Na pabandysiu įkelti nuotraukytes iš Laplandijos.
Papildyta:
QUOTE(R&D @ 2008 10 30, 00:27)
Kodel tik viena nuotrauka? Mes kaip tik ruosiames siemet per kaledas vaziuoti.Butu l. idomu
Tai, kad tik vieną leido įkelti, aš, kad prisimažinau jų, keliu, keliu...o žiūriu tik viena

namuose pabandysiu dar įkelti, gal jau 2 leis įdėti
Papildyta:
Tiesa nepakomentavau tos nuotraukos, čia mano panos sėdi ledo urve prie Ranua zoo, dar įspūdingesnis ledo urvas buvo Kalėdų senio kaimelyje, tik mes žiopliai, kol suvenyrines apžiūrėjome - jį ir uždarė

Bet iš išorės tikrai įspūdingai atrodė, o dar ten apšvietimas įmontuotas tokiuose lediniuose na kaip mini gaubtuose, tai kai vakare atvažiuoji ir pamatai tą kaimelį

Pabandysiu vakare jei laiko turėsiu aš su tom nuotraukom pažaisti, bet šiaip vakarais nuotraukos nelabai kokybiškos gavosi, "fotografas" sako, kad atseit fotikas blogas, bet man atrodo, kad kaip sakoma "blogam šokėjui, tai ir k...... maišo"

Bet Kalėdų senio kaima vakare būtinai reikia aplankyti - didžiausią įspūdį palieka apšvietimas.
o dėl temperatūros ir sniego, yra toks rusiškas puslapis www.gismeteo.ru, jie pakankamai tiksliai parodo prognozes, aš pažiūrėjau Rovaniemyje, kur Kalėdų senio kaimas, tai šiuo metu ir prognozės 10 dienų -2 laipsniai. Šiaip manau, kad labai nenusiminkit, už poliarinio rato turėtų būti to sniego per Kalėdas ir Naujuosius.