Įkraunama...
Įkraunama...

Ar imanoma rasti darbą ir kiek galėtų užtrukti

QUOTE(marinatas @ 2009 10 03, 09:40)
aš darbo šiuo metu neieškau, bet idomumo dėlei skaitau skelbimus, domiuosi, kas vyksta, taip sakant... ir žinot, pastaruosius maždaug 4 mėn. pastebėjau tokią grįžtančią negerą tendenciją, kai darbdaviai nori darbuotojo turinčio pvz., magistro išsilavinimą ir pageidautina ne vienoje srityje, mokančio bent tris kalbas, ne vienerių metų darbo patirties, kad būtų iki 30 metų amžiaus ir pan... ir pasiruošęs darbadavys už šitą puokštę reikalavimų mokėt dažniausiai minimumą arba pusę jo... 2007/ 2008 metais tokių dalykų buvo žymiai mažiau ax.gif jokios patirties nereikalaujama tik tinklinio marketingo, nu dar draudimo pasiūlymuose

Man labai idomu kur to magistro ten tiek reikia. As tai susiduriu su tokia situacija, kad jo nebent reikia valstybes tarnyboj...bet i ten dabar papult tai ojojoi... g.gif dabar pagrinde patirtis, patirtis, patirtis...ir kuo daugiau, tuo geriau....issimokslinimas lieka antroj vietoj. Bet kad darbdaviu reikalavimai tikrai dideli, tai taip. Ir ka tik pradedanciajam darbine veikla yra labai sunku.
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2009 10 01, 20:33)
Kai teko ieskotis darbo anksciau, bent pakviesdavo i pokalbius, o dabar - visai tylu, nors skelbimu reikalavimai manuosius sugebejimus lyg ir atitinka....

Tikra tiesa, taip pat ir man unsure.gif baisu ir kiek tai tesis, jau baugina ta bedarbyste, rodos ir ptirtis aukstose pareigose, issilavinimas ir niekam nesi reikalingas.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2009 10 03, 19:30)
baisu ir kiek tai tesis, jau baugina ta bedarbyste, rodos ir ptirtis aukstose pareigose, issilavinimas ir niekam nesi reikalingas.... verysad.gif

o paciai susikurti darbo neiseitu? jei ir aukstasis ir aukstu postu patirtis?
Atsakyti
Aš susiradau gana greitai darbą, darbo paieškos neužtrūko, juolab, kad belekur nenorėjau dirbti blush2.gif
Atsakyti
Na as darbo ieskojausi pusantru metu ir pagaliau praeita savaite gavau thumbup.gif ir netgi pagal specialybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupiks @ 2009 10 03, 18:51)
Man labai idomu kur to magistro ten tiek reikia. As tai susiduriu su tokia situacija, kad jo nebent reikia valstybes tarnyboj...bet i ten dabar papult tai ojojoi...  g.gif  dabar pagrinde patirtis, patirtis, patirtis...ir kuo daugiau, tuo geriau....issimokslinimas lieka antroj vietoj. Bet kad darbdaviu reikalavimai tikrai dideli, tai taip. Ir ka tik pradedanciajam darbine veikla yra labai sunku.

o man panašu, kad norint patekti į valstybės tarnybą kaip tik magistro nelabai reikia šiuo metu, reikia tik kad būtų laisva vieta ir geras užnugaris, o magistrą gali įgyt ir dirbadamas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 10 02, 21:53)
Teoriškai - taip, skelbimų vadybininko pareigoms - apstu. bet aš buvau pora pokalbių ir supratau, kodėl nieks nenori į tuos vadybininkus eit. Ogi nėra jokio atlyginimo. Jokio. Viskas priklausomai nuo pardavimų. O kas šiais laikais ką nors perka? draudžiasi? Taip kad dirbi mėnesį ir nesi tikras, kad uždirbsi bent 300...

Tikriausiai kalbi apie draudimus. Draudimo skelbimais užverstas visas internetas. Ir tikra tiesa, kad ten jau kiek uždirbsi - tiek. Kartais gali ir į minusą nuplaukt, jei nepavyks sudaryti sutarčių. Kai kurie tokiam darbe jaučiasi kaip žuvys vandenyje, bet daugumai, tai labai sunku. Kitur pardavimuose, tai kiek žinau visur kažkoks bazinis būna.

QUOTE(Student3 @ 2009 10 04, 09:51)
Na as darbo ieskojausi pusantru metu ir pagaliau praeita savaite gavau thumbup.gif  ir netgi pagal specialybe  biggrin.gif

Kaip džiugu skaityti tokias žinutes. Svarbiausia, kad ne bet koks darbas, o darbas pagal specialybę(kas reta Lietuvoje) taip ilgai ieškotas ir pagaliau surastas smile.gif Tavo pavyzdys gali tapti įkvėpimu tiems žmonėms,kurie jau nieko nebesitiki. Labai įdomu kas per specialybė? Spėju, kad ne vadyba rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(marinatas @ 2009 10 04, 11:43)
o man panašu, kad norint patekti į valstybės tarnybą kaip tik magistro nelabai reikia šiuo metu, reikia tik kad būtų laisva vieta ir geras užnugaris, o magistrą gali įgyt ir dirbadamas... mirksiukas.gif

Tikra tiesa. Kaip buvo anksčiau - negaliu komentuoti, bet kad dabar taip vyksta, tai tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 04 spalio 2009 - 14:11
QUOTE(zvaigzdut @ 2009 10 03, 22:09)
o paciai susikurti darbo neiseitu? jei ir aukstasis ir aukstu postu patirtis?

megnau jau, uab atidariau...bet praejo puse metu ir viskas, uzdaryti reikia, mokesciai suvalge viska doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Butaforija @ 2009 10 03, 22:35)
Aš susiradau gana greitai darbą, darbo paieškos neužtrūko, juolab, kad belekur nenorėjau dirbti  blush2.gif

patarkite per kur ieskojote, kokiai budais? Gal as kur klaidas darau?
Papildyta:
QUOTE(Student3 @ 2009 10 04, 10:51)
Na as darbo ieskojausi pusantru metu ir pagaliau praeita savaite gavau thumbup.gif  ir netgi pagal specialybe  biggrin.gif

Fantastika, nuosirdziausi sveikinimai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rytoj einu i pokalbi, ne visai pagal specialybe, bet reikia bandyti.... O gal netycia pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu labai uz sveikinimus ir grazius zodelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif nea, tikrai ne vadyba. Teise,bet neturint jokiu dedziu ir tetu ir pan dalyku sioje srityje smile.gif net verkiau, kai isidarbinau, nes net i paprasciausia parduotuve per ta laika niekas neprieme, o studijuoju toliau ir uz mokslus reikia susimoket smile.gif
Atsakyti
Kazkaip labai bijau rytojaus pokalbio.... Gal todel, kad anksciau eidama i pokalbius turedavau darba, o dabar nedirbu ir dar ta krize doh.gif
Atsakyti
[quote=irbyte,2009 10 04, 15:29]
megnau jau, uab atidariau...bet praejo puse metu ir viskas, uzdaryti reikia, mokesciai suvalge viska doh.gif
Papildyta:
va pati ir atsakei i klausima, kodel sunku rasti darba Juk darbdaviai
yra uab ar ii ir jiems dabar viska suvalgo mokesciai, ne nauju etatu kurimas galvoj

ir niekas nezada, kad greitu laiku viskas keisis sad.gif
Atsakyti