Įkraunama...
Įkraunama...

Ar imanoma rasti darbą ir kiek galėtų užtrukti

QUOTE(marinatas @ 2009 10 05, 21:37)
kaip sekės? ax.gif

Zadejo pereita savaite paskambint, bet nepaskambino. Laukiu kol kas ir dairausi kitu galimybiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau ir man baigėsi darbo paieškos g.gif .Užtrukau gal kokias 3 savaites,turėjau kažkur 5 pasiūlymus,išsirinkau labiau patinkanti.Nesu labai išranki,darbo labai reik,tai ir nenoriu ilgai ieškot,svarbu kad bent kažką pasiūlė.Vakar nuėjau į pokalbį,o šiandien jau ėjau pabandyt.Matyt įspūdį padarė tai jog atejau anksčiau nei tarėmės,o kita pretendentė pavėlavo ax.gif ,beto turėjau su savim cv(gražiai apipavidalinau ir atspausdinau ant storo popieriaus),ai buvau tikrai nuoširdi,nemėlavau nei apie vaiką,nei apie tai jog prieš tai namuose sėdėjau.
Atsakyti
QUOTE(sssvetacka59 @ 2009 10 13, 15:43)
Pagaliau ir man baigėsi darbo paieškos g.gif .Užtrukau gal kokias 3 savaites,turėjau kažkur 5 pasiūlymus,išsirinkau labiau patinkanti.Nesu labai išranki,darbo labai reik,tai ir nenoriu ilgai ieškot,svarbu kad bent kažką pasiūlė.Vakar nuėjau į pokalbį,o šiandien jau ėjau pabandyt.Matyt įspūdį padarė tai jog atejau anksčiau nei tarėmės,o kita pretendentė pavėlavo ax.gif ,beto turėjau su savim cv(gražiai apipavidalinau ir atspausdinau ant storo popieriaus),ai buvau tikrai nuoširdi,nemėlavau nei apie vaiką,nei apie tai jog prieš tai namuose sėdėjau.

Jums labai pasiseke, sveikinu gavus darba thumbup.gif O jei ne paslaptis kokio darbo ieskojot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2009 10 13, 17:17)
Jums labai pasiseke, sveikinu gavus darba thumbup.gif O jei ne paslaptis kokio darbo ieskojot? blush2.gif

Dekui,na pagal profesija vireja esu,tai ir ieskojau tokio.Gal tureciau kokia kita specialybe,taip lengvai nebuciau radus.
Atsakyti
As vis prie progos nusiunciu tai ten tai sian CV bet nieko visdar...
Atsakyti
Kazkodel nepasiseka net i pokalbi pakliuti, issiunciau jau turbut arti 100 cv ir visiska tyla... Siunciu cv i pareigybes lyg ir atitinkancias mano issilavinima, darbo patirti, sugebejimus... Gal i per mazai apmokamas pareigas, kur gal kokio studento reiketu ar i per geras man siunciu?? blush2.gif
Atsakyti
Ech,aš irgi jau nuo rugsėjo darbo ieškau.Atrodo,turiu ir patirtį,ir į atlyginimą didelį nepretenduoju.Bet kad tų pasiūlymų ,kuriuos atitikčiau,beveik nėra.Net į paprasto apskaitininko(kurį sugebėčiau laisvai) vietą reikia gerai mokančio anglų kalba.O ir Kaune labai nyku,jei kur pasiulymai darbo - tai Vilnius,Klaipėda,net Panevėžys.Jau pradedu galvot,kad reikia CV paprastoms pardavėjos pareigoms siųsti,kad nors kaip tą krizę pratempti g.gif
O jau paskaičius ,kad žmonės po 1,5 metų tik darbą susiranda,išvis kraupu pasidaro.Iš ko gyvent? blink.gif
Atsakyti
Tikrai buvo baisu 1.5 metu nedirbti,jauciausi labai blogai,atrode kad neturiu patirties tai nieko ir nesugebu,niekas net nenorejo paziureti kaip galeciau dirbti.. o gyvenau tai is 300 lt pasalpos is seniunijos, kadangi is birzos nieko negavau. tai gerai, kad vis dar pas mama buvau,nes kitaip ta tikraja prasme butu buve "sakes"
Atsakyti
Su darbais tai baisu, ne tas žodis verysad.gif
Aš irgi siuntinėju CV jau kurį laiką, bet niekas net į pokalbį nekviečia, o ir siūlomų darbų atlyginimai doh.gif
Kaip kitoms sekasi su paieškomis, internetu ieškote, ar dar kokiuose laikraščiuose skelbimų randat? 4u.gif
Atsakyti
O gal jus noretute save isbandyti kvepalu srityje platinant.Tai tikrai uzsidirbti galima,ir nemazai,nes kvepalus perku daug pigiau.Nes as y nevilty ir buvau puolus kai sumazejo mano atlyginimas ir negana to dar darbo kruvis.Bet cia as kiekviena menesy pasidarau neblogai.Tik per pazystamus,is salies zmonems dar nesiuliau .Galimybes tikrai neribotas.O dar artejant sventems tai tikrai uzsidirbti galima
Atsakyti
na aš darbą turiu,bet mane ispejo,kad nuo naujų liks tik pusė etato,svarbiausia darbo apimtis lieka ta pati,labai nusimynus,bet išeiti nenoriu,nes dirbti valdiškoj istaigoj daug geriau nei ant pono dirbti,bet atlyginimas mažeja nuo naujų 10proc,tarp kitko,aš tokį taupymą nesuprantu,na atleido pensininkės gerai,bet atleido valytojas,kiemsargius,ūkvėdžius ir jų darbą paskirstė kitiems likusiems,čia vadinasi sutaupė
Atsakyti
Vilnietės, prieš geras porą savaičiukių, o situacija ten nesikeičia ieškojo transporto vadybininkų Logistuose atrodo keturios laisvos vietos buvo, GLP taip pat dažna kaita, bet ne tik todėl, kad viršininkai ne patys geriausi draugai, bet ir dabuotojai už nieko nedarymą tikisi solidžios algos.... tai va pabandykit
Atsakyti