Įkraunama...
Įkraunama...

Laplandija

QUOTE(Sandrienė @ 2008 10 30, 21:34)
Vien dėl pašvaistės verta tokį šaltį iškęsti, o gal pavyko net nufotografuoti ją?Nu aš vis vargstu su tom nuotraukom blush2.gif , na pavyko dar vieną įkelti. Čia haskių kinkinys thumbup.gif

Tai gi rasiau, kad mano fotikas dazniau neveike, negu veike lotuliukas.gif Tiksliau tas LCD ekranas nieko nerodydavo.

O sunu kinkinys buvo thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi planuojam kelionę pas Kalėdų senelį dar šiais metais wub.gif

Įdomios info galite rasti ir čia mirksiukas.gif : http://www.xteam.lt/LT/N/4/a.html
Atsakyti
gal zinote kasnors kanors apie vaskikelo varpu muzieju netoli oulu, kolkas zinau tik pavadinima ir nieko daugiau nerandu, lietuviu agenturos raso kad veza ir .t.t

DOMINTU : To muziejaus web puslapis, tikras suomiskas pavadinimas, labai dekui !

Taip pat gal kas zinote kur suomijoje randasi tokie kaip ir lauzynai kur zmones nerekalinga technika priduoda (is kur lietuviai megsta visko privilkti) kad jau suomijoj zadu buti tai noreciau ir ten uzsukti biggrin.gif

Dekui visiems.

P.S. Saltmete manau turetu ka pasakyt siuo klausimu, jei nera uzsinesusi ant mane drinks_cheers.gif
Atsakyti
I varpų muzieju veža daug ekskursiju is Lietuvos. Tereikia perziureti kelioniu i Suomija,Laplandija marsrutus.

O del siukslyno nieko negaliu pasakyti,nes tokiais dalykais neuzsiimu. Man geda landzioti po savartynus uzsienyje, mane tai zemintu kaip LT piliete. Juk zmones mato kad atvaziuoja masina su LT numeriais ir surenka... Jeigu isvykstat i uzsieni,tai gal nesate visiski bedziai?
Atsakyti
O del siukslyno nieko negaliu pasakyti,nes tokiais dalykais neuzsiimu. Man geda landzioti po savartynus uzsienyje, mane tai zemintu kaip LT piliete. Juk zmones mato kad atvaziuoja masina su LT numeriais ir surenka... Jeigu isvykstat i uzsieni,tai gal nesate visiski bedziai?

Zinoma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(soundwawe @ 2008 11 07, 08:24)

del muziejaus zinau kad veza, bet kur tiksliai jis randasi, koks jo darbo laikas, vat ko niekaip negaliu surasti !

Google visagalis, tik tereikia mokėti juo naudotis mirksiukas.gif
Vaskikelo varpų muziejus. Telefonas ir faksas duoti, pasiskambink ir sužinosi 4u.gif
Atsakyti
Na va, rastas ir varpų muziejus smile.gif

O aš dabar susidomėjus kaitavimu su snieglente. Turėtų būti smaguuuuu prasinešti su vėjeliu mirksiukas.gif žiūrėsim, kas ten gausis rolleyes.gif
Atsakyti
Na šiemet Naujus metus planuojam sustikti pas Kalėdų Senelį Laplandijoje. biggrin.gif thumbup.gif Tikiuosi kad bus super ir labai laikiu atostogų wub.gif
Atsakyti
sveiki gyvi wink_3.gif
rinkau rinkau kelionę kur nuvykti, tikslaiu į kokį viešbutį Egipte, o baigėsi mano paieškos ties Laplandija laugh.gif labai gaila, kad neturiu progos paskaityti atidžiau šios temos, nes jau ryt turiu išsipirkti bilietukus (labai tikiuosi, kad kelionių dar bus likusių). na, jei viskas man pasiseks, jei gausiu dar vietų, tai būtinai užklysiu pasisemti info bei rekomendacijų 000054.gif
Atsakyti
Sveiki.. smile.gif
Tai jau gavosi, kad taip pat Naujus sutiksime Laplandijoje.. thumbup.gif
Ir iškilo man dabar toks žemiškas klausimas..
Pati nešioju akinius, ir kaip ten, nesukels man jie dideliu nepatogumų?
Žinau, važiuojant sniegomobiliais tikrai duos apsauginiu akinius, o keliaujant šunų kinkiniais, ar elnių rogėmis?
Juk viska norisi matyti ryškiai, o su lęšiais visą dieną neišbūsiu..
Atsakyti
QUOTE(laimux2 @ 2008 11 21, 09:37)
Kaip smagu!!! Ale gal ir atsiliepimais ir įspūdžiais pasidalinsite?  ax.gif Aš taip pat norėčiau ten, bet turim palaukti, kol vaikai paaugs.

jau nebesmagu verysad.gif taip jau gavosi,kad šiemet nevažiuosim pas senį šaltį. o jau taip buvau įsijautųsi ir susigyvenusi su ta mintimi. unsure.gif kaip nors reikia susitaikyti su tuo. einu ieškotis viešbučio "pas saulutę", gal tai nuotaiką pagerins unsure.gif

QUOTE(R&D @ 2008 11 23, 01:06)
Kas nutiko? Manau kad Laplandija butu ne kiek ne prasciau nei Egiptas?....

žinoma, kad ne prasčiau (tuo labjau,kad ten jau ne kartą buvota, taigi įdomiau kur nebūta) ir jau buvau nusprendusi,kad ten važiuosim ir laaabai norėjau, bet gavosi taip, kad turiu kelionės čekius su kuriais galimos kelionės tik lėktuvu verysad.gif taigi laplandiją nukeliu kitiems metukams wub.gif labai tikiuosi
Atsakyti
Rovaniemi gyvena lietuvaite-Rudoji Cheburashka. butu gerai kad ji karts is karto mus informuotu apie ivykius is vietos,ypac ora.Labai idomu:) Zinau,kad visam sviete oras krecia baisias isdaigas,bet vis tiek l. idomu kas gi dedasi toj Laplandijoj,kaip ji ruosiasi mus sutikti smile.gif))))
Atsakyti