę pateksim, mūsų mažiukė sausio 2 d. gimė, tai vos kelių dienų skirtumas ax.gif
Atsakyti
...
Papildyta:
QUOTE(Tangi @ 2010 01 31, 19:25)
sveikinimai sulaukus naujo šeimos nario  4u.gif
gal kartais į vieną grupę pateksim, mūsų mažiukė sausio 2 d. gimė, tai vos kelių dienų skirtumas  ax.gif

Butu smagu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 03 vasario 2010 - 16:17
Geros naujienos http://kauno.diena.l...nsavimas-262211 Kauno lopšelių-darželių modernizavimui skirta „Aušrinė“ - 521 tūkst. 900 litų . thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lemurmur @ 2010 02 06, 22:50)
Geros naujienos http://kauno.diena.l...nsavimas-262211    Kauno lopšelių-darželių modernizavimui skirta  „Aušrinė“ - 521 tūkst. 900 litų .  thumbup.gif

drinks_cheers.gif gera naujiena, bet girdėjau, tai dėl tos renovacijos/modernizacijos vasarą darželis nedirbs g.gif gal kas tikslesnių žinių turit?
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 18, 15:46)
Užrašiau savo mergytę į šį darželį. Dabar jai 5 mėnesiai. Užrašiau nuo 3 metų, sakė, kad bus viskas gerai, prieit turėtume per tiek laiko... bet keista... o kaip pvz šiame darželyje patekt į lopšelio grupę g.gif jei eilė trys metai.... nes atėjau iškarto pasakė-pas mus eilė-trys metai g.gif  g.gif  g.gif

Aš saviškę užrašiau 3 mėn, rugsėjo mėn mum sueina 3 metai ir ka Jūs galvojat, apskambinus į darželį buvo apsakyta kad grupės rugsėjo mėnesiui jau suformuotos ir vietų nėra. Nu aš neturiu žodžių.
Atsakyti
QUOTE(pamajwa @ 2010 02 08, 18:21)
Aš saviškę užrašiau 3 mėn, rugsėjo mėn mum sueina 3 metai ir ka Jūs galvojat, apskambinus į darželį buvo apsakyta kad grupės rugsėjo mėnesiui jau suformuotos ir vietų nėra. Nu aš neturiu žodžių.

Būtinai siūlau nueiti pasikalbėti su direktore, yra priėmimo valandos. Tris metus laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pamajwa @ 2010 02 08, 16:21)

aš sakau-kažkokia nesąmonė g.gif turi pasakyt kai užsirašai, kad viskas, paraiškų nepriimam ir pan g.gif
Atsakyti
QUOTE(pamajwa @ 2010 02 08, 17:21)

Mums lygiai tas pats,direktore liepe mums vaziuoti i taikos g.esanti darzeli "Bitute",atsei svietimas jai taip liepe nukreipti visus norincius i ta darzeli.Dar pasake internetini adresiuka,kur surasytos darzeliu laisvos vietos.Bet man vazineti i koki Zaliakalni ar eigulius is Silainiu- doh.gif nesamone kazkokia.
Atsakyti
QUOTE(Tangi @ 2010 02 08, 16:26)
drinks_cheers.gif  gera naujiena, bet girdėjau, tai dėl tos renovacijos/modernizacijos vasarą darželis nedirbs  g.gif  gal kas tikslesnių žinių turit?

Puikios naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kad ir nedirbs kelis menesius, bet uztat grazesni darzeli vaikai lankys, nors as ir taip neturiu kuo juo skustis, bet kai akzkas stengiasi, kad dar butu geriau, tai belieka tik pasidziaugti thumbup.gif Kaip sakant, gal ir pavydu kitiem prastesniem darzeliam, kad pas juos bukle pratsesne, bet negauna pinigeliu, taciau tai juk nuo DIREKTORIU priklauso, jei vienos nieko neveikia tik nosi krapsto, tai ri negauna, o kitoms rupi ir jos ideda i tai darbo... Butent todel yra tiek dauyg norinciu patekti i AUSRINE, nes joje direktore rupinasi ne tik savimi, bet ir vaikuciu gerove thumbup.gif

Zinoma patekti i si darzeli nelengva, bet kas patenka visi dziaugiasi!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 13 vasario 2010 - 13:45
o sakykit ka manot apie vokelius, ar pagreitina priemima ar net neverta bandyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2010 02 21, 09:50)
o sakykit ka manot apie vokelius, ar pagreitina priemima ar net neverta bandyt blush2.gif

A, tu manau cia kas nors tau ims ir atsakys taip viesai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sventas naivume biggrin.gif
Atsakyti