Įkraunama...
Įkraunama...

Dailusis čiuožimas 22

QUOTE(Nikolajus @ 2011 12 28, 22:59)
Laba,  4u.gif
Dėl firmos, tai geriausiai būtų, jei yra tokia galimybė, pasimatuoti įvairių firmų batus, kad pajusti, kurie batai labiau prie kojos tinka, su kuriais patogiau. Dėl modelių, daugiausiai domėjaus Edea batais, mat juos pasirinkau. Tai iš Edea, bent jau dailiajam čiuožimui reikėtų rinktis batus, pradedant nuo Edea Overture - skirti viengubiems šuoliams, vidutiniam čiuožimo intensyvumui (jūs juk ir čiuožiat 4-5 kartus per savaite) ir pan. Tie pigesni modeliai, nežinau, gal jų ir "užtenktų", bet klausimas, ar pakankamai kieti, ar ilgai laikys. Mat tie pigesni batai skirti jau daugiau įprastam pasičiuožinėjimui, būna minkštesni, ne tokie patvarūs, ten ir pavažos paprastesnės komplekte eina. Tai, jei rinksitės iš Edea, patarčiau Overture. Vis vien juk koja neauga, tai geriau vienąsyk sumokėti daugiau ir turėti normalias pačiūžas, su kuriom ir treniruotis turėtų būti geriau, mat jos tam skirtos.  4u.gif

Labai jums ačiū 4u.gif tuomet teks dar pataupyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2011 12 28, 22:31)
sveiki, gal kas galėtų patarti kokios fimos pačiūžas pirkti...? esu megėja... į treniruotes su treneriu einu 1 kart per savaitę. Be trenerio dar 3-4 kart per savaitę. Kokių pačiūžų man "užtektų" iš http://www.icesport....mplektai-14/lt/  4u.gif

Kokiame cia mieste sportuosi? As taip pat neintensyviai lankau pas trenere,tai man trenere irgi patare edea overture,labai smagios paciuzos,bent jau mano kojai tinka,bet kad tiktu idealiai reiktu tau nueiti koja pamatuoti ir uzsakytu tau paciuzas pagal pedos ismatavimus mirksiukas.gif Sekmes sporte 4u.gif
Atsakyti
gal kas žinote ar EDEA OVERTURE 255 dydis yra link 39 ar link 37? 4u.gif mano koja 37,5... 241 mm. kažin ar nebūtų perdideli? visada čiaužau su stora kojne, nes kojos šala doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Aushrita @ 2011 12 29, 17:52)
Kokiame cia mieste sportuosi? As taip pat neintensyviai lankau pas trenere,tai man trenere irgi patare edea overture,labai smagios paciuzos,bent jau mano kojai tinka,bet kad tiktu idealiai reiktu tau nueiti koja pamatuoti ir uzsakytu tau paciuzas pagal pedos ismatavimus  mirksiukas.gif  Sekmes sporte  4u.gif

ačiū 4u.gif ne Klaipėda verysad.gif
Atsakyti
ar yra vyriškos ir moteriškos pačiūžos? ar jos skiriasi tik spalva. Norečiau pirkti juodas ar pilkas ax.gif man joudos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eva26: 07 sausio 2012 - 19:52
QUOTE(eva26 @ 2012 01 07, 09:48)
gal kas žinote ar  EDEA OVERTURE 255 dydis yra link 39 ar link 37?  4u.gif mano koja 37,5... 241 mm. kažin ar nebūtų perdideli? visada čiaužau su stora kojne, nes kojos šala  doh.gif

Čia edea dydziu lentelė

QUOTE(eva26 @ 2012 01 07, 19:52)
ar yra vyriškos ir moteriškos pačiūžos? ar jos skiriasi tik spalva. Norečiau pirkti juodas ar pilkas  ax.gif man joudos  wub.gif

Tikrai nėra skirtumo, jei patinka juodos gali pirkt juodas, pilkas ar kitos spalvos paciuzas. Svarbu tau tiktų dydis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2012 01 07, 22:54)
Čia edea dydziu lentelė
Tikrai nėra skirtumo, jei patinka juodos gali pirkt juodas, pilkas ar kitos spalvos paciuzas. Svarbu tau tiktų dydis. 4u.gif

kad su tais dydžiais sunkoka nepasimatvus...pagal lenteles EDEA reikia 250, Risport 255 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2012 01 08, 12:55)
kad su tais dydžiais sunkoka nepasimatvus...pagal lenteles EDEA reikia 250, Risport 255  doh.gif

Tai kad čia kiekvieno gamintojo vis kitokio dydžio reikia, va pvz. mano koja pagal liniuotę lygiai 290, o atsistojus ant Risporto matuoklės rodo, kad reikia 300. Taip kad nieko nuostabaus.
Aišku, geriausia būtų pasimatuoti.

Beje, dar vyriškų ir moteriškų pačiūžų. Iš tiesų, skirtumo jokio, tik spalva, tik toks dalykas, kad baltą jei kur užkabinsit, tai iškart ir matysis visi įpjovimai, įkirtimai ir pan. "sužalojimai", o su juodom nesimato praktiškai nieko (tiesa užkabinus senesnes pilkas EDEA pasimatydavo kažkas šviesaus, bet gal taip jau nebėra, kalbu apie pirmus jų modelius), iš toliau jos visada kaip naujos (pvz. turiu net skylę kiaurai pramušus bate, o iš toliau nesimato)
Atsakyti
Sveiki čiuožėjai ir čiuožėjos smile.gif
Ar dar yra gyvų? labai aptilusios visos diskusijos, kaip matau.
mane gal kas nors prisimins,aš Sonata, . Prieš 3 metus ir aš buvau šių diskusijų dalyvė, anksčiau dalyvaudavau FoxBlau vardu, čiuožinėjau tai Vilniaus akropoly , tai ledo rūmuose. Tuomet sugebėjau nusitraukti čiurnos raiščius doh.gif ir šiuos 3metus nenorėjau ir bijojau lipti ant ledo. Tačiau prieš keletą savaičių nusprendžiau persilaužti per save ir atsistoti ant ledo vėl smile.gif

Kaip gi jums sekasi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enimdreja: 13 gegužės 2012 - 09:23
QUOTE(Enimdreja @ 2012 05 13, 10:17)
Sveiki čiuožėjai ir čiuožėjos smile.gif
Ar dar yra gyvų? labai aptilusios visos diskusijos, kaip matau.
mane gal kas nors prisimins,aš Sonata, . Prieš 3 metus ir aš buvau šių diskusijų dalyvė, anksčiau dalyvaudavau FoxBlau vardu, čiuožinėjau tai Vilniaus akropoly , tai ledo rūmuose. Tuomet sugebėjau nusitraukti čiurnos raiščius doh.gif ir šiuos 3metus nenorėjau ir bijojau lipti ant ledo. Tačiau prieš keletą savaičių nusprendžiau persilaužti per save ir atsistoti ant ledo vėl smile.gif

Kaip gi jums sekasi? smile.gif

Sveika sugrįžusi!
Pamename tave, tikrai. 4u.gif Džiugu, kad ryžaisi sugrįžti į ledo stichiją.
bendravimas kiek gyvesnis Skype pokalbyje (Chat'e). kartais... biggrin.gif
Atsakyti
Jo, mes dabar skaipiniai pasidarėm visi. :-)
Atsakyti
na smagu, smagu, kad bendravimas nenutrūko smile.gif papasakokite kaip patobulėjote per šiuos metus, kur, kaip, pas ką treniruojates ir t.t. smile.gif labai įdomu sužinoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enimdreja @ 2012 05 13, 12:49)
na smagu, smagu, kad bendravimas nenutrūko smile.gif papasakokite kaip patobulėjote per šiuos metus, kur, kaip, pas ką treniruojates ir t.t. smile.gif labai įdomu sužinoti mirksiukas.gif

Sonata, progresu galima laikyti tą faktą, kad mes vis dar čiuožiame. biggrin.gif O apie "progresą" - kai šiandien pamiršai, ką ir kaip darei užvakar - tikrai, nesinori kalbėti. Svarbiausia - čiuožiame ir netgi bandome treniruotis. mirksiukas.gif O pati didžiausia viso to prasmė - kad nesėdime prie TV su alumi ir čipsais ir mums šis užsiėmimas suteikia labai daug pozityvo. Aišku, čia labai IMHO. mirksiukas.gif
Geriau, pasidalink, ar buvai ant ledo?
Atsakyti