Vijolina yra šalia sūpynių parko. Išsamiau gali pasiskaityt adresu www.vijolina.lt
o mes su dukryte, tai daug mokyklėlių apėjom, bet nelabai mums tiko tai ka jie siūlo. Su mažesniais vaikais jai būdabo neįdomu, o didesnius jau mokina raides ir panašių dalykų, o as manau kad 3m. vaikui tai visiškai nereikalinga.
Va dabar lankom kūrybos namučius "vėjų fėja" ir esam labai patenkintos.
Labai įdomu, o kas tai yra?
kūrybos namučiuose "Vėjų fėja" užsiėmimai vyksta vaikams nedidelėse grupelėse, užsiėmimus veda menininkai. iš pradžių yra bendraujama kokia nors tema, pvz. naminiai gyvūnai, vandens gyvūnai ir t.t. rodomos vaizdinės priemonės, kartais koks vaidinimukas. po to yra žaidžiamas koks nors žaidimas ar šokamas šokis, kuris kažkaip siejasi su tos dienos tema. o dar po to visi vaikučiai eina daryti kūrybinio darbelio. visas priemones duoda mokytojos, patiems nieko neštis nereikia. o dirbama su labai įvairiom medžiagom, įvairiausi dažai, plunksnos, šiaudai, popierius, medžiaga, medis, molis ir t.t.
kas įdomiausia, tai, kad mano dukra yra labai judri ir nė minutėlės vienoje vietoje nepasėdinti, o šiose pamokėlėse sugeba susikaupti. darydama kūrybines užduotis tiesiog švyti iš laimės, ir kiekvieną dieną vos atsikėlus klausia, ar jau šiandien eisim i būrelį ir ką tenai darysim.
vienu žodžiu, atradom tokia vietą, kurioje mano dukra jaučiasi puikiai, o tai man ir yra svarbiausia.
kas įdomiausia, tai, kad mano dukra yra labai judri ir nė minutėlės vienoje vietoje nepasėdinti, o šiose pamokėlėse sugeba susikaupti. darydama kūrybines užduotis tiesiog švyti iš laimės, ir kiekvieną dieną vos atsikėlus klausia, ar jau šiandien eisim i būrelį ir ką tenai darysim.
vienu žodžiu, atradom tokia vietą, kurioje mano dukra jaučiasi puikiai, o tai man ir yra svarbiausia.
Atrodo turėtų būti įdomu, o kurioje vietoje čia yra? Kaip aplinka? Kiek kainuoja? Kokio amžiaus tavo vaikelis? Jaučiu perdaug klausimų

užsiėmimai vyksta Vilniaus g. šalia "Avilio" (reikia eit i broma). mano požiūriu, tai aplinka ten labai jauki (ko nepasakyčiau apie daugeli kitų makyklėlių). kainuoja 50lt. mėnesiui. renkames du kartus per savaite. Mano dukrytei praeitą savaite sukako 3 metukai, bet mačiau ten ir mažesnių ir didesnių vaikų. svarbiausia tėvų požiūris į tai, ką vaikui galima leisti daryti. nes kaip jau minėjau anksčiau, ten vaikučiai dirba su įvairiom medžiagom, tai jei teveliams atrodo, kad mažam vaikui negalima duot pvz. teptuko ar klijų, tai nelabai ir išeis dalyvaut užsiėmimuose.
vadovės požiūriu, tai vaikams reikia kuo anksčiau leisti su viskuo susipažinti, nes taip lavinasi jų kūrybiškumas. beje, vaikai skatinami viską daryti patys, nesvarbu kad gaunasi šleivai ar kreivai. aišku, kaikurios mamytės mėgina pačios už vaikus darbelius daryt, bet gal su laiku supras, kad vaikui daug svarbiau pats kūrybinis procesas, o ne rezultatas.
vadovės požiūriu, tai vaikams reikia kuo anksčiau leisti su viskuo susipažinti, nes taip lavinasi jų kūrybiškumas. beje, vaikai skatinami viską daryti patys, nesvarbu kad gaunasi šleivai ar kreivai. aišku, kaikurios mamytės mėgina pačios už vaikus darbelius daryt, bet gal su laiku supras, kad vaikui daug svarbiau pats kūrybinis procesas, o ne rezultatas.
O kokiu laiku vyksta užsiėmimai? Maniškė dar miega pietų miegelį. Beje ar patalpos šiltos???? O kiek laiko trunka? Ar tu būni kartu ar ateini tik pasiimti? Gal gali kontaktėlį į asmeninę.
Mane labai sudomino "Vėjų fėja", tik maniškė lanko darželį, o darželyje ji pakankamai negauna ko ji nori, matau tai namuose kad jai truksta užsiemimo, ar ten užsiemimai vyksta tik pirmoje dienos pusėje? Parašyk daugiau apie užsiemimus

Žodžiu viskas labai idomu, bet matau kad mano panai taip norisi pašokti ir padainuoti, o darželyje jokių būrelių nėra, o kiek ieškojau internete irgi nieko neradau kad būtų kokie užsiemimai vėliau, ne ryte ir ne per pietus, nes maniškė miega pietų miegelio.
nejaugi taip nieko ir nėra

QUOTE(linuciuke @ 2005 10 26, 15:19)
Žodžiu viskas labai idomu, bet matau kad mano panai taip norisi pašokti ir padainuoti, o darželyje jokių būrelių nėra, o kiek ieškojau internete irgi nieko neradau kad būtų kokie užsiemimai vėliau, ne ryte ir ne per pietus, nes maniškė miega pietų miegelio.
nejaugi taip nieko ir nėra 

Jei vaikui daugiu kaip 3metukai, tai VšĮ "Pramogų karalyste" kaip tik.
Čia yra vaikų popchorai vaikams nuo 3 iki 18 metų.
Šokių ir dainavimo čia gausite užtektinai.
Užsiemimai vyksta vakarais 3k/sav.
Linuciuke, "Vėjų fėjoje" mažiems vaikams užsiėmimai tik iš ryto, nes po pietų renkasi mokyklinukai. o ar jūs nebandėt į Suzuki užsukti? ten juk irgi yra ne tik muzikos užsiėmimų, bet ir dailės, sporto bei kt. ir jie tikrai vyksta vakarais.
mamka, usiėmimai vyksta trečiadieniais ir penktadieniais nuo 10 arba nuo 11 val. čia jau kaip kam patogiau. trunka apie valanda, bet gali but ir ilgiau (nes niekas ten jau taip tiksliai i laikrodi nežvilgčioja).
del šilumos, tai manau, kad pakankamai. vaikučiai ten būna su kokiu nors juos lydinčiu asmeniu, tačiau manu, kad jei taviškis nebijotų pasilikti vienas, tai irgi nebūtų jokios problemos, galetum ateit tik pasiimt.
šiaip tai mamyčių prašoma kuo mažiau kištis į vaikučių kūrybinį procesą, nes kaikurios taip įsijaučia, kad pačios už vaikučius darbelius daro. šiaip tai vienoje iš patalpų yra kiliminė danga ir daug pagalvėlių, tai va ir įsitaiso mamytes kaip joms patogu. kontaktini tel. imesiu i asmenine, tik nezinau ar siandien, nes šiuo metu sėdžiu darbe, tai jaučiu, kad neturėsiu su savim.
mamka, usiėmimai vyksta trečiadieniais ir penktadieniais nuo 10 arba nuo 11 val. čia jau kaip kam patogiau. trunka apie valanda, bet gali but ir ilgiau (nes niekas ten jau taip tiksliai i laikrodi nežvilgčioja).
del šilumos, tai manau, kad pakankamai. vaikučiai ten būna su kokiu nors juos lydinčiu asmeniu, tačiau manu, kad jei taviškis nebijotų pasilikti vienas, tai irgi nebūtų jokios problemos, galetum ateit tik pasiimt.
šiaip tai mamyčių prašoma kuo mažiau kištis į vaikučių kūrybinį procesą, nes kaikurios taip įsijaučia, kad pačios už vaikučius darbelius daro. šiaip tai vienoje iš patalpų yra kiliminė danga ir daug pagalvėlių, tai va ir įsitaiso mamytes kaip joms patogu. kontaktini tel. imesiu i asmenine, tik nezinau ar siandien, nes šiuo metu sėdžiu darbe, tai jaučiu, kad neturėsiu su savim.
Noriu papasakot , kokia mokyklele mes lankom. Tai uzsiemimai maziems vaikuciams nuo 2m. Mokykleleje piesiam, lipdom, sokam ir isdykaujam.Skaitom knygeles ir klausom gamtos garsu, zaidziam su gamtinem medziagom - kastonais, lapais ir t.t.Mokykla yra Kaune, Sarkuvos gatveje, "Ryto" pradineje mokykloje. Ji visiskai nauja - tik pradeda pirmus zingsnelius.Vaikuciai kol kas tik 3, kamerine aplinka Todel ir nusprendziau papasakot apie ja - gal atsiras dar norinciu eiti - butu linksmiau.Jeigu ka sudomino - galeciau parasyti mokytojos Daivos telefona.Tiesa, uzsiemeimai 2 kartus per savaite nuo 18.00 val.