Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

Pradedam ruoštis miegui puse devyniu. Jei po valandos miega - jėga. Vyresnėlė atsikelia be problemų, kaip beje ir užmiega. Su mažąją tragedija. Nei užmiega normaliai, nei keliasi. Dabar mokykloj atostogos, tai ir mažoji neina i darželį. Tai režimas toks - keliasi vienuolikta, kada užmiega, nelabai žinau, aš pirma lūžtu. Bet 12 sulaukia. Aš va dabar sėdžiu prie kompo, jau pirma valanda nakties(dienom neturiu laiko), o mažoji lovoj dainuoja, kad mama pastorėjo smile.gif Kas bus
pirmadieni, nenoriu net galvot. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(urtea @ 2007 01 06, 01:11)
Pradedam ruoštis miegui puse devyniu. Jei po valandos miega - jėga. Vyresnėlė atsikelia be problemų, kaip beje ir užmiega. Su mažąją tragedija. Nei užmiega normaliai, nei keliasi. Dabar mokykloj atostogos, tai ir mažoji neina i darželį. Tai režimas toks - keliasi vienuolikta, kada užmiega, nelabai žinau, aš pirma lūžtu. Bet 12 sulaukia. Aš va dabar sėdžiu prie kompo, jau pirma valanda nakties(dienom neturiu laiko), o mažoji lovoj dainuoja, kad mama pastorėjo smile.gif Kas bus 
pirmadieni, nenoriu net galvot. schmoll.gif

Na tikrai blink.gif . Kaip išėjo iš ritmo doh.gif . Būna ir man kad užmiega vėliau, žaidžia lovytėje mažylė ir psio, neina niekaip užmigdyt blink.gif , bet tokio laiko tikrai nesulaukia, max iki 22,30 mirksiukas.gif
Atsakyti
As saviski pradedu grusti i lova jau 21.30 bet vis tiek jis uzmiega apie 23. dar jei savaitgali, kai nemiega pietu tai kiek lengviau, bet kai darzelyje isimiega, tai vakare jis gyvas ir visiskai nenori miego. O ryte tai gal ir nera tokios dideles bedos pakelti, tiesiog tiek vyra tiek sunu sunku pazadinti doh.gif
Atsakyti
As maziu pradedu ruosti miegui 20 val.Veliausiai 21.30 jis uzmiega.Tada jau raginu vyresneli.Kol nusiprausia,kol pasakas isskaitom...Kita syk dar valgyt uzsimano,ne kiek valgyt,o laika pratemt doh.gif Paskui dar pokalbiai lovoje,nu niekaip anksciau 23.30 neiseina issikuist ir uzmigdyt.
Atsakyti
O as kaip tik atvirksciai biggrin.gif Vyresnelis pirmas keliauja i lova. Jei iki 21.00 atsiduria lovoj, dar leidziu truputi paskaityt. O tada jau pradedu su mazium kariaut. Vistik vyresniam mokslai, treniruote, keliasi anksti, o maziukas tai ir pietu miegelio pamiega ir keliasi veliau.
Ziuriu skyrelis nuo 3 iki 7. Bet kad ir anksciau taip dariau. O kai viena vaikuti turejom tai irgi anksti keliaudavo i lova, dar pasakeles sekdavau. O mazajam mano pasaku nereik blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lija: 06 sausio 2007 - 22:26
Rašiau, kad mano mergina per atostogas išėjo visai iš ritmo, gulėsi labai vėlai. Bet va, šiandien, pirmą dieną į darželį, atsikėlė visai normaliai, be ožių. Gal darželio buvo pasiilgusi, o gal laiminga buvo, kad iš vakaro susitarėm, kad galės eiti be pėdkelnių. Kažkaip dar niekaip neipranta prie jų, kai tik reikia mautis, ašaros, pyktumai ir t.t.
Atsakyti
Mes tai einam 21val, bent jau stengiamės išsivalo dantukus, paskaitom pasaką ir tada į lovytę, nu bet kol užmiega kartais ir dešimta ateina doh.gif ypač, kai nenori miego tada 10kartų atsigerti vandens eina 10 kartų į wc ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
O mes i lova keliaujam labai anksti.. 19 val pradedam ruostis, 20.30 vaikinas jau parpia.. Ryte keliames 7 val, baisiai gaila vaika zadinti, o kai priprato anksti uzmogti, tai be keliu min 7 pats pabunda smile.gif
Atsakyti
Sveikutės! Jums gerai, kad vėlai miegot einat.O aš privalau jau 21 val. su dukra eiti miegoti, nes ji tuo laiku pradeda zirzti, kad nori miego. Kol kas dar guliuosi šalia, kol užmiega, tad turiu tokį rūpestėlį. Na, galėčiau ir atsikelti, kai užmiega, bet ir aš kartu nulūžtu...O kiek dar darbelių galėčiau nuveikti, jei ji viena eitų miegoti. Nors kartu ir džiaugiuosi, kad vyturiukas yra, nors iš ryto gerai keliasi, bet jau vakare ilgai netempia.
Būna, kad ir suvėluojam, bet tada tai jau košmaras, net nebeužmiega. Manau, svarbu nepraleisti to momento, kai jau nori miego, tada gerai pailsi.
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2007 01 15, 15:21)
O mes i lova keliaujam labai anksti.. 19 val pradedam ruostis, 20.30 vaikinas jau parpia.. Ryte keliames 7 val, baisiai gaila vaika zadinti, o kai priprato anksti uzmogti, tai be keliu min 7 pats pabunda smile.gif

Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 01 16, 14:56)

Galvoj turejau 19.30.. suklydau smile.gif
Atsakyti
Mano abu vyrukai pradeda ruostis miegui 20val... Na, kartais uzsivelinam, bet stengiames iki 21val kad jau abu butu lovose... Toks rezimas jau senai, ir priprate jau vaikai.... Vyresnelis kartais pasioziuoja, bet tada guledamas lovoj ilgiau pabazarina, pavarto knygute kokia... Oi, jau kviecia, kad pasaka skaityciau, lekiu.............
Atsakyti