Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

Mielos mamytes, jau kelinta diena neberandu sau vietos. Mano mazoji mergyte 7 menesiu persirgo vejaraupiais, ir ant kaktos liko randas.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Ar jis isliks visam gyvenimui???? Ar su laiku bus maziau pastebimas... Juk ji mergaite... cry.gif cry.gif cry.gif As taip pergyvenu....Atrasykite prasau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arneja: 24 spalio 2008 - 15:13
QUOTE(Arneja @ 2008 10 24, 16:12)
Mielos mamytes, jau kelinta diena neberandu sau vietos. Mano mazoji mergyte 7 menesiu persirgo vejaraupiais, ir ant kaktos liko randas.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Ar jis isliks visam gyvenimui???? Ar su laiku bus maziau pastebimas... Juk ji mergaite...  cry.gif  cry.gif  cry.gif As taip pergyvenu....Atrasykite prasau.

g.gif
ziurint koks ten jum tas randelis
mano sirgo vasara
tai dar iki dabar kai kur matosi demeles..po truputi viskas nyksta
kai kur yra tarsi duobutes
bet manau kol uzaugs tikrai isnyks ar bus vos matoma
a kiek jum laiko praejo?
Atsakyti
Praejo tik kokios 10 dienu...Yra tokia ryskiai matoma duobute ant kaktos... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Ypac matosi saules spinduliuose. As taip tikiuosi kad praeis, nejaugi visa gyvenima reikes jai kirpciuka nesioti?
Vyresnysis persirgo, bet jam nei 1 rando neliko, o mazoji dukryte mano liko tokia "papuosta" cry.gif Mama gulbe, kada tiketis kad praeis?Ar nesitiketi? verysad.gif
Atsakyti
Maniškis sirgo 1.5m. ir labai buvo išbertas ,kai kur randuku liko (bet nelabai ryškūs) o jam jau 5met. unsure.gif
O jums, manau dar nedaug laiko praėjo, matysit vėliau kaip bus, nepergyvenkit console.gif
Atsakyti
Mano dukrytė sirgo kai jai buvo 4m. Ant kaktos buvo likusi gili duobutė, irgi pergyvenau, kad liks visam, bet bėgant laikui ji vis mažėjo, o po kokių 2m visai išnyko, buvau pradėjusi galvoti, net apie tepalus nuo randų, kažin ar jie kiek padeda, taip ir neišbandėm. Nepergyvenk labai, manau, kad laikui bėgant jums irgi išnyks randukai.
Atsakyti
vienam tepiau ta zaluma,kaip mama sake-randu neliko lotuliukas.gif ,kitam,peskaicius naujus nurodimus,netepiau nieko,liko pora randeliu,taip ir nesupratau-ar priklauso nuo tepimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliaxa @ 2008 10 25, 01:20)
vienam tepiau ta zaluma,kaip mama sake-randu neliko  lotuliukas.gif ,kitam,peskaicius naujus nurodimus,netepiau nieko,liko pora randeliu,taip ir nesupratau-ar priklauso nuo tepimo  g.gif

nuo tepimo manau nepriklauso, aš tepiau 'zelonka' ir liko
Atsakyti
Mums tai žalumos rekomendavo netepti, nes ji džiovina ir nuo jos niežulys didesnis, kai sausėja oda, tai tepėm tik su psilo balzamu, kad nuimtų niežulį, o kuo mažiau nusidrasko šašiukus, tuo mažesnė tikimybė, kad liks randai.
Atsakyti
QUOTE(iloniux @ 2008 10 24, 22:06)
Mano dukrytė sirgo kai jai buvo 4m. Ant kaktos buvo likusi gili duobutė, irgi pergyvenau, kad liks visam, bet bėgant laikui ji vis mažėjo, o po kokių 2m visai išnyko, buvau pradėjusi galvoti, net apie tepalus nuo randų, kažin ar jie kiek padeda, taip ir neišbandėm. Nepergyvenk labai, manau, kad laikui bėgant jums irgi išnyks randukai.

Aciu mamytes visoms uz atsakymus 4u.gif Ypac tau Iloniux, suteikei man vilciu kad ta duobute isnyks rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, maniskis irgi sirgo mazdaug pries metus, tai ant veido isvis randeliu nera, na o ant nugaros tai gal trys gilios duobutes kurios laaaaabai letai traukiasi, bet vis tikiuosi, kad isnyks rolleyes.gif
Atsakyti
Mano mergyte sirgo budama 4 metuku,bet manau kadangi buvom skiepine nuo vejaraupiu tai sirgom labai lengva forma.O kas del randuku tai mano drauges mergyte sirgo labai sunkei net burnyteje buvo spuogeliu ir visi visi pulingi,reikedavo net raminamuju kad uzmiktu,temperatura laikesi 2 savaites ir ten kur buvo spuogelis visur liko randukai-duobytes tokios,nu bet va praejo beveik metai ir jie mazeja.Gal delto kad dar augantis vaikas g.gif
Atsakyti
Mūsų mergaitei tebuvo gal 50 spuogelių, randelių neliko, tik bijau, kad gali dar kartą susirgt. Esu girdėjus, kad jei nėra daugiau nei 50 spuogų, imuniteto neįgyjama. verysad.gif
Atsakyti