Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

Kai eina į darželį, tai maniškė apie 21 val. pradeda ruoštis miegeliui: pasakyčių skaitymas, prausimasis, dantukų valymas, visiems "labanaktukai" ir t.t. Paskui dar derybos dėl "vieno gabaliuko" pagulėjimo mamytės lovytėj... 22 valandą jau būna "lūžusi". Kartais visa tai įvyksta ir anksčiau. Savaitgaliais ir atostogų metu miegoti eina apie 23 val., nes dieną miega pokaičio kokias dvi valandas.
Atsakyti
Maniskis visada uzmiega apie 21val.truputi +-.Kartais,po itin aktyvios dienos sminga pats ir net 20val. ,nereikia nei pasaku,nei daineliu.Pvz:siandien kreizejo jau nuo puse astuoniu,gerai,kad numaudyti spejau ir per beprasmius ozius uzmigo salia manes ant sofos.Keliasi i darzeli gan lengvai(iseinam per 15 min.),jei savaitg.-ilgiausiai miega iki 8val.bei nenori buti vienas,tuomet mamytei blink.gif blink.gif
Atsakyti
Mano brangiausiam žmogeliui greitai bus 4 metukai. Dėl miegelio visada turėjom problemų, tai dieną išsimiega, naktį bendrauti užsimano. Tai tik supamajam krėsle ant rankų miega, o lovelėj jau blogai ir nepatogu, ir šalta ta lovelė ir ... svarbiausia nesisupa. Dabar, kai jau didelis problemos dėl miego paprastesnės. Einam miegoti apie 22 val., bet progai pasitaikius bando visais įmanomais būdais kuo ilgiau pratempti šį laiką, visokių reikalų atsiranda, tai valgyti nori, tai arbatos jam išvirti, tai dar apie krokodilus nepažiūrėjo ... O jei svečiai užsuko, tai vaikas atsigauna, išbūna net iki 2 val. nakties ir nieko negali padaryti nei gražiuoju nei piktuoju. Anyta pasakojo, kad mano vyras t.y. tėvelis, atėjus miegelio laikui pasiimdavo pagalvę ir išeidavo į kitą kambarį ilsėtis, norėčiau, kad ir mūsų sūnus anksčiau eitų miegoti. Kiekvieną vakarą sekam pasaką. Labiausiai patinka apie Karlsoną ir mažylį, bet labai jau ilga ir man pabosta sekti ir negalima nieko pamiršti, nes tuojau pat pataiso. Nupirkau daug visokių pasakų knygų, bet jam labiausiai tinka kai jas seki ir prikuri pats visokiausių nuotykių. O kartais paprašo, kad pasupčiau krėsle kaip „lėliuką“ ir tada dar daineles reikia dainuoti „Saulutė nusileido, mėnulis patekėjo, jauna grąži mergelė pro langelį žiūrėjo ... “ (pati mėgstamiausia, nuo kurios ir pradedam). Tai va taip pas mus su tais saldžiais sapneliais.
Atsakyti
Nu pavydžiu aš jums mamytės, kad taip anksti vaikučiai gulasi. O mano dukriukas (dabar 1m.5 mėn.) nuo gimimo labai mažai miega. kažkur nuo 1 metukų mūsų grafikas toks: einame miegoti 23-24h., o keliamės 7 - 7.30h, dieną miegame apie 1 valandą. Blogiausiai būna, kai lieka pas senelius nakvoti. Jie pripratę jau 21.30 - 22h eiti miegoti, tai močiutė leipdama iš miego laukia mažiausia iki 23.00 pakol dukriukas užmiega, ir mano mama nusnaudžia lovoje kelis kartus, pakol anūkėlė žaidžia, bet po to būna už nosies patampoma ir greit prižadinama. Man tai labai blogai toks jos grafikas, bet neįsivaizduoju kaip jį pakeisti, nes pakol užmiega, tai dar pora valandų praeina pakol pati į lovą susiruošiu, o 7-7.30 jau reikia keltis.

Va-va, ir pas mane tas pats...Tik kai jie dviese, tai paliekami apie 22val- ir dar apie val. pasisneka "apie gyvenima".Taigi, geriausias budas "pataisyti grafika"- isigyti antra vaika huh.gif -tada jie vienas kita taiso laugh.gif
Ir dar norejau pagirti vyro kantrybe- vakare jis dvi pasakaites atskaito ir dar pokalbiu sou ''atlaiko'' biggrin.gif
Papildyta @ [mergetime]1088493950[/mergetime]
Oi, atsiprasau, Erikos 1 zodzius isirasiau, bet , matyt, blogai pazymejau! doh.gif
Atsakyti
maniskis nebemiega pietu miego tai vakare mazdaug 6-8 luzta pats iki ryto.nezinau kaip bus vasara,kai ilgai sviesu bus g.gif
Atsakyti
Maniškiai užmiega tarp 21.30-22.00. Dar priklauso nuo to, kaip pamiegojo pietų miegą (kada užmigo, kiek išmiegojo). Jeivisai nemiegoję pietų būna, tai užmiega 20.00-21.00.
Atsakyti
smile.gif Mes 20 val pradedam ruostis miegucio, kol issimaudomes,kol arbateles,kol pasakeles ir jau 21. Iki 21.30 uzmiega. Manau kad ji noretum ir ilgiau nemiegot, tik kad i darzeli is ryto negalima pakelti. Klyke kad tik uzmigo ir jau keltis. biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis irgi aktyvistas, kol nepaguldysi, tol gali ir nemiegot. Giminaiciai kartais juokauja, kad gal soumena auginam biggrin.gif Nors is tiesu man labai del to sunku... jis nemiegos tol kol tevai neis miegot, zodziu visi turi miegot, tada ir jis miegos. Katais tenka uzsiimti vaidyba ir vaidint, kad miegam, betgi bevaidinant is tikruju uzmiegam lotuliukas.gif Nors visai nejuokinga- nei tv paziuret ramiai, nei... Et... Sunkus vaikas tas musu vaikas... O stai gimus mazajai viskas i vezes stojasi. Dabar migdau mazius 22 kartais 23, retai 24 val. Nors pabendraut su vyru ir velgi keblumu kyla... Mazoji miega musu lovoje, tai keliasi ir prabudineja tol, kol neateinu miegot, reikia lakstyt pas ja is kito kambario schmoll.gif
Atsakyti
Maniskis 3.5m sunelis dar ir dabar lovytei sneka nors jau 00.33val. blink.gif Buna ir taip. O guldau as ji 22val., pries tai, zinoma, visas ritualas - vonia, puodukas, pasakele.... Bet vis tiek gali ir 2-3val. neuzmigti: guli, i lubas ziuri, kazka tyliai sneka, zaidzia, kol pagaliau nuluzta. O keliasi taip pat anksti, bet jei tik pietu pamiega (darzelyje ar namuose), vel laukia sunkus uzmigimas g.gif. O keliasi anksti... Be to, ir naktimis blaskosi, tai jam baubai vaidenasi, tai mamos pasiilgo. Metinukas visai kitoks, jam nuo gimimo miegelis - SVENTA!!! Ir dabar 20.00 - 21.00val. isikimba i lovyte ir rodo, kad nori eit mieguciaus smile.gif Paguldai, sypsena iki ausu, pirstukas i burna ir po 5min vaiko nebera iki ryto... va tokie skirtingi vaikai ir miegelio laikai smile.gif
Atsakyti
mano panos kol uzmiega tai praeina visas maratonas paguldau apie 20.30val. ir prasideda noriu sysiu, noriu kaku ,noriu gerti ir t.t. tai galutinai uzmiega tik apie 23val. tai i darzeli jau sunkiai atsikelia, bet geriausia priemone prikelti tai ijungti koki filfuka ir pagarsinti, tai is kart atlekia paziureti.
Atsakyti
Mažoji visad apie 22 val. jau guli lovoj ir laukia savo pasakos, o vyresnėlė be 23 val. net neatsigula. Bandėm ją guldyti 22 val., na ir ką, ji prasivartė iki 24 val. ir tada užmigo. doh.gif Tai dabar ji gulasi 23 val. ir laiminga užmiega.
Atsakyti
Mano pupos miego ritmas išsiderino per šias šventes. Šiaip stengdavauti apie 22 val. užmigdyti. Per laisvas dienas leidom ilgiau užsibūti, tai be 23 val. į lovą niekaip. O lovoj, žinoma, pageidavimų koncertas: noriu valgyt, gert, to, ano... Dabar tariamės griežčiau ir temą apie miegą pradedu jau 21 val., nes ryte į daržiuką keliu apie 7:15. Svajoju, kad vaikas devintą jau miegotų tongue.gif
Ir migdomės tylomis, nes mano panelė pasako: jokių pasakų, jokių dainų ir jokių čiūčia liūlia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgyte: 09 sausio 2006 - 19:32