As manau kad nuo spuogeliu kiekio tikrai nepriklauso ar dar karta susirgs vaikiukas. Siaip tais vejaraupiais zmogus serga tik vieninteli karta gyvenime ir susirgti pakartotinai yra labai labai maza galimybe.Nepergyvenk

QUOTE(Arneja @ 2008 10 30, 14:37)
As manau kad nuo spuogeliu kiekio tikrai nepriklauso ar dar karta susirgs vaikiukas. Siaip tais vejaraupiais zmogus serga tik vieninteli karta gyvenime ir susirgti pakartotinai yra labai labai maza galimybe.Nepergyvenk 

Ačiū, svarbiausia, kad mergaitės nesusitgtų vyresniam amčiuje, tada sunkiua ši liga pernešama. Sesuo sirgo 18, tai net burną buvo išbėrę.

QUOTE(lora2006 @ 2008 10 30, 20:36)
Ačiū, svarbiausia, kad mergaitės nesusitgtų vyresniam amčiuje, tada sunkiua ši liga pernešama. Sesuo sirgo 18, tai net burną buvo išbėrę. 

Na, cia irgi dar diskutuotina. Mano brolis susirgo vejaraupiais 18m, nuo jo apsikrete mano vyras (27m.) , o nuo jo ir dukryte. Tai ji sirgo zymiai sunkiau nei tie du. Isberimu gal pas visus buvo taip vidutiniskai. Bet vaikui buvo auksciausia temperatura ir ilgiausiai laikesi ir siaip sunkiau tie spuogeliai nyko - vis nauji kelesi.
QUOTE(Brasa @ 2008 10 31, 09:19)
Na, cia irgi dar diskutuotina. Mano brolis susirgo vejaraupiais 18m, nuo jo apsikrete mano vyras (27m.) , o nuo jo ir dukryte. Tai ji sirgo zymiai sunkiau nei tie du. Isberimu gal pas visus buvo taip vidutiniskai. Bet vaikui buvo auksciausia temperatura ir ilgiausiai laikesi ir siaip sunkiau tie spuogeliai nyko - vis nauji kelesi.
gal ir tiesa. Turbūt daug priklauso ir nuo imuninės sistemos. Be to kikevienas ligas perneša skirtingai.

QUOTE(Arneja @ 2008 10 24, 16:12)
Mielos mamytes, jau kelinta diena neberandu sau vietos. Mano mazoji mergyte 7 menesiu persirgo vejaraupiais, ir ant kaktos liko randas....
Ar jis isliks visam gyvenimui???? Ar su laiku bus maziau pastebimas... Juk ji mergaite...
As taip pergyvenu....Atrasykite prasau.

Pas maniske irgi liko duobyte nuo vekaraupiu, tepu dermatixu, nezinau ar jis pades ar ne , bet gal kiek uztrauks randuka

Dar rekomendavo silikonini pleistra "Mediform" jis daugkartinis yra ivairiu dydziu ( atkirpus dalele ir naudojant ant randuko uztenka 5-6 dienom)

As pati sirgau pernai (25 metu
). Temperatura laikesi auksta, neimanoma buvo pilnai jos numusti, vis kilo. Kita diena uzmaciau spuogeliu. Mama konstatavo vejaraupius!
Visa savaite kentejau... Dar po poros savaiciu sunus susirgo vejaraupiais... Labai nieztejo zuikiui, prisikentejo... Kaip tycia pats ligos pikas buvo per Velykas, kuomet pas mus visos vaistines uzdarytos
Tai kasiau jam diena, kasiau nakti... (svelniai, zinoma). Randu ant nugaros dar uzmatau. O pas mane pacia buvo randukai ant veido, labai pergyvenau, bet jie isnyko, na, nieko nesimato. Labai gerai aliejuks "Bio Oil"- nuo randu, striju, senejimo. Tik nezinau ar LT tokio yra. Pasiklauskite vaistininkiu

musu sunus labai sunkiai sunkiai prasirgo vejaraupiais kai buvo 1m. dabar jam 5m ir randeliu liko pilna krutine, nes buvo nusidraskes
Mums neliko jokių randelių ir šiaip prasirgom labai lengvai

Sūnus irgo lengviau, randelių neliko , gal tik koks vienas..dukrytei liko keletas, sirgo būdama4 mėn, labai sunkiai.

QUOTE(ugi @ 2008 11 06, 14:11)
Pas maniske irgi liko duobyte nuo vekaraupiu, tepu dermatixu, nezinau ar jis pades ar ne , bet gal kiek uztrauks randuka
Dar rekomendavo silikonini pleistra "Mediform" jis daugkartinis yra ivairiu dydziu ( atkirpus dalele ir naudojant ant randuko uztenka 5-6 dienom)

mano damai irgi liko randeliai ant veiduko, reiks kažkaip megint gydyt, tik idomu kada galima, ar mes nepavelavom, po sirgimo praejo gal 2 savaites.
Liko vienas rendelis, nuo pirmo ir pacio didziausio spuogiuko... Kol nesusipratau, kad tai vejauraupiai, kitus jau tepiau... bet ir siaip gan lengvai prasirgo