Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

Mano mazoji visai nubludo. Vakar kazkoks priepuolis buvo uzejes: davesi BEGOM po kambarius iki 23.30 doh.gif Ir supom, ir dainavom, ir nesiojom, ir... barem- ni figa biggrin.gif Taip zmogui kantrybe gali trukti. Nu paskui tetis siaip ne taip "uzspaude". Aciu jam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (cipliukas @ 2004 05 26, 08:32)
Mano irgi abu 21 val. eina miegoti. Vianam 6.5 m., kitam 4 men. smile.gif Vyresniajam isimtis gali buti padaryta savaitgali. Ir tai tik pusvalandis.

PAS MUS TAS PATS smile.gif
Atsakyti
Mūsų Dovydą nuvaryti miegoti.....kažkoks siaubas sad.gif , pats procesas, bet užmiega greitai tongue.gif . Stengiamės užlaužti iki 22.00 h
Atsakyti
Mano mazyliui beveik 4 metukai, guldau miegoti apie 21-22 val. dar koki pusvalandi padainuoja paplepa, pora kartu papraso aploti, pabuciuoti tai uzmiega kazkur 22,30 blink.gif doh.gif
Atsakyti
Po savaitgalio Palangoje vaziuojant namo didzioji 19 val. uzmigo masinoje ir buvo vel pazadinta tik ryte 7 val. i darzeli. Ir nepersimiegojo wink.gif Tai ne tas zodis, kad migdyti nereikejo, as visa vakara laukiau kol prabus, nes smeliu aplipusi buvo. Bet veltui. Nuprausiau ryte, o kiek ten to smelio beliko po nakties tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 06 01, 05:56)
Jau uzkniso juodai: abi dukros be 22.30 ne pro kur neuzmigdysi. Vienas viename kambary skaitom pasakas, kitas kitame- supame, glostome. Zodziu, uzimtumas tevu 100 proc., o kai dar pats apie lova galvoji- tai ir pyktis pradeda verztis. O keliasi tai anksti biggrin.gif

mielos mamos,

patarkit kaip pakeisti vaikams miego rezima? keltis ir skubeti niekur nereikia, tai ir miega iki 8:30, uztat vakare be 23 h neuzmiega, nors guldau 22 h

kol nurimsta, kol uzmiega, kol pati susitvarkau jau ir vidurnaktis, o keltis tai anksti.. ar turejot kas patirties, kaip juos pripratinti gultis 20:30, kad 21 jau miegotu (drambliuko svajone) g.gif
Atsakyti
Mirtishe, kad drambliuko svajone tai tikrai, as ir pati negaliu pakeisti savo miego rezima, nors labai reikia ir labai stengiuosi, o vaikui tai beviltiska visai man atdoro
Atsakyti
Kai dukrai prasidejo vasaros atostogos, tai pasakiau: "dabar atostogos ir tu gali eiti miegoti kada nori" doh.gif Tai kai reikia kur nors vaziuoti anksti, tai meginu nuvaryti anksciau miegoti, o si savo angeliska israiska klausia "ka jau atostogos baigesi?" laugh.gif Nu bet nieko, kai artes mokslo metai vel sugrazinsiu savo rezima 20.00 miegoti, ir 6.40 keltis rolleyes.gif
Mirtishe, pamegink nekreipti pati i vaikus demesio ir demonstratyviai eik miegoti anksciau. Gal pades unsure.gif man tai padeda, kai pasakau, kad as nelauksiu smile.gif
O siaip, tai labai naudinga kaip nos susitarti graziuoju smile.gif Na sugalvoti, ka dar gali nuveikti nusiprauses ir atsigules i lova ir t.t.
Atsakyti
dantu valyti, koju plauti ir pan. dar siaip taip nuvarau, bet kad atsigule i lovas pradeda xi-xi-xa-xa ir taip ilgam.. atrodo, kad per diena neprisipliurpia
Atsakyti
clap_1.gif
Sveiki, ka tik prisijungiau prie sio pokalbio, nes tikrai idomi tema!!!
Mano mazoji 20.00 val jau sapnu karalysteje.Pradejome toki rezima kai jai suejo vieni metukai.Apie 19.30 praustis,tada i lova ir ji jau laukia, kad as ar tetis paskaitytume pasakele.Po jos ijungiu jai dar vaikiska magnetofona ir ji dar klausosi keleta minuciu daineliu ar pasakos,ir "atsijungia".Atrodo viskas taip paprasta...Zinoma, kai pradejome sia ceremonija, nebuvo lengva ir reikejo daug ir gelezines kantrybes.Norejau kelis kartus viska mesti per "tvora" - atsilaikiau.Ir kiekviena vakara ta pati ceremonija:praustis,paskaityti pasaka,ijungti kasete.Kartais su pykciais ir su asaromis. Po kokiu 2 mensiu, ji suprato savo rezima ir dabar tai jai jau visiskai normalu.Gal dar tureciau pasakyti, kad ji pietu nebemiega, eina kelias val. i darzeli, tai ir buna vakare uztektinai pavargusi.Veliau jos paguldyti ir neiseina, nes praejus tam tikram laikui, ji darosi irzli ir nesukalbama.Taip, kad ir laikomes jau 2 metai tokio rezimo ir mums visiems gerai.Mazoji pakankamai gauna miego, o mums lieka visas ilgas vakaras dviese... clap_1.gif
Pabandyti verta.
Atsakyti
Nu su tais miegojimais tai jau tikrai būna kančia. Nors manoji prie režimo įpratinta nuo pat gimimo, bet ji nemiegalė, kūdikis būdama ilgiau valandos neišmiegodavo. Nuo 2 metų kažkur nustojau aš ją pietų migdyti, nes vienas vargas būdavo. O vat prieš gerus metus mes susitarėm su ja - po Dviračio žinių miegoti. Tos žinios būna visada pastoviu laiku, labai aiškus jai terminas, ir baigiantis Žynioms, jau pradeda pati krutintis link vonios. Apie devintą jau lovoj, jei neprasikaltus - pasaka, pamylavimai pabučiavimai ir zuikio apklostymai. O kai ji jau lovoj, man vakaras laisvas. Bėda tik ta, kad mes vienam kambary, tai būna kad ji ilgai neužmiega. kuičiasi, ir iki piktumų prieina, bet aš labai griežta mama, todėl stengiasi toj lovoj kuistis tyliai. Pratrūksta aišku iki dainų ir plojimų (akomponavimas) tai paima juokas bet vistiek apibaru unsure.gif
Bet kaip ten bebūtų, aš džiaugiuosi, kad ji pati sutiko su nurodytu miegojimo laiku, ir labai lengva yra argumentuoti, kodėl ji turi eiti miegoti - todėl, kad Dviračio žinios jau baigėsi biggrin.gif
Savaitgaliais ir švenčių dienom aišku yra išimtys wink.gif
Atsakyti
Mano penkiametis eina gulti apie 22,30. Norėčiau guldyti anksčiau, bet ir taip jau apie 6 ryte keliasi. Jei paguldyčiau 21 val, neaišku kada prabustų. Pietų miego tai jam dar reikia - jei nepamiega, vakarė piktas kaip širšinas būna. biggrin.gif
Atsakyti