aš taip pat stengiasiu kaip ir ČIČI, nes kai yra režimas labai gerai

Savo zuikius suguldau 21val., nes ryte anksti keltis i darzeli, o savaitgaliais leidziu ilgiau pabut, nors ir tada 22val. dazniausiai jau prasos paguldomi

Šiokiadieniais visada guldau vienodai 21 val., o savaitgaliais, kai nereikia keltis į darželį, kaip jau išeina - ir 22, ir 23 val.
Gyvenime mano vaikas nera pasiprases eit miegot
Einam miegot visada su asarom ir tai tik apie 23val.Jei paguldom anksciau,tai vistiek uzmiega po poros valandu
O per Naujus metus siemet,isbuvo iki 6-iu ryto net neprigules ne sekundei
Ir svarbiausia be jokiu zyzimu,ramiausiai

Mano dukryte eina miegoti tarp 22val.- 23val.,o kartais ir veliau ,o keliasi apie 9val.
mes sedim iki velumos,tai ir musu aukselis kartu....

Mano vyriskiui bus geguzi 6 metukai tai kai buvo mazesnis eidavom 21 val miegoti, dabar 22 val. savaitgaliais leidziu pabuti ilgiau, bet ziema jis jau pats su mielu noru eina 22 val. Vasara buna kad ir iki 24 valandos lauke prie ezero sodyboi prabunam
bet cia pora kartu pabuvo ir jau paskiau pats nebenorejo tiek ilgai buti nemiegojes

Aš irgi pritariu daugumos nuomonei,kad vaikas turi turėti ręžimą,tada ir pats vaikas išilsi kaip priklauso,savo šeimyną pradedu guldyti 21.30,bet aišku užmigti pavyksta iki 22.30

Manoji jau 6.5 m. bet miegoti ruosiasi nuo 21val. Valosi dantis, klojasi lova.. ir kartais dar kelias minutes paskaito knyga.. bet knyga taip ir lieka ant pagalves...
Ryte kartais sunku buna.. nes 6 val keliasi ruostis i darzeli.. Rezimui jokios prievartos, bet nuo keturiu metu kaip pradejom reguliuoti taip ir priprato.. savaitgaliais zinoma istempia ir iki 24 val. bet vistiek anksti pabunda.. zodziu vyturiukas
Ryte kartais sunku buna.. nes 6 val keliasi ruostis i darzeli.. Rezimui jokios prievartos, bet nuo keturiu metu kaip pradejom reguliuoti taip ir priprato.. savaitgaliais zinoma istempia ir iki 24 val. bet vistiek anksti pabunda.. zodziu vyturiukas

Mano vaikui 4 metukai, bet miegoti jis eina apie 23.00 val, o kartais veliau. Jei per pietus nemiega, tai gali uzmigti 22.00 val., o jei miega, tai anksciau 23.00 val. neuzmigs

mano sunus eina miegoti 9val, bet praustis ir pasakele skaityti pradedam pusvalandziu anksciau tad 9 jau parpia. Ryta pirma manes pabunda 7val nereikia zadint i mokykla eiti
abu savo zuikius prausiu 20 val o21 jau parpia.nors didziajam 3 metukai o mazajam 7 men abu ismiega iki 8 ryto.didysis toki ezima pats nusistate o mazaji teliko su tuo supazindint matyt ir jam patiko kad taip saldziai miega
o man aisku irgi pasiseke