Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinio lavinimo mokyklėlės Kaune

Buvau nuėjusi pasižiūrėti. Aplinka man labai patiko thumbup.gif , šilta jauku. Tik kažin g.gif ar ten vaikučiai be darbelių dar šoka ir dainuoja - labai jau mano mergina nestuke.gif to nori.
Atsakyti
QUOTE(snizka @ 2005 10 26, 15:10)
Jei vaikui daugiu kaip 3metukai, tai VšĮ "Pramogų karalyste" kaip tik.
Čia yra vaikų popchorai vaikams nuo 3 iki 18 metų.
Šokių ir dainavimo čia gausite užtektinai.
Užsiemimai vyksta vakarais 3k/sav.

Noreciau savo 3,5 metu dukra leisti i koki popchora, tik nerandu,kur. Kokie cia popchorai, kada ir kur vyksta uzsiemimai ir kokia kaina ?
Atsakyti
QUOTE(argiedre @ 2005 11 01, 20:35)
Noreciau savo 3,5 metu dukra leisti i koki popchora, tik nerandu,kur. Kokie cia popchorai, kada ir kur vyksta uzsiemimai ir kokia kaina ?

Cia yra popchorai "Mazylis", "Perliukas", "Linksmoji šypsena"
Užsiemimai vyksta vakarais, del dienu geriausiai klausti ju, nes viskas priklauso i kokia grupe papulsite.
Telefonai: 8-676 20422, 8-676 20424
Atsakyti
Gal galit patarti, kur leisti 2 metų dukrą? Norėtume kažko panašaus į estetinio lavinimo mokyklėlę. Dabar lankom YAMAHA, bet norėčiau daugiau užsiėmimų, įvairesnių.
Atsakyti
Labai ačiū.
Atsakyti
gal galit kas nors duoti rytuku vadoves telefona ax.gif ir dar kokiu mokykleliu kontaktu mano maze tiesiog reikalauja keliausti pas vaikus mum jau tuoj trys. ir dar domina pop chorai ar mados studijos zodziu kas ka galit rekomenduoti labai laukiu i az jusu zinuciu. aciukas 4u.gif
Atsakyti
GAl netycia kuri nors turite koordinates rytiniu mokykleliu kur nereikia tevams likt su vaikuciais? Ar tos zuika puika mokykleles kaip suprantu ten teveliai nereikalingi. PArasykite. Aciu
Atsakyti
labai idomu parasykit aoie ta silainiuose kokia kaina?
Atsakyti
mums reiktu kad vaika ruoštu mokyklai, vyktu pamokėlės supažindintu su raidėm ir skaičiais, taip pat dailės pamokėlė, , dainavimo, . įvairios šventės. nes darželi nieko nemoko tik buksta o auklėtojos sako kad vaikam taip reik nor jau vaikai 6 - 7 metu . gal kas lankot koke mokyklele bučiau labai dekinga už adresa ačiu
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal galit patarti i koki bureli leisti savo 1,1 metuku dukryte?
Atsakyti
jei galit parasykit ryto mokykleles kontaktus ir kaina...sudoomino ir jei galima i AZ
Atsakyti
Ir as noreciau Ryto mokykleles kontaktu i AZ 4u.gif
Atsakyti