Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

Darbo dienomis 21 arba21.30val, savaitgaliais veliau
Atsakyti
Apie 20.30–21 val., o savaitgalį dažniausiai vėliau... smile.gif
Atsakyti
Stengiuos apie 19:30 guldut, kad 20val jau miegotų, bet kartais užtrunkam ir iki 21val ax.gif
Vaikui 3 metai.
Atsakyti
O musu dukra dar neina i darzeli, jai trys metai, miegoti eina 22 val. kartais kol visas savo dainas isdainuoja, kol su visais zaislais issikalba, tai ir ilgiau uztrunka blush2.gif
Atsakyti
Maniskei 4,5metu. Savaites dienomis, kai reikia i mokyklele ( ne lirtuvoj mes) eina miegoti apie 21,30 na o jau kitomis dienomis, kai nreikia anksti keltis ir 22 ir 23 val ax.gif , bet tuomet ryte ilgiau pamiega blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Radigo @ 2009 12 11, 15:09)
Apie 20.30–21 val., o savaitgalį dažniausiai vėliau... smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano tai velai eina miegoti apie 23, o kartais ir veliau.
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2009 12 14, 16:12)
mano tai velai eina miegoti apie 23, o kartais ir veliau.

mano tai apie21val.eina miegot
mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mergyte kol darzelio nebuvo tai iki 22val.budavo o ryte iki 9val ismiegodavo.Kai pradejom eiti darzeli ir 7val ryte keltis pradejome ir vakare 19val i lovyte eiti.Pietu nebemiega kai sukako 2,5m.Dabar greitai sukaks 5m.tai buna vakare jau lovytej kol su lelem issibuciuoja ir knygutes jom paskaito lotuliukas.gif ir 20val ateina.Savaitagil leidziam pabuti ilgiau bet ji tik iki 21val.isbuna ne ilgiau.Preita met per naujaka pietu guldem miegoti kad isbutu iki fejerverku-isbuti tai isbuvo ir i lovyte nuejo 1val nakties,bet geriausia buvo kai ryte 7val iprastu laiku ji atsikele ir nebenorejo miegoti nei savo nei musu lovytej doh.gif
Atsakyti
musiskis 21- 21.30 val vakare jau priprates ar savaitgalis ar darbo dienos jau savo rezima turi smile.gif
Atsakyti
22 val dažniausiai, keliasi apie 7,30, pietų miega gal 2-3 val smile.gif
Atsakyti
stengiames, kad 22 jau guletu lovoje, o kaip pasiseka uzmigti, taip ir gaunasi ax.gif Jeigu keliasi i darzeli, uzmiega greitai, jeigu nesikelia migdosi ilgiau. Savaitgaliais eina miegoti veliau, keliasi irgi veliau ir dazniausiai jau nebemiega pietu miego doh.gif
Atsakyti