Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

Mes anksti neguldom,nes is ryto angsti nesikeliam. As dirbu po pietu,tai pati noriu ryte pamiegoti. Osiaip tai mazdaug apie 10,jau guldau,bet uzmiega gal tik 11 .
Kaip atsigula nu tai tda prasideda:
1- noriu gerti.
2- noriu sysiu.
3-noriu valgyti.
4- man liudna vienai miegoti.
5- nu,leisk nors 5-minutes paguleti jusu lovyteje.
Ir taip kiekviena vakara. Retas atvejis ,kad ji is karto uzmigtu.Oapie pietu miega tai net nekalbu.
Atsakyti
mano mergina nuo gimimo buvo pratinama 21.00 gultis liulio. mazdaug 10 minuciu iki devyniu nuprausiu, perrngiu pizamyte, o 21 jau i lovyte. dazniausiai 21.15-30 jau luzus rolleyes.gif grieztai laikomes sios tvarkos g.gif
Atsakyti
Maniski anksciau igi 9 val. liuliu ir iki 9 ryto miega. Dabar keliasi 6-7 ryto, tai jau luzta 7 30-8 00 vakaro. Irgi 5-10 min, bando protestuoti su sulipusem akim, bet uzmiega. Tik as jo nemaudau nakciai, kartais pres vakariene...o pries miega buteliuka ir labanakt 2.gif
Atsakyti
Mano irgi abu 21 val. eina miegoti. Vianam 6.5 m., kitam 4 men. smile.gif Vyresniajam isimtis gali buti padaryta savaitgali. Ir tai tik pusvalandis.
Atsakyti
QUOTE (oksanita @ 2004 05 26, 05:30)
Mes anksti neguldom,nes is ryto angsti nesikeliam. As dirbu po pietu,tai pati noriu ryte pamiegoti. Osiaip tai mazdaug apie 10,jau guldau,bet uzmiega gal tik 11 .
1- noriu gerti.
2- noriu sysiu.
3-noriu valgyti.
Ir taip kiekviena vakara. Retas atvejis ,kad ji is karto uzmigtu.Oapie pietu miega tai net nekalbu.

Maniškis Vidas irgi elgiasi panašiai. Noriu sysiu, noriu atsigert, noriu truputį televizoriaus pažiūrėt. Bet kadangi ryte čiuožia į darželį, tai griežtai guldom, dar kokią knygutę paskaitau ir viskas. O savaitgaliais tai pietų miego niekaip neužmigdysi, užtat nuo 18 val. prasideda pastovus zyzimas, pykčiai ir pan. smile.gif
Atsakyti
Mano Urte nezyzia vakare,jaigu buna pavargus.
Tik klausau kotai tylu ten pas ja kambari, nueinu paziureti, o ji miega sau graziai susisikus thumbup.gif
Atsakyti
Na mano mergycka, 20val. guli savo lovoje, klausosi per radija Pelytes Pukuolytes daineliu ir pasakeles, kuri tesiasi iki 21val.ir kartais galo nesulaukusi luzta.Ryte 8 vos ne vos prikeliu i darzeli.Tokia tvarka jau trys metai smile.gif.Savaitgaliais aisku taip neiseina, buna ir 24 ir 1val.(kartais), tada ryte parpiam visi iki 11val.Pietu miega tik darzelyje, o namie jau nebe
Atsakyti
QUOTE (oksanita @ 2004 05 26, 05:30)
1- noriu gerti.
2- noriu sysiu.
3-noriu valgyti.

kazkur girdeti issikalinejimai:))

skirtumas tik tas kad mes einam i darzeli tai tenka keltis apie 7val. uztai ir miegoti einam 20 val. na aisku tada prasideda visi sitie: sisiu ,gerti, liudna vienai,noriu paguleti jusu lovytej, duok pavartyt knygute, pasek pasaka ir t..t
irgi labai retai uzminga is kart tik paguldyta dazniausiai viskas tesias iki 21.30 val . bet siaip jei pastoviai neprimintum kad miegotu o neissigalvotu nesamoniu tai tikriausiai trauktu ir ilgiau....
Atsakyti
QUOTE (Tiara @ 2004 05 27, 13:34)
Na mano mergycka, 20val. guli savo lovoje, klausosi per radija Pelytes Pukuolytes daineliu ir pasakeles, kuri tesiasi iki 21val.ir kartais galo nesulaukusi luzta.Ryte 8 vos ne vos prikeliu i darzeli.Tokia tvarka jau trys metai smile.gif.Savaitgaliais aisku taip neiseina, buna ir 24 ir 1val.(kartais), tada ryte parpiam visi iki 11val.Pietu miega tik darzelyje, o namie jau nebe

Tiara, isduok paslapti per kokia radijo stoti klausot daineliu ir pasakeliu.
Dauguma ju transliuoja ir per interneta, tai gal ir mums pasisektu paklausyti clap.gif
Atsakyti
kkai neinam i darziuka tai mioegot einam kai norisi nuo 21 iki23 val. ,o siaip 21v.
Na o didzioji panike eina 22 v. miegot bet daznai nesulaukia ir tiek
Taip iseina kad didzioji eina miegot daug anksciau uz mazaji vaikinuka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu pavydžiu aš jums mamytės, kad taip anksti vaikučiai gulasi. O mano dukriukas (dabar 1m.5 mėn.) nuo gimimo labai mažai miega. kažkur nuo 1 metukų mūsų grafikas toks: einame miegoti 23-24h., o keliamės 7 - 7.30h, dieną miegame apie 1 valandą. Blogiausiai būna, kai lieka pas senelius nakvoti. Jie pripratę jau 21.30 - 22h eiti miegoti, tai močiutė leipdama iš miego laukia mažiausia iki 23.00 pakol dukriukas užmiega, ir mano mama nusnaudžia lovoje kelis kartus, pakol anūkėlė žaidžia, bet po to būna už nosies patampoma ir greit prižadinama. Man tai labai blogai toks jos grafikas, bet neįsivaizduoju kaip jį pakeisti, nes pakol užmiega, tai dar pora valandų praeina pakol pati į lovą susiruošiu, o 7-7.30 jau reikia keltis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika1: 27 gegužės 2004 - 22:42
Jau uzkniso juodai: abi dukros be 22.30 ne pro kur neuzmigdysi. Vienas viename kambary skaitom pasakas, kitas kitame- supame, glostome. Zodziu, uzimtumas tevu 100 proc., o kai dar pats apie lova galvoji- tai ir pyktis pradeda verztis. O keliasi tai anksti biggrin.gif
Atsakyti