Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

Maniske keturmete pradeda ruostis miegeliui pries 20:00, kad jau 20:20 tamsu kambary butu- nusiprausus,, su pizamele, pasakele pasekta. paskaiciau apie tai, kaip kiti vaikuciai 22 ar veliau guldomi- tai pirma mintis, kada jie keliasi tyte. mes gyvenam rajone, o darzelis 40 min kelio nuo namu, tai tenka keltis 6:15. tad jei gulasi veliau, ryta kelimasis tampa tikra tragedija- atsistoja, nueina i vonia, o ten, ant vonios kilimelio randu migancia smile.gif
Atsakyti
Na, as stengiuosi paguldyti savo sesiameti iki 22 val. Ryte vis vien sunku i darzeli keltis, bet jei dar ir veliau atsigula, tada isvis susisneket neimanoma!
Atsakyti
mano mergytė miegot eina kaip kada - kada sminga ir 20 val, o jei esam svečiuose arba jų yra pas mus, tai ūž iki aušros su visais, aktyvi ir nepalenkiama doh.gif
Atsakyti
Mano 5metu mergina veliausiai 21.30h.i lova krenta,nes ryte darzelis laukia,o va penktadieni ,sestadieni nera grieztos ribos nustatytos ax.gif
Atsakyti
Na maniskis eina miegoti kada prasideda vakaro zinios 21.30, taip jau mes susitare,bet buna ir veliau,kartais pats nueina,nereikia ragint.
Atsakyti
mano keturmetė gulasi apie 21 val., nes ryte 7 val. keliame į darželį. Kartais net anksčiau nueina miegoti, jei darželyje nebūna miegojusi pietų. Auklėtoja sakė, kad ji dažnai užmiega pusvalandžiui, arba tik praguli visą pietų metą.
Atsakyti
mano penkiametė be jokių kompromisų 'darbo dienom' - 19val jau lovoj, nes vėliau guldant rizikuočiau būti apkandžiota ryte doh.gif .
Atsakyti
Darbo dienom gulasi 21.30, savaitgaliais- 22.30. Rytais labai sunku keltis, bet anksčiau į lovą nesugebu nuvaryti sad.gif
Atsakyti
Manasis keturmetis gulasi 22val.bet dazniausiai uzmiega tik 22.30 arba 23.00 doh.gif ryte sunkoka keltis, bet nera l.dideliu problemeliu smile.gif
Atsakyti
as savo vaikus pradedu guldyti 20.00, na o jau 21.00 dazniausiai miega
pries pat miega mums visada norisi valgyti, i tualeta ir panasiu dalyku, kad tik as neguldyciau
kai vyresnis namie, o ne darzeli, tai atsigula ir 22h, bet stengiuos palaikyt rezima, man lengviau taip mirksiukas.gif
Atsakyti
mazyle issimiega darzelyje, tai vakare paguldyti yra problematiskai.....
Vartosi lovytej iki 22.00-23.00.....o mane tai nervuoja tokia jos veikla lovoje.
Juk vakarais mamytes turi daug visokiu uzsiemimu:(
Atsakyti
As vaikus pradedu raginti eiti miegoti 20 val., o 21 val. visada buna lovoj ...... Uzmiega greit, nes keliames 6.45 val. Mazoji darzely visada miega (3, 5 m.) Uzjauciu tas maytes, kuriu vaikai eina miegoti velai doh.gif
Atsakyti