Įkraunama...
Įkraunama...

Ar imanoma rasti darbą ir kiek galėtų užtrukti

QUOTE(GZA @ 2009 10 04, 20:59)
Kazkaip labai bijau rytojaus pokalbio.... Gal todel, kad anksciau eidama i pokalbius turedavau darba, o dabar nedirbu ir dar ta krize doh.gif

kaip sekės? ax.gif
Atsakyti
darba radau greit.tik kas is to,kad visa menesi atidirbus neliks ne lito.nuolatinis vaikui darzelis verysad.gif dar vaikas susirgo po to as....zodziu...
Atsakyti
NHT Global kompanijos pristatymas Lietuvoje
Tomas Knapek, kilęs iš Vokietijos, daugelyje Europos šalių pristato NHT Global-kompaniją gigantą.
Dabar atėjo eilė pradėti vystyti rinką ne tik daugelyje Europos šalių, bet ir visose rusakalbėse šalyse.
Tomas specializuojasi mokymų ir didelės organizacijos statymo bei vystymo srityse.
Jis pademonstruos, kaip sėkmingai pradėti versla ir kaip gauti didžiausias pajamas šioje industrijoje.
Renginys vyks šeštadienį, Spalio 10d 11val. Kaune
norintys dalyvauti rasykite i az
Galbūt kažkam tai bus nauja pradžia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 10 02, 21:53)
Teoriškai - taip, skelbimų vadybininko pareigoms - apstu. bet aš buvau pora pokalbių ir supratau, kodėl nieks nenori į tuos vadybininkus eit. Ogi nėra jokio atlyginimo. Jokio. Viskas priklausomai nuo pardavimų. O kas šiais laikais ką nors perka? draudžiasi? Taip kad dirbi mėnesį ir nesi tikras, kad uždirbsi bent 300...

na kaip cia pasakius, reiktu ir darbdavius suprasti. anskciau budavo laikai kai visi pirkdavo viska ir visi galejo buti vadybininkais. dabar atejo laikas issiaiskinti kas is tiesu yra kazko vertas, o kas tik siaip geras zmogus. as labai gerai suprantu ir palaikau darbdavius, juk jiems svarbus rezultatai, kam moketi kazkokia alga vadybininkui, kurio pardavimai = 0 jeigu galima isvis netureti vadybininko. Cia gi ne sovietiniai laikai, kad gautum pajamas vien uz tai, kad esi ir siektiek kruti. pajamas gauni tada kai yra kazkoks rezultatas. mano manymu viskas logiska ir nera cia ko pykti.
Atsakyti
Mano vyras ieško darbo. Turi ir išsilavinimą ir patirties ,bet deja.... Vienas veikėjas pasiūlė nemokamai padirbėti vadybininku kol pasimatys rezultatai. Nežinau, ką jis galvoja, bet man panašu, kad ieško durnelių, ar normalu,kad žmogus gal mėn. o gal daugiau eis į darbą, darys jam mažesnį ar didesnį pelną, bet už tai gaus NIEKO
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2009 10 07, 15:33)
Mano vyras ieško darbo. Turi ir išsilavinimą ir patirties ,bet deja.... Vienas veikėjas pasiūlė nemokamai padirbėti vadybininku kol pasimatys rezultatai. Nežinau, ką jis galvoja, bet man panašu, kad ieško durnelių, ar normalu,kad žmogus gal mėn. o gal daugiau eis į darbą, darys jam mažesnį ar didesnį pelną, bet už tai gaus NIEKO

tai pala, jei darys pelna, tai bus rezultatai o su jais ir atlyginimas. Nebus pelno, nebus ir atlyginimo.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2009 10 07, 16:54)
tai pala, jei darys pelna, tai bus rezultatai o su jais ir atlyginimas. Nebus pelno, nebus ir atlyginimo.

kad net darbinti nenori, tipo padirbt savanoriu, jei pasieksi kokių rezultatų tada darbinsim. Tai kiek reikia laiko, kad pasimatytų rezultatai? vadybininko darbe? Jei sakytų nuo pardavimų alga, tai dar dar, o dabar....
Atsakyti
QUOTE(Student3 @ 2009 10 04, 20:54)
Aciu labai uz sveikinimus ir grazius zodelius 4u.gif  4u.gif  4u.gif  nea, tikrai ne vadyba. Teise,bet neturint jokiu dedziu ir tetu ir pan dalyku sioje srityje smile.gif  net verkiau, kai isidarbinau, nes net i paprasciausia parduotuve per ta laika niekas neprieme, o studijuoju toliau ir uz mokslus reikia susimoket  smile.gif

Nuosirdziai sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2009 10 07, 19:59)
kad net darbinti nenori, tipo padirbt savanoriu, jei pasieksi kokių rezultatų tada darbinsim. Tai kiek reikia laiko, kad pasimatytų rezultatai? vadybininko darbe? Jei sakytų nuo pardavimų alga, tai dar dar, o dabar....

nu tikrai nesamone schmoll.gif eina suprast ir darbdavius, bet tai ka daryt darbuotojams, is idejos dirbt?! gyvent irgi is idejos?! galetu bent uz pastangas kazka moket....suprantu darbdavius, bet mes visi ieskomes darbo daugiausiai del to, kad uzsidirbtume ir turetume gyventi is ko.
Atsakyti
[quote=zvaigzdut,2009 10 05, 09:49]
[quote=irbyte,2009 10 04, 15:29]
megnau jau, uab atidariau...bet praejo puse metu ir viskas, uzdaryti reikia, mokesciai suvalge viska doh.gif
Papildyta:
va pati ir atsakei i klausima, kodel sunku rasti darba Juk darbdaviai
yra uab ar ii ir jiems dabar viska suvalgo mokesciai, ne nauju etatu kurimas galvoj

ir niekas nezada, kad greitu laiku viskas keisis sad.gif
[/quote]
Tiesa, bet as manau kad nelaiku pradejau... gal nera taip blogai tiems kurie jau idirbi turi
Atsakyti
QUOTE(vilmuxxx @ 2009 10 07, 14:14)
na kaip cia pasakius, reiktu ir darbdavius suprasti. anskciau budavo laikai kai visi pirkdavo viska ir visi galejo buti vadybininkais. dabar atejo laikas issiaiskinti kas is tiesu yra kazko vertas, o kas tik siaip geras zmogus. as labai gerai suprantu ir palaikau darbdavius, juk jiems svarbus rezultatai, kam moketi kazkokia alga vadybininkui, kurio pardavimai = 0 jeigu galima isvis netureti vadybininko. Cia gi ne sovietiniai laikai, kad gautum pajamas vien uz tai, kad esi ir siektiek kruti. pajamas gauni tada kai yra kazkoks rezultatas. mano manymu viskas logiska ir nera cia ko pykti.

Žinoma, logiška. Taip logiška, kad būtent pardavimų vadybininkų vietą siūlančių skelbimų ir apstu cool.gif Vadybininkas yra visiškai priklausomas nuo klientų. Žmonės patys be pinigų, stengias atsisakyt to, ko jiems nereikia, o čia dar kažkas bandys įsiūlyt apsidraust/nusipirkt. Taip ir dirbi.... už nežinia kiek. O baisiausia, kad darbo birža visus be išimčių (nebesvarbu, ką baigęs esi) bedarbius siunčia į vadybininkų vietą.

O jei rimtai, aš jau belekiek tų Cv siunčiu, atsakymo negaunu. Ar reikia patirties ar ne - kad bent į pokalbį pakviestų. Tyla. Tai susidaro įspūdis, kad darbo skelbimas patalpintas tik oficialiai, o vieta jau seniai užimta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 09 spalio 2009 - 14:46
QUOTE(marinatas @ 2009 10 05, 21:37)
kaip sekės? ax.gif

Sekesi atrodo nelogai, bet zadejo sia savaite bet kokiu atveju paskambint ir nepaskambino....reikia ko gero dar laukti. Pretenduoju valstybes tarnyboje i pakaitines vieta 2m laikotariui. Matysim g.gif
Atsakyti