Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28,

QUOTE(Rulete @ 2010 02 21, 16:25)
A, tu manau cia kas nors tau ims ir atsakys taip viesai?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Sventas naivume  biggrin.gif

na galima ir i az biggrin.gif gal kas daugiau patirties turi negu neseniai iskeptos mamytes unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigitela: 21 vasario 2010 - 20:07
QUOTE(sigitela @ 2010 02 21, 09:50)
o sakykit ka manot apie vokelius, ar pagreitina priemima ar net neverta bandyt blush2.gif

Kiek girdejau, tai ten vokeliai neveikia.
Atsakyti
QUOTE(nearbatele @ 2010 02 22, 12:05)
Kiek girdejau, tai ten vokeliai neveikia.

Apskritai man susidare toks vaizdas, kad direktore priima tik tuos, kurie labai labai labai cia patekti nori... Tuos kurie laukia eilej ir krapsto nosi namie, niekas nepriima... Reik dometis, eiti, klausti, sakyti, kad tik cia ir niekur kitur nenorit ir t.t Jei mama ateina rinkdamasi is keliu darzeliu, direktore net nesvarscius nukreipe ja kitur , nes darzelis ir taip yra perpildytas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 25 vasario 2010 - 10:02
Tik norejau pranesti, kad siuo metu siame darzelyje siaucia roto virusas! Taigi, mamytes, jei tik turit galimybe nevesti vaikuciu i darzeli, butinai ja pasinaudokit, kad nesusirgti sia klastinga liga. Sekmes nesusirgti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nearbatele @ 2010 02 26, 16:15)
Tik norejau pranesti, kad siuo metu siame darzelyje siaucia roto virusas! Taigi, mamytes, jei tik turit galimybe nevesti vaikuciu i darzeli, butinai ja pasinaudokit, kad nesusirgti sia klastinga liga. Sekmes nesusirgti  4u.gif

Iš kur tokios žinios? Šiandien pasiėmiau dukrą, ilgokai kalbėjau su auklėtoja ir nieko man nesakė.
Atsakyti
Iš tikrųjų tai daug yra neatsakingų tėvų, kurie naktį vėmusius arba viduriavusius vaikus ryte tempia į darželį tipo nieko čia tokio, makaronų apsivalgė doh.gif Vat taip paskui ir plinta tie virusai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nearbatele @ 2010 02 26, 16:15)
Tik norejau pranesti, kad siuo metu siame darzelyje siaucia roto virusas! Taigi, mamytes, jei tik turit galimybe nevesti vaikuciu i darzeli, butinai ja pasinaudokit, kad nesusirgti sia klastinga liga. Sekmes nesusirgti  4u.gif

mano vaikai dvi savaites namie sėdėjo su sloga, nosies iš namų niekur nekišom ir išvežėm tik pasveikę mažiuką su rotu į ligoninę. Nė darželio nereikėjo. Va, vyresnėlis taip ir nepasigavo - nei nuo mažiuko, nei daržely.

Kurioj čia grupėj siaučia?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 02 28, 14:59)
mano vaikai dvi savaites namie sėdėjo su sloga, nosies iš namų niekur nekišom ir išvežėm tik pasveikę mažiuką su rotu į ligoninę. Nė darželio nereikėjo. Va, vyresnėlis taip ir nepasigavo - nei nuo mažiuko, nei daržely.

Kurioj čia grupėj siaučia?

visur siaučia, ir ne tik mūsų darželyje. mes irgi prasirgom. auklėtoja sakė net buvo aišku kuris vaikas į mūsų grupę užnešė, dvi dienas su simptomais motina vedė. man tai įdomu kaip kitose grupėse su šituo reiškiniu mamos kovoja, na kad mamos nevestų, o auklėtojos nepriimtų akivaizdžiai sergančio (karščiuojančio, vemiančio viduriuojančio, smarkiai kosinčio ar snargliuojančio) vaiko. akivaizdu kad tėvai skirtingai suvokia darželio kaip įstaigos vaidmenį - vieniems tai vaikų ugdymo, o kitiems - vaikų priežiūros ir net gydymo institucija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 01 kovo 2010 - 13:37
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 01, 13:16)
visur siaučia, ir ne tik mūsų darželyje. mes irgi prasirgom. auklėtoja sakė net buvo aišku kuris vaikas į mūsų grupę užnešė, dvi dienas su simptomais motina vedė.

Norėčiau sužinot, kuri ten ta motina doh.gif Nors dvi jau žinau nuo rudens, kurios vemiančius vedė, kas iš to unsure.gif
Mes irgi persirgom, ir galiu pasakyt, kad labai žiauriai verysad.gif Numetė tiek svorio, kiek per 2 metus šiaip ne taip prisiauginom doh.gif Ir taip maniškė smulkutė, o dabar išvis verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 01, 13:16)
akivaizdu kad tėvai skirtingai suvokia darželio kaip įstaigos vaidmenį - vieniems tai vaikų ugdymo, o kitiems - vaikų priežiūros ir net gydymo institucija...

Man tai atrodo, kad nieko jos neįsivaizduoja ir negalvoja, elgiasi kaip joms patogiau, negerbia ne tik savo vaikų, bet ir auklėtojų, joms tenka rūpintis visa grupe vaikų ir dar slaugyt sergančius doh.gif
Atsakyti
mano pupsė irgi labai sukūdo verysad.gif nuo viduriavimo dar hemarojų buvom pasidarę doh.gif tai ir aš mielai "padėkočiau" tai, kuri savo vaiką tokį atvedė... kaip norėtųsi kokį susirinkimą sukviesti, kad direktorė išaiškintų, KOKIO VAIKO Į DARŽELĮ VESTI NEGALIMA.
Atsakyti
Ir mano mergaite susirgo tuo nelemtu virusu. Ir labai sunkiai, net iki reanimacijos, dar dabar gydomes, pilvo skausmai siaubingi kankina. Tikrai baisu, kai tevai taip neatsakingai elgiasi ir veda nakti vemusius ar viduriavusius vaikus i darzeli. O po to puse darzelio vaiku del vieno neatsakingo poelgio kencia. Cia net ir apie sankcijas reiketu pagalvoti. Zinoma, tai butu fantastika, bet mintis tik viena. Be to, manau, kad su tokiais ligos simptomais atvestas vaikas neturetu buti priimtas ta diena i darzeli. Dar kosulys ir sloga-tai menkniekis, palyginus su tokiais virusiniais susirgimais, kaip rota, nora virusas ar, kad ir tie patys vejaraupiai. Taip, kad tikrai, saugokite siuo metu savo vaikus, nes sis virusas labai ziaurus, o reabilitacija gal ilga.
Atsakyti
QUOTE(medija7 @ 2010 03 01, 16:04)
Taip, kad tikrai, saugokite siuo metu savo vaikus, nes sis virusas labai ziaurus, o reabilitacija gal ilga.

Tai jau tikrai, mes irgi jau visą savaitę namie, nors jau nuo ketvirtadienio kaip ir simptomų jokių, bet silpna labai, lauke šiek tiek pavaikštom ir jau prašo namo doh.gif Tai vat kažkas labai dirba, vaikus slaugo auklėtojos, o paskui kiti turi savaitėm sėdėt namie ir rizikuot savo darbais doh.gif
Atsakyti