Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinio lavinimo mokyklėlės Kaune

Sveikos,
Ši tema ir mane domina. Auginu 3m. energingą jaunikaitį, į darželį neinam, tai norisi, kad pabūtų su vaikais. Aš galvoju gal apie "Suzuki" mokyklėlę g.gif
Jei galit parašykit tos, kurios augina energingus 3-ius ką jūs pasirinkę ir kodėl mirksiukas.gif Nes aš nežinau ką čia mums rinktis, darbeliai man atrodo jam nelabai tiks, nes sunkiai koncentruojam dėmesį ir negalim ilgai sėdėti vienoje vietoje doh.gif
Atsakyti
o jus pabandykit pipirinos estetinio lavinimo studija ten ivairaus amziaus grupiu yra mes lankom ir labai patenkintos ji turi tinklalapi www.Pipirina.lt paskaitinek gal patiks 4u.gif
Atsakyti
mes lankom Vijoliną, tai tikrai labai patinka wub.gif
visa informacija apie šią mokyklėlę yra čia
Atsakyti
sveikos,
turiu beveik 2 metu dukriuka..kas ka man parekomenduotu uzsiemimams...kolkas niekur neinam,bet nora turim,Randames Sakiu rajone,vaziuotume i juos...cia tokiam amziui uzsimusus nieko nerasi...manau net iki 4 metu nieko schmoll.gif
Geriau i az parasykit smile.gif Aciu mirksiukas.gif

Tiesa,ir kainytes kokios panasiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2008 01 29, 15:46)
Sveikos,
Ši tema ir mane domina. Auginu 3m. energingą jaunikaitį, į darželį neinam, tai norisi, kad pabūtų su vaikais. Aš galvoju gal apie "Suzuki" mokyklėlę g.gif
Jei galit parašykit tos, kurios augina energingus 3-ius ką jūs pasirinkę ir kodėl mirksiukas.gif Nes aš nežinau ką čia mums rinktis, darbeliai man atrodo jam nelabai tiks, nes sunkiai koncentruojam dėmesį ir negalim ilgai sėdėti vienoje vietoje doh.gif

Mes tai pasirinkę SUZUKI ir mano mergina labai patenkinta ta mokykėle, pirmiausia dėl lengvo bendravimo su vaikais, dabas vaikučiams pateikiamas su tokia nuotaika, taip žaismingai, kad net gražu žiūrėt, kaip tai vaikučiai tiesiog švyti.
Atsakyti
sveikos,mamytes, gal zinote kokiu mokykleliu patiems maziausiems nuo 4 men.
Atsakyti
Sėkmės mokyklėlė
man sudomino, gal yra daugiau žinančių?
Atsakyti
Turiu dvimetinuką, darželio dar nelankome. Gal kuri žinote, ar siais metais Raganėlės Pipirinos mokykloje bus renkamos grupes tokio amžiaus vaikučiams? Ir kada? Girdėjau tik gerus atsiliepimus...
Atsakyti
Maniske pries mokykla irgi lanke Pipirinos mokyklele, dabar jai 9m., bet visada prisimena ta mokyklele, sako ir dabar noretu lankyti, o ir ismoko ten tikrai daug, dabar mokykloje anglu k. jai lengvai sekasi. O pati Pipirina tai kaip medus vaikus traukia smile.gif

Tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, kokias zinote mokykles 3-4 metuku vaikuciams Silainiuose, Vilijampoleje ar kazkur panasiai... (be Rudnosiuko)
Atsakyti
kazkaip tylu čia blink.gif Gal žinote kokią nors mokyklėlę (dar veikiančią), į kurią priimtų 1,9mėn mažyliuką? (Kaune)
Atsakyti
Sveiki, mes lankom mokyklele peledziuku, estetinio lavino, kalnieciu gatveje ji valstybine , ir mamaytes atveda vaikiukus mazdaug nuo 2m, ziema vaikuciu budavo daugiau, tai buvo dvi grupes didesniu ir mazesniu, daba padare viena, bet visai neblogai pendraujam mes ten, gali ir mamytes buti kartu, gali ir palikti jai vaikutis drasusu ir lieka be problemu, ten jie lipdo piese, zaidzia zaidimus dianeles dainuoja, visi tradicines sventes nepraeina nepaminetos su visom atrakcijom.. dar jie ten ir pasakeliu klauso kaip mokytoja seka su lelutem, o mazajam mano didziause yspudi paliko arbateles gerimas, visi vaikiukai suseda prie stalo su paprasciauseis sausainukais, ir arbatele, atsigere pasneka bendrauja ir tt, aisku yra siek tiek laikelio ir padukti, vienas gal minusas, nors mes pripratom ir visai gerai, kad pamokeles vyskta tik vakarais 17.30 val mazdaug iki 19 ir tikrai moket labai labai juokinga suma 13 lt... mes einam ir dzaugemes darzeli net minciu nera smile.gif
Atsakyti